Tulevia keikkoja

  • Keskustelun aloittaja salla
  • Aloituspäivämäärä
Tämän aamun hesarissa oli mainos Moody Bluesin keikasta oikein kuvan kanssa, kyllä sedät on aika hyvin jo harmaantuneet. ;) BB King sinänsä kiinnostaisi kun tätä mainostetaan herran viimeiseksi maailmankiertueeksi, enkä ihmettelisi vaikka se todella olisi se viimeinen, onhan BB:llä ikää jo 80 vuotta. Rantapojat tuli nähtyä Kaivarissa joskus, hmm, olikohan se 1993 vai 1994? Jotain sinnepäin kuitenkin... ainoa mikä siitä jäi mieleen oli aivan tolkuton ryysis, puisto oli ihan täynnä. Beach Boysin "pojat" on jo sen verran, öh, varttuneita että bändin nimeksi voisi muuttaa vaikka Beach Old Farts :D Mutta itse ostaisin lipun rantapoikien keikalle vain jos Brian Wilson olisi mukana, mutta sitä ei tule ikinä tapahtumaan joten tyydyn kuuntelemaan Pet Soundsia himassa.
 
http://www.kulttuuritalo.fi/tapahtumat.php?#1468

"
Keskiviikko 1.11. klo 20:00

PROCOL HARUM

• Klassikkosävellyksestään "A White Shade of Pale" tunnettu Procol Harum on yksi kaikkien aikojen suosituimmista progressiivisen rockin yhtyeistä.
• Kulttuuritalolle legendaarinen bändi saapuu perustajajäsenensä pianisti-lauluntekijä Gary Brookerin johdolla.
• Liput 45 euroa www.lippupalvelu.fi 21.9. klo 9 lähtien.
• Ulko-ovet konserttipäivänä avataan klo 19.00.
• Konserttijärjestäjä Welldone Agency & Promotion www.welldone.fi.
www.procolharum.fi
"
 
Malmitalo 18.11.06 Paukkumaissi
http://kulttuuri.hel.fi/malmitalo/ohjelma/paukkumaissi_fi.html
Tästä meiningistä tykkää meidän pikkupojat.Vanhempi pojista kyselee joka päivä onko tänä iltana se Paukkumaissi konsertti.Tätä on nyt jatkunut jo reilun kuukauden...Suosittelen myös levyä jokaiselle lapsiperheelle.

Tavastia klubi 30.10.06 Pipettes
http://www.koff.net/1stWarning/
Tätä ei kannata missata.Kun en kerran ollut vielä syntynytkään 60-luvulla.Niin Pipettes on ihan hyvä korvike Girl group-yhtyeille.Suosittelen tämänkin osalta uutta levyä hankittavaksi.
 
Suomalaisen progen kulmakivi: Tasavallan Presidentti on kiertueella ja konsertoi Helsingissä kaksi kertaa. 13.11. maanantaina Savoy teatterissa ja 18.12. Tavastialla.

13.11. on samalla uuden levyn julkaisutilaisuus!

http://www.kulttuuri.hel.fi/savoy/ohjelma/tasavallan_fi.html

http://www.tapahtuma.tv/index.php?topic=92&offset=440&tuote_ID=1057660131

Kiertue:

8.11. Salo, Disco Pulpukka
9.11. Turku, Wanha Domino
10.11. Pori, Club 19
11.11. Jyväskylä, Lutakko
13.11. Helsinki, Savoy
15.11. Mikkeli, Mikaeli
16.11. Imatra, Karelia-sali
17.11. Kuopio, Henry's Pub
18.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
29.11. Tampere, Klubi
1.12. Oulu, Teatria
2.12. Tornio, Umpitunneli
18.12. Helsinki, Tavastia
 
PekuTheMan sanoi:
Vihdoin ja viimein voisi yrittää nähdä Yngwien.
Kiitos tiedosta, Yngwietä on tullut kuunneltua joskus vuosia sitten. Nykyään jäänyt levyjen kuuntelut aika vähälle, mutta voisihan tuon keikan käydä katsomassa. Livenä kun en ole kitaravirtuoosia nähnyt :).
 
Bellraysin keikkaa odottelen ns. vesi kielellä. Viimeksi kun näin heidät, niin bändi oli todella kovassa vedossa. Lisäksi uusin levy asettaa odotukset vielä korkeammalle.
 
Tone sanoi:
Bellraysin keikkaa odottelen ns. vesi kielellä. Viimeksi kun näin heidät, niin bändi oli todella kovassa vedossa. Lisäksi uusin levy asettaa odotukset vielä korkeammalle.
Uusi Bellrays levy on tosiaan erittäin hyvä.Varmaan löytyy tän vuoden Top-10 levyjen joukosta.Meikäläinen ei ikävä kyllä pääse keikalle muiden menojen takia.Mielenkiinnolla odottelen kommentteja Tavastian keikasta.
 
Genesis reunion ensi kesänä. Mukana Collins, Rutherford, Hackett ja Banks. Yipee! En tiedä missä rundaavat mutta minä rundaan jossain siellä kans :D
 
Varmaan tulee lippu hommatua, jos ei maltaita maksa. Kerrottakoon nyt tässäkin että Hackett ei osallistu ainakaan näillä tietämin ja se merkinnee kyllä Collins voittoista ohjelmistoa.
 
Todella hieno uutinen tuo Genesis keikka stadikalla.Tätä on jo odoteltu pidemmän aikaa tapahtuvaksi.Tuonne on siis ihan pakko päästä.
 
Back
Ylös