Tervetuloa!

idealehifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
11.2.2009
Viestejä
246
Tervetuloa!

Ihan ensiksi: Ideale High Fidelity edustaa Simon Yorke Designs levysoittimia ja Jan Allaerts äänirasioita Suomessa.

Tunnen molemmat herrat yli kymmenen vuoden takaa ja näihin vuosiin mahtuu varmaan kymmeniä tuhansia levyn puolia, jotkut niistä liiankin usein – ainakin minun musiikkimausta kärsineiden ystävien mielestä. Mutta hauskaa on ollut.

Esseitä hifistä, musiikista, abbasta, Idealen filosofiasta, toimintatavoista jne. tullaan jatkossa julkaisemaan, ehkä täällä, mutta ainakin www.idealehifi.fi saitilla. Nykyinen ”sivu” on muuten ihan itse tehty – helppo uskoa;) Mutta aivan lähiajat kuunnellaan musiikkia, parannetaan esittelysysteemejä, tavataan vanhoja tuttuja ja toivottavasti uusiakin.

Alkupalana kannattaa kuitenkin tutustua näihin saitteihin:

Simon Yorke Designs: www.recordplayer.com

Jan Allaerts: http://users.telenet.be/jallaerts/

Ideale High Fidelity ei ole kivijalkaliike. Esittelyt järjestetään sopimuksen mukaan kotonani, Helsingin keskustassa. Tämä on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto minulle, mutta mukava sellainen. Esillä on koko Simonin perusmallisto: S9 ja S10 levysoittimet sekä juuri tuotantoon tullut pöytä. Moni tietääkin, että Jan Allaertsin äänirasiat ovat melko harvinaisia. Tämä oli lievä ilmaisu. Mutta rakenteilla olevaa ei päästetä kovin helpolla käsistä ja optimistina tiedän, että ihan pian sellainen taas soi täälläkin.

Yhteystietoja parannetaan kevään aikana, mutta nyt minut saa kiinni sähköpostista:

info@idealehifi.fi

Mikäli haluat soittaa: 040-5590551, mieluiten iltaisin. Tietenkin myös yksityisviestejä luetaan. Kaikki tiedustelut, kysymykset ja kommentit liittyen Ideale High Fidelityyn, Simon Yorke Designsiin ja Jan Allaertsiin ovat tervetulleita.Ideale High Fidelity tuskin tulee olemaan erityisen kovaääninen toimija. Soitetaan hiljaa, mutta sekin kuuluu hyvin. Uskoisin niin.

Tervetuloa kaikille tutuille ja tuntemattomille ja kiitokset yhdistykselle mielenkiintoisesta palstasta.

Terveisin,

Kari Törmi
Ideale High Fidelity

ps
Olen muutamia harvoja kertoja esiintynyt palstalla ”kto”-nimimerkillä. Tämä kaupallinen kytkentä on pitänyt esiintymiset harvassa ja eiköhän ”kto” siirry ainakin osittain syrjään.
 
Kuulostaa aivan mainiolta. Onko sinulla tarkoitus hankkia demottavaksi pariakin mallia Allaertsin rasioita ajan mittaan, vai pidätkö "varaston" yhdessä kappaleessa?
 
milesdavis sanoi:
Kuulostaa aivan mainiolta. Onko sinulla tarkoitus hankkia demottavaksi pariakin mallia Allaertsin rasioita ajan mittaan, vai pidätkö "varaston" yhdessä kappaleessa?

Ilman muuta rasiat tulevat esille. Syksyllä on tilattu MC1B Mk II, se tulee ensiksi, toivottavasti pian. Ja lisäksi haluaisin MC1B:n, joka tulee hinnaltaan olemaan "tärkein". Eco on sekin hyvä, mutta vastaavalla hinnoittelulla vain hieman MC1B:tä halvempi, eli ehkä sitä pitää tarkastella "entry level" tuotteena erikseen. Mulla on testissä RIAA, joka tuntuu lunastavan aika paljon lupauksia, mutta ei ole "riittävä" MC2 Finish mallille. Mutta eiköhän tuostakin kokemuksia saada, ensimmäistä ollaan tilaamassa asiakkaalle, jolla on mitat täyttävä levysoitinesivahvistin.
 
Äärimmäisen mielenkiintoista. Hieno yritysidea onnea sille. Vielä kun keksisivät miten vinyylisoittimiella saa cdt soimaan! ;)
Ain hyvä kun saadaan uusia tuotteita Suomeen asti!
 
Tervetuloa yrittämään Kari! :)

Eiköhän high end väestä löydy jokunen asiakas sinun tuotteillesi tässä maassa!
Sen verran kauniisti tehtyjä vermeitä nuo soittimet kyllä ovat.

Hyvä ratkaisu varmasti tuo kivijalkaliikkeen välttäminen, kuitenkin.

Ossi
musiikin.com
 
Back
Ylös