Tyhmät kysymykset

LongJohn

Käyttäjä
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
3 710
No tuota. Minäpä kysäsen nyyppänä muutaman typerän.

Joku on lastannut tuohon harrastekotteroon sen aikaisemmassa elämässä (may it rest in peace) jonkunlaista soitinta. Soittimeksi kojetauluun ruuvattu Pioneerin DEH P80MP. Näyttäs toistavan mp3, WMA ym. Sinänsä kiva kun ei tartte orkkislevyjä kuskata autoon paskaantumaan. Manuaalia selatessa (näky netistä löytyvän) vermeessä on jos jonkunlaista säätöä. Konttiin oli asennettu SPL Dynamicsin Pro 15d2. Toinen puhekela paskana, toisella vielä soi mutta pihalle tuo tuolta lähti. Jos joku tarvitsee synkkenevään syksyyn hyvää verkonpainoa tuosta sen saa. Tuota oli ajamassa DLS CAD1000 monopääte josta oli vedetty tasonsäätöpotikka kapiinin puolelle. Tasoa subbarissa aivan poskettomasti liikaa. Hiljaisimmillaan (mitä potikka salli) arviolta ++20dB vielä liikaa. No purin tuonkin päätteen johtoineen pois kuljeskelemasta. Sitten kontissa on vielä SPL Dynamics TC-704. Ei näy olevan nykyistä tuotantoa mutta kai se aisansa ajaa. Tuohon oli sitten kytketty hattuhyllyllä oleva DLS (muistaakseni) 6½" perustuva 2-tie erkkasarja ja etupään 4" perustuva 2-tie erkkasarja.

Päätteen manuska löyty:

http://www.dls.se/econtent/files/69/cad1000.pdf

Ja se toinen pääte siis tämmöne:

http://www.spldynamics.fi/oldmodels/oldamps/tc-704.htm

Joo. Tässä on nuo Scan Speakit myynnissä ja sain vaihtotarjouksen Carpower Blackbass 12 elementistä. Tai kahdestakin mutta minulle yksi riittänee. Onko tuommoinen mistään kotoisin ja mitä reaaliarvoa jää nykyaikana jos välirahaa miettii?

Näyttäs olevan suht viksun näköinen, en tiedä soundista, menis johonkin 40 litraiseen suljettuun ihan ok. Basson saisi suoraan kohti selkänojaa ja näin ollen puhkumaan suksiluukusta sisälle. Luulisi olevan soundillisesti parempi kuin omiaan mölisevä rakenne varapyöräkotelossa mistä tuon SPL Dynamicsin irti ruuvasin.

Saako noista mitään aikaan? Etupään joutuu varmaan jossain vaiheessa uusimaan. Asennuksen laatu on mallia amis ja nuo 4" huutaa ilman ylipäästöjä hoosiannaa aika maltillisellakin volumella. Hattuhyllyn hyrrät saanee jäädä sinne. Vähän harmittaa kun on pitänyt repiä reikiä isommaksi eikä niin kauniistikaan. Vahvistimet oli asennettu aika väliaikaiseen tapaan mutta onneksi virtavedot oli kuitenkin ainakin omaan silmään asianmukaiset ja sulakkeella suojatut. Systeemissä ei ollut konkkaa. Akkuna yellowtop ja tuossa vermeessähän akku on takapenkin alla eli aika lähellä vahvistimia. Jos sillä on mitään väliä...

Juu. Kiitoksia. Helpotti. Saisikohan noista jotain soivaa kokoonpanoa tuommoisen Blackin kanssa aikaan? :p
 
Ylös