Touhublogi

Mulla on OTT:n Skylon. Pistin pyörimään aamiasmusiikiksi. Sellaista Ozric Tentaclemaista tai Hidria Spacefolkin tyylistä.
 
Viimeksi muokattu:
Ottilla on mun mielestä tosi hyviä biisejä ja joitain aika hirveitä. Owl stretching time ja harwell dekatron esim mainiota.
 
Tänäänkin on rauhallisemman musiikin vuoro, Listening to: 'Mary L.' from 'St Germain' by 'St Germain' with JRiver Media Center 26

1598460757225.png



Näemmä foorumipohja tukee myös suoraan tietokoneen leikepöydältä kuvan liittämistä. Jee

Voisin kyllä hieman vinyyliäkin höristellä, kun tämä levy on jo aika lopuillaan. Setissä surisee jokin häiriöääni. Se alkoi viimeisen muutoksen myötä, mutta ei ole häirinnyt kuuntelua. Tovin päästä palaa Imperial 2.0:t tänne ja pitänee mustat hevoset palauttaa takaisin Porvooseen. Valkoisten Metrikien kohtalo on vielä hieman avoinna ja muutoinkin olen miettinyt, että taidan jättää nämä omat tuotteet nyt vähemmälle panostukselle jatkossa. Ehkä tässä pitää panostaa olennaiseen.


*lisäystä*


Vinyyliksi löytyi soimaan kuvan mukainen. B-puoli on aika pahasti likainen, joku köntsä jumittaa neulankin, mutta olen laiska pesurin kanssa.

_DSC5626.jpg




Muutamia naarmuja Mustista Metrikeistä jo löytyy. Hö

_DSC5628.jpg



Pyyhin siis niistä sormenjäljet jo pois, mutta johtosalaatti on edelleen lattialla.
 
Viimeksi muokattu:
Sunnuntaina ilmeisesti palaa Imperial 2.0 -lattiakaiuttimet minun luo. Suuria odotuksia lehtiartikkelin avusta myynnin suhteen ei ole. Lie lokakuussa juttu julki. Tänään on taasen tämän levyn ja biisin aika ehdottomasti.

31.8.2020.png




Pitäisi vain pistää pyörimäänkin. On tuo tosin digidiginä ja CD:nä myös, mitkä olisi helppoja. Toisaalta voisi vain odottaa innostusta ja lähteä itse kylätielle kameran kanssa, mutta hautuumaa on kaukana...
 
Mauri H. kävi tuomassa sopivalla ajoreissullaan Imperial 2.0 -kaiuttimet takaisin ja kuunteli hetken Mustien Metrikien settiä. Keskikaljajatsiakin soitin yhden biisin verran vinyyliltä. En Elokuun viimeistä yötä, mutta hieman sanoiltaan härskin Yksin-kappaleen. Lasten Hautausmaatakin olisi voinut demota, pitkästä aikaa, mutta jätin jatsin opettamisen sivuun, kun Maurin musamaku oli jo yleisesti ottaen muutoin tolkullinen Queeniakin arvostaen. Nick Cave & The Bad Seedsin Push The Sky Away:lta soitin pari helpoimmin lähesyttävää kappaletta mukaan lukien tietenkin Higgs Boson Bluesin.



Kuvasatoa siltä elokuun viimeiseltä. Grunge-fiibis alkaa vallata mukavasti talven lähestyessä. Vinyyliltä soi myös Alice in Chainsin MTV Unpluggedin B-puolelta pari biisiä.

_DSC5657.png


_DSC5658.png



Finaalissimona soitin Patricia Kaasin levyltä Kaas chante Piaf biisin Padam Padam. Loppu levy soikin nyt omiin korviin, tosin hieman hiljempaa kuin Maurille. Ensi viikonloppuna ajallan lauantaina Porvooseen viemään Mustat Metrikit takaisin omistajalleen ja Imperial 2.0:t pääsee luomaan setin sydäntä täällä.
 
