Televisiosta "normaalia" parempaa ääntä

Ruune UJ Soossi

Käyttäjä
Liittynyt
25.8.2009
Viestejä
539
Kaupunki
Helsinki
Ongelmana tämä että normaali ääni televisiossa alkaa sylettää ja aina ei jaksaisi stereoita päälle laittaa jotta sitä saisi, eli etsin välimuotoa.
TV:nä on vuoden vanha Samsung ja siihen olen suoraan miettinyt esim jotain kaiuttimia kiinni (aktiivikaiutin?) Jos laitan vain kuulokeliitäntään niin TV:n volume TV:n kakesta ja jos sitten haluaa stereoista äänen niin pitää nyppäistä tuo piha irti > ei sekään hyvä. Takana on TV:ssä audio out RCA:t mutta kuinkas niihin jotain kiinni....? Vinkkejä ?
Idea siis että kun tv:n avaa niin ääni tule automaattisesti, tuli ääni TV:hen mistä vaan.
 
Ja minkälaatuista ääntä olisi mahdollista ylipäätään saada. Paljon riippuisi tekusta, digiboxista? En ole oikein vakuuttunut. Vaikka käytänkin erillistä hyvälaatuista vahvistinta ja hyviä lisäpömpeleitä. Ja kun TV-ääni otetaan boxilta, niinpä DVD-katselun ääni onkin säädettävä vahvistimelta. Muuten hyvä systeemi, vahvistimella määrätään saatavan maxvoimakkuuden.
 
Ja minkälaatuista ääntä olisi mahdollista ylipäätään saada. Paljon riippuisi tekusta, digiboxista?
Ääneksi riittää "ok" siis joka on priimaa verrattuna Samsungin omaan ääneen. Eihän tuosta tv:stä ihmeitä saa ulos, mutta ääni siis siksi TV:stä ulos koska on TV:ssä sisäänrakennettu DVB-C boxi.
 
Nuo Tangentit kytkettynä kuulokeliitäntään (tottelee tv:n kaken volume säätöä) on tuossa toiminnassa. Hyvin toimii ja se ääni, no
h e l e v e t i n paljon parempi. Tätä haettiin ja sitä saatiin. Hinta. Se oli jopa edukkaampi kuin Verkkokaupassa :)
 
Back
Ylös