TRIK???

jussilan

Käyttäjä
Liittynyt
18.9.2006
Viestejä
126
Ja laitetaan heti lainaten ..."Messuilla maailman ensi-iltansa saa uusi kotimainen TRIK Audio Sting koaksaalikaiuitin. Kaiutin perustuu Suomessa tehtyyn ja suunniteltuun 10 " koaksaalielementtiin. "....

Eli tällainen ihme on ensiesittelyssä Joensuun hifimessuilla kuluvana viikonloppuna.

Jokohan tuosta kaiuttimesta ja/tai elementistä olisi kuvia nähtävillä?

Aurinko paistaa!

Jussi
 
Heh.. no katohan vaan, niinpä onkin. Olisi taas pitänyt käyttää kuukkelia ensin....

-Jussi
 
Mielenkiintoisen näköinen. Muistuttaa ulkoisesti erehdyttävän paljon ZU Druideja.
 
Näyttäisivät ihän meikäläisen kaiuttimilta nuo TRIKit. Hinta vaan ei ole oikein linjassa, mutta eihän se ole koskaan...
 
Noita ensimmäisiä kehitysversioita sai Joensuussa kuunnella jo joskus viime vuonna. Eli kangasniemellä tekevät - siis Ratilainen mukana yrityksessä jollain tapaa. Olivat muistaakseni jotain erikoista kehitelleet tuon koaksiaalin diskanttiin - enpä muista tarkemmin. Huomenna kuuntelemaan :)
 
Tuohan vaikuttaa kiinnostavalta. Odotan ensimmäisiä kuunteluarvoita innolla. Mitä Miquelille jäi mieleen?
 
Niin, menen vasta huomenna messuille, mutta kerrotaan sitten. Viime vuonna oli kovin keskialuevoittoinen - diskantti ei paljoa helähtänyt. Käsittääkseni Ratilainen on hieman "diskanttiallergikko" ... No huomenna katsotaan, onko minkälainen tämä nykyinen versio.
 
Joo, tänään kuunneltu, sanoisinko kohteliaasti että kehityskelpoinen, mutta pieni pettymys kuitenkin. Eri taajuusalueet soivat jotenkin erillään ja ääni tahtoi paikantua kaiuttimiin. Sävykin jotenkin pahvinen ainakin joillakin näytteillä. Täydennän vielä, että muutoin oli kohtuu hyvin balanssissa, ei ongelmia bassojen kanssa vaikka huone oli pieni mutta toisaalta eipä millään alueella loistanutkaan.
 
Joo, tuo pahvinen on ehkä se muistikuva mikä oli viimevuodestakin.
 
Kaverilla on tollaset. Tuo pahvisuus tuli kyllä selkeästi esille. Puhdas laulu stemmoineen ja harmonioineen toimii, mutta vähänkään sähköisempi tavara tuo puutteet esiin.

Verrattiin myös kahta settiä rinnakkain, jossa toisessa putkivahvistimen kautta voimistetut TRik:it ja toisessa transistori komenteiset Magnepanit. Käytössä myös kaksi samaa cd-levyä, joita soitettiin rinnan. Erot oli aikas huikeita..

Varmasti kehityskelpoinen tuote, tuollaisenaan ei kuitenkaan hintaluokkansa vastaavien tasoinen. IMHO

Terv, Remara
 
Mun mielestä ei yllättäen kyllä kuulostanut ollenkaan "pahviselta". Tosin oli aika ongelmallinen tila, jossa kuunneltiin.
 
pölsä sanoi:
Mun mielestä ei yllättäen kyllä kuulostanut ollenkaan "pahviselta". Tosin oli aika ongelmallinen tila, jossa kuunneltiin.

Missä olet noita päässyt kuulemaan? Ja millä etupäällä?
 
shellraiser sanoi:
Missä olet noita päässyt kuulemaan? Ja millä etupäällä?

Kaverin luona ja vahvarina on SET-putkivahvistin ja lähteenä cd-soitin. Enemmän tehoa ei ehkä olisi ollut haitaksi, mutta ihmeen hyvin ääni pysyi kasassa noilla muutamilla wateillakin. Huone on pieni ja aika lailla kaikuva.
 
Sixway: No hyvä. :D Kolmetonnia ei enää polttele yhtä pahasti.
 
Moi

Mukava että huomattu uutuus.

TRIKin sivuilta löytyy jo alustavaa tietoa.

Itseasiassa nyt Joensuussa myytiin ensimmäiset lopulliset versiot. Elikkä joku kehitysversio on tutuilla kavereilla nurkissa pyörimässä,mutta tämä viimeisen myynti alkaa nyt.

3 tonttua on iso raha ,totta. Tuon kaiuttimen sydän, elikkä tuo TRIKin koaksaali on vain sikamaisen kallis tehdä. Myisimme mielellään tonnilla kyllä :D

Vertailun ulkonäöstä Druidiin kuvissa ymmärrämme,luonnossa TRIK on vain huomattavasti pienempi ja sirompi.

Eikun kuulemaan teretulemast

TV TRIK audion väki
 
Coaxial-design, muttei jakosuodinta? Siis jonkinlainen yli/ali-päästösuodin ratkaisu kuten Druideissa?
Mitä materiaalia itse elementit ovat? Paperia olettaisin? Diskanttina jonkinlainen metal dome?

Mikäs subien meininki on, designia otettu WLM:ltä? Samanlainen kahden vastakkaisen elementin ratkaisu? Aktiivinen kuitenkin olettaisin?
 
tommir sanoi:
Vertailun ulkonäöstä Druidiin kuvissa ymmärrämme,luonnossa TRIK on vain huomattavasti pienempi ja sirompi.

TV TRIK audion väki

Hieman matalempihan tuo on kuin Druid, 127 cm vs. 110 cm, leveys sentilleen sama ja syvyys 2 cm Trikissä suurempi. Huomattavasti sirompi? ;) No livenä pitäis nähdä ja kuulla.
 
Back
Ylös