Tervemenoa vanhat harrastajat

poppa-joe

Käyttäjä
Liittynyt
13.5.2009
Viestejä
212
Perustetaanpa tällainenkin aihe niille harrastajille, jotka kohteliaasti haluavat heipata muita, eivätkä vain huomaamatta feidaantua palstalta saatuaan tarpeekseen. Jos kerran on tervetulotopicci, miksei sitten tervemenokin..

Apus eka, eli sanon: Hei vain! :)

Joe
 
H

hifihippu

Kyllähän se kieltämättä kyllästyttää tämä ikuinen vääntäminen eri lahkojen välillä. Tuntuu siltä että suurelta osalta harrastajia on unohtunut musiikin kuuntelu ja äänentoisto siinä ohessa. Ollaan vaan sitä mieltä että se minun merkki on aina se paras.
Siihenhän ne hyvätkin keskusteluaiheet usein tyssäävät. Liikaa kaikkitietäviä vaikka oikeasti tässä harrastuksessa sellaista ei voi ollakkaan.
Me harrastajat olemme ilmeisen narsistista, psykopaattista ja vainoharhaista jengiä ???
Vaikka itse täällä palstoilla yritän vielä pyöriä niin ymmärrän kyllä täysin ketjun aloittajaa.

Terveisin Olli Leivo.
 

Hardsoft

Käyttäjä
Liittynyt
10.9.2009
Viestejä
10 384
Kaupunki
Helsinki
Vääntöä ja matseja on jokaisella palstalla ja poteroita kaivetaan.

Itse väsähdin DVD-Plazan hifi-osiolla kirjoitteluun, koska siellä ei saannut kunnon keskustelua aikaiseksi. Kirjoitteluja tyrmättiin ilman mitään perusteluja mutu:lla.
Täällä on luonnollisesti palstan luonteesta johtuen mukavan asiantuntevaa sakkia hifistä keskustelemaan, Plazalla lähinnä Sunnuntai-hifistejä :D

Onhan täälläkin välillä tiukkaa matsia, mutta pitää vaan pistää jäitä hattuun ja pitää mielessä että kirjoittelut koskevat pääasiassa asioita, eivät henkilöitä.
 

Kumppari

Käyttäjä
Liittynyt
30.6.2009
Viestejä
180
Hei vaan!

Kaiuttimet on tilattu. Nyt voi kokonaan unohtaa väkinäisen "hifin harrastamisen" ja keskittyä rauhassa musiikista nautiskeluun.
 

Kumppari

Käyttäjä
Liittynyt
30.6.2009
Viestejä
180
Aika helposti arvaisit. Pari vuosikymmentä on tullut leipä data-analyysistä, musiikin kanssa ei jaksa moista vaan siitä mieluummin naatiskelen vain. Tähän mennessä kuunnelluista suurimmat naatiskelut ilman turhia analysointeja tarjosi SHL5. Sieltä mennään, mistä aita on jo kaadettu...
 

isojussi

Hallituksen jäsen
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
17 145
Kaupunki
Hellsinki
^Mainio kaiutin musiikin kuunteluun turhan saundien analysoinnin sijaan :).
 

Motorhead

Käyttäjä
Liittynyt
22.3.2010
Viestejä
18
Voivoi tentään. Liityin taannoin intoa täynnä kuin ilmapallo, mutta en ole koko aikana tällä sivustolla käynyt kuin muutaman kerran.

Älkää tukkiko nenäänne herneillä, mutta minä saan näppylöitä näistä super-hyper-luxus-laitteistoista kuten esim. etusivun "kemen kunteluhuone". On ne vaan nämä gurut niin eri atmosfääreissä, ettei tämmöinen tavis-harrastelija-puuhastelija voi kuin ihmetellä ja vetäytyä omaan nurkkaansa hissun kissun. Baibai.

Hyvää uutta vuotta anyway.
 

