Trichord Research

Audiokauppa

Yhteistyökumppani
Liittynyt
14.3.2008
Viestejä
298
Kaupunki
Helsinki, Oulu, Tampere ja Turku
Highend Studio on saanut arvostettujen Trichord Research -tuotteiden maahantuonnin.

diablo


Kyseinen merkki palaa näin markkinoillemme pienen tauon jälkeen uudistuneella mallistolla - vanha tuttu Dino on kasvanut Dino Mk2:ksi, ja Delphini on korvattu Diablolla.
Uudet Diablo NCPSU ja Dino NC -virtalähteet (Never Connected) mahdollistavat myös varhaisempien versioiden päivittämisen.
Lisäksi nykymallisto käsittää D300 monobloc-päätevahvistimet, ja taannoin kuulemani kuulokevahvistimen prototyyppi antaa odottaa tulevaisuudelta aika paljon myös sillä sektorilla :D

Odottelemme ensimmäisiä Dino / Diablo -toimituksia viikolle 27.

d300


http://www.highendstudio.fi/tuotelista.php?merkalias=trichord
http://www.trichordresearch.com/
http://www.never-connected.com/
 
Hieno edustus, kyllä! 8)

Mitenkä nuo Powerblock -sarjan tuotteet? Raaskisitteko mitenkään rahdata edes yhden PB 1000 näytteille?
 
hip sanoi:
Mitenkä nuo Powerblock -sarjan tuotteet? Raaskisitteko mitenkään rahdata edes yhden PB 1000 näytteille?

Tutkitaan Powerblockien export-saatavuutta - yritetään toki saada yksi kilon peli demoon. Vanhastaanhan minulla on kokemuksia noista (tai siitä pienemmästä mallista) ja yksi vähiten haittaavista  :D suotimistahan siinä oli kyseessä. Tai oikeastaanhan se ei ole suodin, vaan iso erotusmuuntaja. Sopivasti ylimitoitettu erotusmuuntajahan ei rajoita virranantoa, mutta poistaa sähköstä sekä RF:ää että DC:n.


-jari-


Edit: tilanne on sellainen, että Trichord ei toimita Power Blockeja exportiin, mutta kyseisen aparaatin varsinainen valmistaja saattaisi hyvinkin... 
 
Highend Studio Helsinki sanoi:
Tai oikeastaanhan se ei ole suodin, vaan iso erotusmuuntaja.

Niin. Tuo 28 kilon paino kertoo jo jotakin siitä, että miten toi toimii... Ei taida olla sisällä pelkkiä filttereitä, ei. :)
 
Ensimmäiset Trichordit on nyt saatu Fredalle (Mitrollakin taitaa Tampereella jo olla Dino / Dino+) ja muutama luovutettu nopeimmille asiakkaille.

dino_s

Dino/Dino+ -kombo kuulostaa juuri siltä kuin muistelinkin, skarppi ja selkeä kuin mikä, neutraali ja kuuntelemaan innostava.

Isoveljensä Diablo / NC on nyt sisäänajossa, tähän palaillaan tarkemmin muutamien päivien kuluttua. Jos ennakkomerkit pitävät paikkansa, tuo osoittautuu vielä hurjaksi peliksi...

diablo
 
logo.gif

Näistä hyvätapaisista Trichord Researchin pienokaisista ei olekaan tullut pidettyä melua pitkään aikaan - syy on siinä, että ne hoitavat tonttinsa niin ihailtavan neutraalilla tavalla, itsekään itsestään melua pitämättä. Referenssitasoa kaikki tyynni, edullisesta hintatasostaan huolimatta!

diablo_only
toroidal.jpg


Pysyväisdemossa Fredalla Dino kaikissa versioissaan (perusvirtalähde; Dino Plus / Dino NC) sekä Diablo / NCPSU - nuo ultrahiljaiset Never Connected -virtalähteet kannattaa kaikkien Dino/Diablo käyttäjien todellakin testata!

DiabloNCPSUnewfront300.jpg
HPlead.jpg
 
Trichord_logo.jpg


Kesätarjous Trichord Dino -käyttäjille!

Dino-black-with-Dino+.jpg


Never Connected

Nyt erä Dino+ NC -virtalähteitä erikoishintaan! Alkuperäinen hinta 650 euroa, [red]nyt 400 euroa![/red]
Upgreidaa mainio phonoasteesi huipputasolle! Parannuksen kuulee helposti!
Tämä Never Connected -virtalähde sopii sekä ensimmäisen sukupolven (vaaleanharmaa) että nykyisen mkII-sukupolven (tummanharmaa) Dinoihin.
Itseasiassa... sopii myös Diabloon (vain kotelointi on erilainen) ja vaikkapa vanhempaan Delphiniin.

Tutustu Trichord-tuotteisiin sivuillamme !


heslogo300.jpg
 
Trichord_logo.jpg


Uusi erä Trichord Dino II'ta sekä Diabloa saatiin maahan kuluneella viikolla.
Jatkossa tarjoamme Dino II'ta sekä peruspowerilla että NC:llä, ja Diabloa lähinnä vain NC:llä - se on sen väärti, sano.

Uutuutena valikoimissamme Trichord Pulsewire kaapelit terminoituna Cardas Silver SS plugeilla. Toimii loistavasti sekä analogisena välikaapelina että digikoaxina (75ohm). Kannattaa testata omassa systeemissä!

heslogo300.jpg
 
Back
Ylös