Kiitoksia kestityksestä ja hyvästä musiikista.

Metrikit soivat totutun tyylikkäästi, tasapainoisesti ja isolla äänellä. Kerrassaan loistavat kaiuttimet joita soisi useammankin harrastajan omistavan.
 
Hyvä, että lautanen tyhjeni. Ruokahan oli aika perusjuttua, millä nälkä siirtyy.

Harvempi foorumilainen varmaan on seurannutkaan minun edesottamuksia sieltä vuodesta 2007 saakka, saati muistaa niistä mitään. Senpä takia olen kasannut pientä esittelyä touhuistani ja pyrin täydentämään sitä parhaani mukaan koko ajan.




DIY-kertomuksistani uupuu vielä paljon tietoja Metrik DIY -projektista sekä Imperial DIY kokonaan. Qaeli onkin ensimmäinen varsinainen projekti audopoppien puolella ja sekin täydentyy pikkuhiljaa. Muutamia projekteja olen jättänyt kokonaan pois julkisuudesta, mutta tarkimmat nystyrät ne saattaa muistaa ja kaivella palstaltamme.
 
Hall of fame by hoffa sai täydennystä 525 DIY:llä tänään.



Qaeli-projekti sai lisää raapustusta ja Imperial DIY tulee myös aikanaan, lupaan. Olen käsittänyt, että siitä tulee lehtijuttukin julki lokakuussa. Huomenna pitää nostella Mustat Metrikit audoon ja lauantaina ajaltaa ne Porvooseen takaisin omistajalleen. Siellä lie höristellään myös 525 DIY:jä ja vieralutkin lie mahdollisia. Ottakkee yhteyttä niiden tiimoilta. Rankkaa hifistelyä luvassa.
 
Eilen kävin viemässä Mustat Metrkit Porvooseen takaisin omistajalleen. Illan mittaa hifisteltiin ja vertailtiin paria vahvistusta sun muuta setitystä. Kinaakin heräsi siitä, että oliko Akain trankkutoisto tarkempi kuin putkien toisto. Tosin isännän setissä oli ihan erilainen DA-muunninkin kuin minun vierailevassa. Isännän digidigi kulki Roonin avulla ja DA-muunnin todettiin illan mittaa ihan mussuksi. Se onkin toissijainen äänilähde ja eräs päivityksen aihe kuulemma tulevaisuudessa.


Takaisin-Porvoossa-12.9.2020.jpg




Vinksallaan olevasta kuvasta näkee lähinnä värimaailmaa eli mustaa on. Samoin on mustaa ne levyt, mitkä soivat äärimmäisen hyvin. Erpin vinyylisetti on kyllä varmaan parasta mitä olen kuullut. Mauri H:kin vieraillessaan mutusteli, että Metrikit ovat erittäin sopivat vinyylitoiston kanssa, kun kotona soittelin Regalla hänelle muutaman levyn. Ehkä siinä on totuuden siementäkin mukana.
 
Sain mielestäni aika mainion kuvan syksyisestä auringosta. Leikkaus kuvassa osui mielestäni mainiosti. Peilikuva vasemmalla ja oikealla haamukuva.

1600179370875.jpg
 
  • Tykkää
Reaktiot: MPS
Näennäiserottelua bassoilla?

1600435797212.jpg


Ehkä kuitenkin helpoin mahdollinen tapaus akustoida kuntoon.
 
Flunssaisen väsynyttä menoa, mutta tänään laitettiin hieman Ewonan mustaa taustalle.

1601064380438.jpg


Johdot on vielä, kun haluan pitää asetukset säädettävissä. Vähemmäksihän niitä toki saa helposti. Ei kyllä yhtään tunnu taas perjantailta, mutta kai se on. Krak
 
Ewonoiden ansiosta Imperial 2.0:t toistavat nyt luomuna aikasta nätisti bassonsakin. Hmm. Kumman paljon tekee parit akulevyt nurkissa.