ATD

Hallituksen jäsen
Liittynyt
29.3.2008
Viestejä
4 316
Kaupunki
Mäntsälä
^

Eiköshän täällä kuitenkin meitä tavis-harrastelija-puuhastelijoita ole huomattavasti enemmän vielä. :)
 
H

hifihippu

Taitaa olla vaan niin että tavis puuhastelijat siirtyvät palstoilta pikkuhiljaa takavasemmalle. Nuo muutamien kaikkitietävien ylimielisten yli-gurujen
väännöt kun tuppaavat kyllästyttämään tälläista tavallista tallaajaa. Oli keskustelu mitä tahansa, niin jossain kohtaa joku pääpappi tulee sanomaan että sun laittees on vääränlaiset/halvat, et osaa kuunnella ja ne romut on valmistettu vielä väärässä maassa.
Minulla on ainakin monta harrastaja kaveria ketkä eivät viitsi juuri tuon takia täällä pyöriä.
Itse kun vaan on niin tyhmä että yrittää täällä joskus jotain tyhjänpäiväistä jauhaakkin. Mutta ymmärrys on kyllä poistuvien puolella.

Terveisin Olli Leivo.
 

behrelec31

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2009
Viestejä
4 593
Kaupunki
Vihti.
Sääli että joidenkin pitää lähteä pois.

Kannattaa muistaa että se mitä aina kirjoittaa luo yleensä kasvottoman ja voimakkaan mielikuvan toisessa lukijassa juuri sellaisen jonka itsestäsi annat.(tässäkin on toki viiverakenne sen suhteen kuinkapaljon eri kommentointiin panostaa asiasisältöä ja millä tyylillä sen on tuonut esiin.) Se että puhut vaikkapa hififoorumilla toistuvasti kaljasta tai autoista, niin sinut leimataan kalja asiantuntijaksi tai auto asiantuntijaksi (vaikka et sitä suuremmin olisikaan).

Se että puhuu harrastuksesta oli se mitä tahansa, olisi hyvä perustella mielipiteitäänsä jotenkin loogisesti miettien sanavalintojaansa hieman. Vaikka tiedostaen että moni haukkuu tyhmäksi tai hulluksi tai muuten ihan tärähtäneeksi omassa mielessä ilman kirjoittamisen tuomia sanoja muiden jakoon. Nopea leimaantuminen luo ennakko käsitteen persoonasta, vaikka kyseinen henkilö täyttääkin pääsääntöisesti omaa aikaa eikä huomaa välttämättä kuin itse ajautuu eri leiriin helposti muiden silmissä, vaikka olisikin vain hetken toistamieltä ja ajautunut rajatulle ei hifi alueelle. Tosin jotkut ajautuvat sinne pysyväksi.

En tiedä noista pääpapeista. Mutta jokainen tekee virheitä ja jokainen hapuaa eteenpäin eri keinoin tässäkin harrastuksessa. Se että sinun ääntäsi ei kuulla sattaa johtua siitä että ajatuksesi rakenne kirjoitus luonne on hyvin tyypillinen ja kovin monen mielestä jo monesti kuultu tai tylsähkön harmaa.

Tai sitten sinun näkökulmassasi ei ole todellista informaatiota siis sisältöä. Tai sitten henkilön huumorin rakenne on monen silmissä vastenmielistä, etkä sitä huomaa etkä haluakkaan välittää, koska oletat olevasi määrätietoisesti "se hyvä tyyppi!!!".(hyvät tyypithän nauttii paheista esim. alkoholi, tupakka rivo kielioppi/sadattaminen ja hookerit ainakin omassa karsinnassaansa)

Useimmathan ajattelevat itsestäänsä olevansa "se hyvä tyyppi". Vaikka kokoa ajan ovat hieman poikkiteloin toisia harrastajia kohtaan. Se taas johtuu egon luonteen pienuudesta ja sen kasvattamiseksi hetkittäin yliäyräiden. Ei tästä nyt niinkään enempää... Joikaisessa meissä on ollut pieni piru. Mutta annetaan pirulle poiskyytiä eiks vaa...

Jokaisella hifiä harrastavalla on kumminkin jotain annettavaa ja infoa joka tuo uutta nisua yhteiseen kekoon. Kun kaikkia näkökulmia ei sentään kellään ole hallussa.


