Telefunken studio -levysoitin

puukorva

Käyttäjä
Liittynyt
14.12.2007
Viestejä
3
Hei vaan kaikille! Bongasin otsikon mukaisen levysoittimen paikalliselta kirppikseltä ja kyselisinkin nyt lisätietoja kapineesta. Lähinnä että maksaako vaivaa alkaa tuota restauroimaan, saako varaosia yleensäkään mistään jne. Kone näytti jotenkin 70 lukulaiselta ja siinä oli kelluva runko (onko edes oikea termi?..)

Juu, kuten jo huomasitte niin en todellakaan ole kauhean vihkiytynyt näihin hommiin, joten kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan. Tämänhetkisellä dualilla kuvittelin pärjääväni niin kauan kuin henki pihisee, mutta kun tuo telefunken oli niin hiano ja halapa..
 
miksin sanoi:
http://www.stefanopasini.it/My Turntables-Telefunken.htm

Älä jätä maahan makaamaan. Tai jätä, mutta kerro kirpparin osoite vain mulle:D

Telefunken käytti nimeä "Studio" monissakin laitteissa. Kyseessä ei siis tarvitse olla mikään Stefano Pasinin sivuilla kuvatuista laitteista mutta jos näyttäisi olevan edes suunnilleen yhtenä kappaleena ja kohtuuhintainen niin kannattanee korjata talteen. Ei varmasti pahimmassakaan tapauksessa paljoa tappiolle jää.

Juhani
 
Hinkkanen sanoi:
....Telefunken käytti nimeä "Studio" monissakin laitteissa....

Juhani

No niin tekikin. Ja osa ihan kuraa vielä. Sen takia poistinkin linkin, postasin taas vaan ennen kuin ajattelin. :D

nim: "mies joka klikkaa hiirtään nopeammin".
Mutta enpä näytä olevan ainoa :D
 
miksin sanoi:
No niin tekikin. Ja osa ihan kuraa vielä. Sen takia poistinkin linkin, postasin taas vaan ennen kuin ajattelin. :D

nim: "mies joka klikkaa hiirtään nopeammin".
Mutta enpä näytä olevan ainoa :D

No etpä tosiaan. Ihmettelinkin mihin se sinun viestisi ehti kadota sillä aikaa kun omaani kirjoitin. Varsin täydellinen ajoitus. :D

Mutta vakavasti ottaen, Telefunken Studio saattaa olla hyvinkin hyvä laite tai sitten ei. Kuten sanoin, kuvia ja/tai lisätietoja kaivattaisiin (tyyppimerkintään saattaa liittyä myös mallinumero). Ainakin vuoden 1978 hifi-valintaoppaassa kuvattu Telefunken (S400) näyttää varsin asialliselta peliltä samoin kuin 76/77 oppaassa mainittu S500.

Juhani
 
Kiitoksia vastauksista! Tuolla pasinin sivuilla kävinkin jo aiemmin, mutta en tosiaan usko että se soitin ihan noin laadukasta tavaraa on kuin nuo hänen esittelemänsä. Kuva tosiaan olis kiva, mutta vaikea toteuttaa juuri nyt. Korvani ovat puusta ja kamerani syö filmiä.. :-\

Mutta kyllä varmasti käyn tuon noutamassa, palailen asiaan jos tulee vielä kysyttävää.
 
Oolrait, kävin hakemassa soittimen kotiin. Alkoi tuntumaan että ekan viestin ikäarvio on heittänyt kymmenellä vuodella...Tarkempi tyyppi on tw 509, löytyi kun kurkkasin levylautasen maton alle. Lautanen pyörähti liikkeellekin, mutta ääntä kuuluu vain vasemmasta kanavasta, eli jonnekin tuo tartteis jossain vaiheessa kiikuttaa huollettavaksi. Itseasiassa tässä kohtaa saatte mainostaa osaavia alan liikkeitä välillä imatra-helsinki.

Tyyppimerkinnän avulla löytyi saksan ebaysta samantyylinen laite, katsotaan onnistuuko kuvan liittäminen.

[ylläpito on poistanut liitteen]
 
Back
Ylös