Korvissa humisee, vasemmassa taitaa olla orava pesimässä, mutta musasta osaa nauttia silti. Hieman eri levyt valikoituu soittoon kuin Metrikeillä, mikä on ihan luonnollista. Pitäisi varmaan mitata mikrofoni paikalleen ja vinkaista uudet mittaukset Dirac Liveen nykytilanteesta. Ehkä samalla myös REW:illa jotain kerrottavaksi, jos jaksaa. Varsin pienillä akustointieleillä on tässä tilassa menty toistaiseksi eikä suurelle projektille tunnu olevan tarvettakaan.

Äänirasian puolesta olen katsellut vähän seuraajaa Goldringille ja miettinyt MC-askien pariin paluuta. Sain jo varsin kelvollisen tarjouksenkin hyväksi kuulemastani Hanan äänirasiasta, mutta pitää talouslukuja odotella vielä hetki ja ehkä malttaakin asian suhteen, kun olen niin laiska vinyyliä soittamaan.



*lisäys*

Linkin takana 26.9.2020 tehty mittaus luomutilanteesta. Ihan ei mikrofoni osunut keskelle.

 
Viimeksi muokattu:
Mitähän mie oon tehnyt?

1601401872694.jpg


Luomuna.
 
Taisin UMIK.1:llä taltioida tämän omasta setistä. Heh

 
Vinyyli soi mainiosti, kun vain jaksaa laittaa sen soimaan. Levyjen vaihtelukin on vain hieman työlästä digidigiin verrattuna. Nyt onkin menty jo tovi Goldringin MM-askilla 1042 niin kehitys voisi olla ajankohtaista.

1602001842801.jpg

1602001944886.jpg



Ledivalot on saatu olkkariin, mutta niiden viimeistelyä pitäisi vielä touhuta. Toisaalta silmäni pitävät enemmän pehmeästä kellertävästä jalkalampun valosta.

Itselleni kannustimeksi loppu vuodelle tilasin uuden äänirasian. Paluu MC-askeihin on siis tapahtumassa. Vinyylejä minulla on makuuni ihan kohtalaisesti. En myönnä, että tarpeeksi, mutta nykyistäkin kokoelmaa voisi kuunnella enemmän. Rega P9:n värimaailmaan sopien on tulossa myös uudet massiivipuiset etusivut Imperial 2.0 -kaiuttimiin. Kokeillaan kuinka koivulevy jyrsiintyy noihin muotohin. Pitäisi sinänsä onnistua.


1602002546466.jpg
 
2700 kelviniä kun valitsee värilämpötilaksi niin pitäis olla hehkulampun kanssa yhtä lämmin.
 
Tänään tulee asiakas hakemaan UMIK-1 -mittamikrofonin ja kuuntelenee pikaisesti settiäkin.

1602219955570.png



Näemmä aaninen.fi on nurin nyt. Selvitän asiaa.

*lisäys*

Pystyssä ollaan taas vaikka keitinkin purut kahvin sekaan.
 
Viimeksi muokattu:
Eilen kokoontui miltei porssellinen kuuntelijoita settini luo vierailemaan. Eniten taisi palstan nimimerkki pertsa istua spotissa ja hengittävässä omakotitalossa asuvan basistin mukaan säädetty basson taso oli aika kova, mutta niin vain saatiin panhuilun soitostakin rytmimusiikkia. Kokemuksia ratsauksesta lähti Tapani Lapille kerrottavaksi, kun jotain kummallista kiinnostusta oli siltä suunnalta herännyt.

1602944439812.jpg



Ja tietengin istutin vieraita myös audoissa, että tulee sekin ympäristö koettua. Illan tärkein agenda oli kuunnella lattiamattojen tuomaa muutosta soundiin ja ne saatiinkin asennettua tilaan kivuttomasti vaikka eivät kuvassa näykään. Virtajohdoilla ja mittamikeillä hifistely on niin vanhaa ajatusta, että. Lattiamatot on se juttu nyt.
 
Back
Ylös