TeraStore esittäytyy

TeraStore

Yhteistyökumppani
Liittynyt
19.8.2018
Viestejä
2
Kaupunki
Lempäälä
Tervehdys kaikille!

Mukava päästä tänne hifin harrastajien joukkoon. Yrityksemme on hieman muista poikkeava mutta hifiin on kyllä varsin vahva kytkös sekä tuotteiden että henkilökohtaisen taustan kautta. Hifi/AV-harrastusta on itsellä takana yli 25 vuotta, painottuen viime vuosina neljän lapsen myötä AV:hen (avainsanoina plex ja unraid). Täältä foorumilta haemme näkyvyyden lisäksi tuotteistus/paketointitoiveita; esim. passiivijäähdytetty olohuonekelpoinen Roon soitin/palvelin. Esittäkää siis kysymyksiä ja toiveita!

TeraStore on 2013 perustettu perheyritys. Päätuoteryhmämme on Intel NUC Mini PC:t eri muodoissaan. Valikoima kattaa koko Intel NUC kuluttaja- ja yritysmalliston. Meillä on myynnissä myös passiivivaihtoehdot Akasan Plato ja Newton täysalumiinikoteloilla. NUC:ja meiltä voi ostaa täysin käyttövalmiiksi asennettuina Windows ja Linux käyttöjärjestelmillä tai vaikka vain pelkkinä komponentteina. Yhtenä kantavana ideana oli tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa ja kauppaamme onkin toteutettu konfiguraattorit, joilla sopivan kokoonpanon määrittely ja tilaaminen on kätevää.

Asiakkaina meillä on niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä. Palvelu pyritään pitämään henkilökohtaisena ja osaaminen huipputasolla. Meiltä voi aina kysyä neuvoa vaikkei suoraa kytköstä meidän tuotteisiin olisikaan.

Muutama olennainen linkki
Verkkokauppa: terastore.fi
Intel NUC Ostajan Opas 2018

Terveisin,
Henri / TeraStore
 

Jani A Pesonen

Käyttäjä
Liittynyt
20.4.2016
Viestejä
3 792
Kaupunki
Suomi - Finland
Hienoja laitteita ja ainakin minulle, tietokoneita viimeisen vuosikymmenen vain työkaluina käyttäneelle, uusia tuttavuuksia. SAM Genelec-käyttäjänä kiinnostaisi tietysti olisiko mahdollista yhteistyössä Iisalmelaisten kanssa tehdä passiivijäähdytetty GLM-mediapc meille harrastajille. Säästyisi turhilta johdoilta ja ylimääräisiltä koteloilta, jos tarpeelliset toiminnot saisi integroitua yhteen räkkiin istuvaan alumiinikoteloon. :)
 

Raser

Hifiharrastaja
Liittynyt
20.11.2011
Viestejä
604
Kaupunki
Loimaa
Nucci löytyy telkkarin kaverina ja sillä pyöritetään myös Deezerit yms. Plexin serveri pyörii myös kyseisellä koneella. Todella tyytyväinen olen ollut koneeseen. Pieni, tehokas ja hiljainen.
Ja asiakaspalvelu teillä kyllä huippuluokkaa. Telkkarin hdmin kettuillessa sai hyvät neuvot kädestä pitäen.

Lähetetty minun ONEPLUS A5000 laitteesta Tapatalkilla
 
Viimeksi muokattu:
Ylös