Tietääkö joku kotiteatteri vahvistimesta YAMAHA RX -N 600 jotain? 2-3v vanha?

kolsja-4

Käyttäjä
Liittynyt
24.1.2009
Viestejä
1 968
Kaupunki
kotka
ostin sen pojalle Mustan pörsin päivän tarjouksesta 14 . 5 -2009 ( hinta 195e ) myynnissä 2 kpl:ta. sain toisen oli minuutista kiinni,kun kysyin & ostin vehettä,takana seisoi toinen kaveri joka kysyi samaa. näin vaan aamulla ilmoituksen lehdessä,ja innostuin kun kerrankin mustassa pörssissä oli jotain halpaa. sen tiedän että vehkeessä pitäisi olla netti radio. HDMI liitäntä + kaalaus puuttuu. poika käyttää sitä kotiteatteri vehkeenä elokuvissa & pleikkari 3 pelatessa on joku muutaman vuoden vanha 47-50 tuumanen tauluteeveen, harkitsee kyllä video tykin ostamista myöhemmin.pääkaijuttimina on Magneplanar MG 1.6 /QR . ja keskikajariksi annoin magneetti suojatut WHARFEDALE diamond 9 seriers. magnepanilla olisi oma keskikaijutin sikakallis 1650e. takakaiuttimet ei käytössä. pentukoira puree kuulema piuhat poikki koko aika. LAATU LÄHINNÄ KIINOSTAA. vanhaa tekniikkaa mutta oliko hintaan nähden hyvä ostos? ( 195e) ( tietysti vanha levari on myös vehkeessä kiinni,uudella neulalla )
 
Vs: Tietääkö joku kotiteatteri vahvistimesta YAMAHA RX -N 600 jotain? 2-3v vanha

RX-V6XX-sarjan Yamahat ovat olleet ihan asiallisia laitteita luokassaan. Laitapa se tarkka mallinumero niin katsotaan lähemmin. Kallishan tuo nyt ei ollut.
 
ostokuitissa lukee tälleen : YAMAHA RX -N 600 NET ,TITAN ( 4957812333238)
takuutodistus : YAMAHA RX -N 600 NET,TIT
TUOTE : 4957812333238

muita tietoja mulla ei oo nyt tässä ,SIIS AUTTAAKO NÄMÄ TIEDOT YHTÄÄN? ( muut tiedot koneen numero?)
 
Lienee siis joku tällainen laite :
http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=451033&CNTYP=PRODUCT&LGFL=Y

Eipä tuo ihan paha hinta tainnut olla. Parilla sadalla ei usein saa edes kohtuullista kotistereota ja tuossa on kuitenkin audiopuoli ihan kunnossa, IPOD liityntämahdollisuus ja nettiradio (saa siihen jonkun satelliittivastaanottimenkin kiinni). Tuo HDMI:n puutehan sen on alennusmyyntikoriin vienyt, ilman niitä kun nyt kukaan enää uutta AV-laitetta yleensä huoli. Samoin YPAO on monelle peruskäyttäjälle kätevä - se puuttuu. Mutta luulisin olevan hintaansa nähden ihan pätevä laite jos kaverilla ei vielä HDMI laitteistoa ole muutenkaan. Taitaa mallina olla muuten jotain 4v vanha.

Netistä löytyy haulla ainakin cnetin esittely laitteesta.
 
joo kuvista selvisi paljon kattelin että eihän vehkeessä ole koko levysoitin liitäntää luulin että on .
 
kolsja-4 sanoi:
joo kuvista selvisi paljon kattelin että eihän vehkeessä ole koko levysoitin liitäntää luulin että on .

kysyin tenavalta asiasta sanoi että kyllä siinä vahvarissa on levari liitäntä.siellä se levari kesällä rötkötti vahvarin vieressä kun kävin maalaus keikalla kylässä.
 
Back
Ylös