Tietoa foorumin oikeustasoista

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Foorumin oikeustasoista tulee aina silloin tällöin kysymyksiä

Tässä yleisimmät oikeustasot:

1) Kirjautumaton käyttäjä ei näe Offtopic-aluetta eikä Jäsentapahtumia. Kirjautumattomat käyttäjät näkevät kaikki yleiset alueet, harrastajien kauppa-alueen ja kauppiaiden osastot.

2) Rekisteröitynyt käyttäjä on ns. tavallinen käyttäjä, joka voi kirjoittaa yleisille alueille, muttei jäsenalueille (poislukien offtopic, jonne on oikeus kirjoitella). Rekisteröityneet käyttäjät kuitenkin näkevät Jäsentapahtumat -alueen viestejä, jotta näkevät mitä on tarjolla, jos liittyvät jäseniksi.

3) Hifiharrastaja -tittelillä näkyvät käyttäjät ovat Hifiharrastajat ry:n 10 € jäsenmaksun maksaneita ja voivat kirjoitella kaikille alueille. Lue lisätietoja: yhdistyksen jäseneksi liittymisestä.

4) Yhteistyökumppanit ovat kauppiastunnuksia, joilla on oma alue ylläpidettävänään, mutta he eivät voi samalla tunnuksella kirjoittaa yleisille alueille eivätkä Jäsentapahtumiin.

5) Aluemoderaattoreita ovat mm. Jäsentapahtumien alueellisten osastojen valvojina toimivat aluevastaavat. Oikeustaso on annettu nimimerkin perusteella, joten aluevastaavilla ei muuten ole erityisoikeuksia oman keskustelualueensa ulkopuolella.


Korjaan ylläolevaa mikäli tietoihin on lipsahtanut virheitä tai tulee muutoksia.
 
Ylös