Tietokoneelle kaukosäädin

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Huomasin eräässä liikkeessä usb-porttiin tulevan kaukosäädön vastaanottimen ja pienen valkoisen kaukosäätimen tietokoneelle alle 17 euron hintaan. Mitäs muita vaihtoehtoja tälle on? Tietokone on WinXP-käyttiksellä oleva kannettava ja alkoi vähän kiinnostamaan se että voisi sohvalta vaihtaa biisiä.

Jätin säätimen vielä ostamatta ja kokeilin eilen Nebula USB ulkoisen digitv-kortin kaukosäädintä saada ohjaamaan foobaria, mutta se ei ainakaan vielä suostunut oppimaan biisinvaihtoa, jonka olin opettanu ctrl+n -näppäinkomennolle. Kokeilin opettaa sitä Nuoli oikealle -näppäimelle sekä siniselle funktionäppäimelle, mutta kumpikaan ei toiminut. Sen jälkeen kun tuon saisi toimimaan, niin saman käskyn voisi opettaa yleiskaukosäätimellekin.

Esitelkääpä muita tietokoneen kaukosäätimiä?
 

Janne-ii

Hifiharrastaja
Liittynyt
25.12.2007
Viestejä
2 381
Kaupunki
Nokia
Jos koneesta löytyy bluetooth, niin Nintendo Wiin ohjainkapulan saa käskemään tietokonetta. Ohjelman nimeä jolla tuo onnistuu en nyt juuri muista, joskus se Mikrobitissä esiteltiin.
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Löytyy sisäänrakennettu Bluetooth, mutta sarjaportin jouduin lisäämään PCMCIA (PC-Card) -kortilla, koska se puuttuu nykyläppäreistä. Ulkoinen Bluetooth USB -palikkakin löytyy hyllystä.
 

Janne-ii

Hifiharrastaja
Liittynyt
25.12.2007
Viestejä
2 381
Kaupunki
Nokia
No sitten saisi Nintendon ohjaimen toiminaan kaukosäätimenä, se toimii näet bluetooth tekniikalla. Youtubesta löysin muutaman videon, joissa wiimote asennettiin tietokoneeseen, ei edes tarvinnut erillistä ohjelmaa. Kannattaa katsoa... Hakusanaksi esim. "wiimote remote computer". Noilla löytyi

Ps: tosin jos tuota ei ole jo valmiiksi on se hieman hintava pelkäksi kaukosäätimeksi ostaa, n. 50€.
 
Ylös