Tee-se-itse mikseri vaimikäsoli?

samushi

Käyttäjä
Liittynyt
14.1.2009
Viestejä
10
Ei tullu digitaalinauhurista mitään, joten kokeillaan tätä. Miten tuommonen siis tehdään? Olen aika amatööri näissä jutuissa, että sanotaanko edes niitä laitteita miksereiksi, joissa on monta sisääntuloa ja vaikka 2 ulostuloa? Noh, semmonen pitäis tehä. Laite, jossa on 6 sisääntuloa ja vaikka 2 ulos. Säätimiä ei tarvis kuin jokaiselle sisääntulolle oma volyymi ja balanssi. Jos joku osaa neuvoa, niin selvää suomea kiitos :).
 
Voipi olla aika paljon askartelemista.

Suosittelen ainakin harkitsemaan tällaista, jonka sisälmyksiä sitten voisi penkoa ja tweakata (DIY-hengessä). Eli ns. pohjaratkaisu.
 
Mielellään kyllä itse rakentelisin... Kun koulussa tehään tuommosia elektroniikkasysteemejä niin tuo olis tarpeellinen.

Tarviiko tuommoseen muuten omaa virtalähdettä jos se liitetään vahvistimeen? Vai riittääkö jos vain yhdistelee piuhat toisiinsa ja vahvistin vahvistaa sen signaalin?

Tämmönen muuten löyty (etsin vain googlesta DIY mixer :-\). Aivan täydellinen kun vain lisää sisääntuloja ja säätönupit. Se toinen mikä tuolta sivulta löytyy, siinä on kyllä volyymisäätimet, mutta vaikuttaa vähän kummalliselta, en tiedä miksi. Noh, tuo kuitenkin mikä löytyi, miltäs se vaikuttaa?

Joo ja sitten kyllä vois nuo basson ja treblen säätimet laittaa, jos se ei vain ole kovin hankalaa, mitä se kuitenkin on.
 
Nonoz-dac tms karvalaccidacci vois olla mielenkiintonen rojekti kans. :)
 
Joo no voishan tuota kattoa. Pitää kysyä siltä opettajalta jos se vaikka älyäis tuosta jotaki :).
 
samushi sanoi:
Niin muuten mitä siinä piirissä tarkoittaa ne valkoset kolmiot? Onko ne jotain maadotushommia? Siis http://sound.westhost.com/project94.htm"]tässä.[/url]

Kytkentöjä maahan, jos tarkoitat niitä mihin esim. tulon maa kytkeytyy. Käytetään scheman piirrossa, jottei tarvitse viivalla vetää erinäköisiä symboleita niin maille kuin jännitteille. Selkeyttää piirrosta.
 
Back
Ylös