Toivottavasti olen ollut tämän yllä olevan kirjoitukseni puolesta väärässä ja jokainen harrastaja suvaitsee erilaista kirjoitustyylitapaa ja näkökulmaa hifistä/sen luonteesta. Itselläni se on pyrkimys määrittelemään tapahtumien todellisuutta äänentoiston suhteen kuvailemalla havaintoa mahdollisimman sen hetken viisauden mukaan jota on lusikalla annettu tähän pikku päähäni. Joten yrittäkäämme tulla toimeen keskenämme.

Kyseenalaistaa toki pitää monia asioita jotta oikeneminen taittuu ja saadaan perspectiiviä laajempia alaisemmaksi.


Ja voimia ja menestystä jokaiselle harrastajalle keskimäärin ja tasapuolisesti.
Eihän me erota vaan kasvataan yhteen....

Terv. behrelec31 ;) :) :)
 
H

hifihippu

Hyvä Behrelec31!
Jos kirjoituksesi oli edes pieneltä osin kohdistunut minuun, niin tarkennan hiukan kannanottoani.
Kirjoitukseni tarkoitus oli puolustaa(ehkä turhaan) ja ymmärtää harrastajatovereita jotka ovat kyllästyneet toisten tapaan mollata muita kuin sitä omaa harrastus tapaansa. Ns: leiristä riippumatta.
On totta että meille kaikille tulee joskus mielipiteitä esittäessämme ylilyöntejä. Emmehän todellakaan ole täydellisiä.
Mutta eikös se että joillekkin niitä tulee toinen toisensa perään olisi jo peiliin katsomisen paikka?
Minulla ei ole tarve olla se enempää hyvä kuin huono tyyppi. Ihan pelkästään ihminen.
Mutta hyvää Uutta Vuotta niin harrastuksen parissa kuin oikeassa elämässäkin.

Terveisin Olli Leivo.
 

behrelec31

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2009
Viestejä
4 593
Kaupunki
Vihti.
Joo ei viestini sanoma ole kohdistettu juuri siinuun kuin ohilipasten, vaan yleispäteväksi. Jos näin olisi ollut, niin kyllä mä olisin sen sinulle suuntanut täysin.

Minua pitää lukea kohdistuneen kirjoitus tähtäyksen mukaan. Jos tähtäys ei osu lukijaan itseen(hän tiedostaa sen), niin ei mitää hätää.

Itse en ole kokenut mollausta varsinaisesti täällä. Ja harmi että joku muu nyt olisi kokenut. Hyvä ja huono tyyppi oli ajatusleikki siitä miten juuri lähinnä rivoja kieliä harrastavat kokevat itsensä hyviksi tyypeiksi. Sehän nähdään ihan arki elämässäkin jo pelkästään työmailla. Suupaltit ne äänessä ovat kokoajan, joilla asialinja on jo ajat sitten kadoksissa.

Olen kyllä samaa mieltä kanssasi kirjoituksesi suhteen Ollileivo.
Uusia vuosia.

Terv. behrelec31 ;)
 

sepi_2.0

Käyttäjä
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
16 353
Kaupunki
Pjongjang
Loistava ketju! Älkää vielä riemuitko :p
Tosiaan, takana yli neljä vuotta ja 6000+ säilynyttä viestiä eli olisko jo aika jäädä osa-aikaeläkkeelle. Pyhät meni jopa 10 päivää ilman kirjautumista... 8)
 

Legis

Lukulomalla
Liittynyt
2.12.2009
Viestejä
13 029
Kaupunki
Jkl
Mihin kimmosto hävisi vai onko hän vain vaihtanut nimimerkkiä ja poistanut edellisen?
 

Gretch

Käyttäjä
Liittynyt
2.9.2007
Viestejä
10 849
Kimmoston poistumisen myötä kollektiivinen älykkyys kyllä romahti melkoisesti. Ymmärrän tosin varsin hyvin päätöksen.
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Ymmärrän hyvin kimmostoa ja olisiko meidän vihdoinkin aika kohdella toisia foorumilaisia ihmisinä eikä vain aiheuttaa lisää vastaavia tapauksia että loputkin "hyvät tyypit" katoavat täältä?
 
Ylös