Tervetuloa uudelle foorumille

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Tervetuloa uudelle foorumille

Uuden palvelimen osoite on tilapäisesti:
http://hifiharrastajat.www25.zoner-asiakas.fi/

Kunnes nimipalvelu ensi viikolla päivittyy osoittamaan tänne uudelle palvelimelle. Sen jälkeen osoite on tuttu ja turvallinen:
hifiharrastajat.org

Mikäli jokin ei vielä toimi kuten aiemmin, niin ilmoitelkaa tähän tai yv:llä.
 
Pirkka: osalla käyttäjistä oli väärä teema ja sen polku osoitti edelleen vanhalle palvelimelle. Korjattu.
 
En tiedä teistä muista, mutta ainakin mulla toimii foorumi tällä hetkellä sairaan nopeasti. :)

Iso kiitos rajanille!
 
Ehdottomasti iso kiitos Rajanille,,, sunnuntaiaamun aloitus ennen normiheräämisaikaan foorumihommilla on hienoa työtä yhdistyksen eteen!
 
.PNG -kuvat eivät näy vielä oikein, mutta korjailen sen vielä kohtapuolin. Muuten tämä tuntuu pelaavan.
 
Palveluntarjoaja ilmoitti että nimipalvelun (eli hifiharrastajat.org) siirtymisessä on useamman päivän viive, joten tein tilapäisen ohjauksen osoitteesta www.hifiharrastajat.org -> http://hifiharrastajat.www25.zoner-asiakas.fi/
Jos tuo ohjaus on jollekin hankala, niin sitä voidaan muuttaa. Tästä johtuen osa sivuista näytetään vanhalta palvelimelta ja osa uudelta. Parantelen tuota vielä illemmalla.

Osoitteessa www.hifiharrastajat.org/forum/ on tiedote ja 10 sekunnin viiveellä ohjaus osoitteeseen: http://hifiharrastajat.www25.zoner-asiakas.fi/forum/

Nyt kun kaikki tuntuu toimivan, niin voin poistua tästä koneelta päivystämästä ;)
 
Yläpalkista kadonnut logokin on nyt palautettu paikoilleen. Toivottavasti Hifiharrastajat ry -teema toimii kaikilla nyt samoin kuin vanhalla palvelimella.
 
Toimii kyllä todella nopeasti sivusto. Zoner tuntuu pelittävän hyvin, toivotaan että palvelutaso/nopeus pysyy näin hyvänä jatkossakin.
 
Matti Lehtinen sanoi:
En tiedä teistä muista, mutta ainakin mulla toimii foorumi tällä hetkellä sairaan nopeasti. :)

Iso kiitos rajanille!

Tein saman huomion, eli foorumi toimii paljon sutjakammin kuin ennen. Kiitokset rajanille :)
 
Oikein hyvin funkkkaa. Vielä kun sais kesytettyä nuo omat yv-asetukset *säätää säätää*
 
Jos jollakulla on vielä ongelmia asetusten kanssa, se varmaan johtuu siitä että tämä Hifiharrastajat_ry -theema, jossa on logo tuolla ylhäällä on laitettu viikon aikana n. 3 kertaan uusiksi ja siinä on vielä pieni ongelma, joka aiheuttaa rivejä error logiin, mutta uskon että se on SMF:n bugi, koska muillakin foorumeilla ja uudemmissakin versioissa on samaa ongelmaa. Olen tässä viikon edestessä ratkonut n. kymmenen tällaista pikkuongelmaa, joista osa oli jo vanhalla palvelimella olemassa.

Muuten kaikki näyttää hyvältä vaikka domain on vielä vanhalla operaattorilla, niin ohjaus sieltä uudelle palvelimelle tuntuu pelaavan hyvin.
 
Hyvin tämä pelittää. Lämpimät kiitokset minultakin.

:) v-a
 
Back
Ylös