TK Cable

Janste

Käyttäjä
Liittynyt
31.10.2006
Viestejä
1 304
Satakunnan kansan Sunnuntai-liitteeessä oli tarinaa ja turinaa paikallisesta kaapelialan yrittäjästä.
"Tuttu" kaveri, monesti olen törmännyt messuilla ja Audioporissa. Linkin takaa voi lukea jutun.
Ammattimaisen oloista meininkiä, koska pääsee kuuntelemaan...? Vinkki, vinkki...

tk_logo.jpg
 
Olenko mä nyt tyhmä vai ymmärsinkö jotain väärin? Vai miten ton artikkelin pääsee lukemaan netissä?
 
Kokeilepas siitä kuvan yläpuolelta sivuvalinta -jutskaa...
 
Ai pirskatti. Siis sieltä? Olis se voinut olla jossain helpommassa paikassa tuo linkki.

No, mä olin tyhmä. :-\
 
Eiku sulla ei vaan ollut silmä auki vaikka oot silmäauki!
 
Et sä ollut, noi sivut on ihan imbesillit...
 
Jep, onnea Timolle. Varsin mielenkiintoisia keskusteluja ollaan käyty kaapeleista. Tuo oli hyvä juttu lehdessä, asiallinen.

-Kimmo-
 
Mielenkiintoista ajatella vaikka materiaalihankintakanavia ja niiden syntymistä. Kun mistään "kauppalaaduista" ei liene kyse.
 
Olenkin tainnut kuulla kaverin kaapeleita omassa setissäni, jos en ihan väärässä ole. Ei ne hassumpia olleet..hyvin tehtyjä ja erittäin vakuuttavan näköisiä. Onnea vaan T.Kermiselle.
 
Ulkomaisiin kaapeleihin verrattuna nuo on vielä edullisiakin. Edit: ainiin, hinnoista ei saanut puhua :D
 
Onko tota alkuperäistä SK:n juttua enää missään luettavissa?
 
Zaari sanoi:
Onko tota alkuperäistä SK:n juttua enää missään luettavissa?

Eipä taida olla ainakaan netissä.
Tietysti voit hakuammuntana koittaa paikallista kirjastoa?
 
Onko muut ehtineet kokeilla? Esim. Trigonia ei kannata edes ottaa kuunteluun ilman TK Cablen välikaapelia. Ainakin viimeksi testaillessa ero oli sitä luokkaa. Nyt mietityttää että pitäisikö välikaapeli tilata jo...
 
Onko joku ehtinyt jo testailemaan TK Cablen väli- ja kaiutinkaapeleita? Miten noiden vaikutusta soundiin kuvailisitte? Hinta ei ainakaan ole hirvittävä, joten kun kohtapuoliin menee luultavimmin kaapelointi vaihtoon, niin olisi kiva tietää ennen kokeilua mihin suuntaan noiden ääni on kallellaan. Miten suhteutuu muihin kaapeleihin?
 
Välikaapeli on ollut pariin otteeseen testissä ja kaiutinkaapeleita en uskalla vielä kokeilla. Trigon kuulosti lievästi kireältä ja ahdistuneelta toisella välikaapelilla ilman TK Cablen välikaapelia vaikka äänilähteenä on hyvin miellyttäväsoundinen putki-dac. No laitoin kaapelin kiinni ja bassoille tuli juuri sen verran pientä pyöreyttä etteivät ne kuulosta kolahdukselta vaan oikeasti bassoilta. Keskiäänille kitaran näpäytykseen tuli ilmaa ja tausta musteni paljon, varsinkin akustinen kitara on paljon nautittavampaa nyt. Parhaimmillaan keskiäänialue on hyvinkin 'Liquid' mitä en ole aiemmin muilla transistorivahvistimilla kuullut. Aiemmin diskantit jäivät ehkä vähän soimaan liian pitkään, nyt kilahdus on lyhyempi/nopeampi ja samalla myös miellyttävämpi, eli sointi parani jokaisella osa-alueella. CD:n ääni läheni vähän vinyylin ääntä, mistä varsinkin pidän todella paljon. Dynamiikkaa tuli paljon lisää ja samalla myös läsnäoloa, eli laitteisto ei kuulosta enää niin paljon stereoilta vaan enemmän live-esitykseltä. Aiemmin tuntui että kaiuttimen kalvo toistaa vain sen mitä ehtii, kun nyt taas kalvo oikeasti värisee nopeasti saadakseen kaiken äänen ilmoille.
Lyhyesti: jos sointi kuulostaa liian karulta, niin TK lisää vähän miellyttävyyttä, nopeutta ja aitoutta. Aiemmin kokeilin välikaapelia toisen vahvistimen kanssa, mutta sillä erot eivät olleet näin isoja. Sen eron huomaa kyllä ensimmäisen levyn kohdalla toimiiko vai ei.

TK Cablelta on tulossa myös demolaatikko, joka sisältää kokeiltavia tuotteita, mm. virranjakoblock, virtakaapelit, välikaapelit, kaiutinkaapelit. Kuulostaa hyvältä mutta en taida vielä uskaltaa kokeilla.
 
rajani sanoi:
Aiemmin diskantit jäivät ehkä vähän soimaan liian pitkään, nyt kilahdus on lyhyempi/nopeampi...

Tätä äänen sammumista mä en miellä ihan hyveeksi. Kaiuttimien, kuuntelupaikan ja akustiikan kanssa ei tapahtunut samalla mitään muutoksia?
 
sepi_1 sanoi:
Tätä äänen sammumista mä en miellä ihan hyveeksi. Kaiuttimien, kuuntelupaikan ja akustiikan kanssa ei tapahtunut samalla mitään muutoksia?

Miellän sen hyveeksi siksi koska aiemmin se oli luokkaa laserilla päitä poikki. Nyt se on normaalitasolla, kuten me sen luonnossa kuulemme. :D
 
Back
Ylös