Tarjoiluita...

hoffa

Sepittäjä
Kaupallinen toimija
Hifiharrastaja
Liittynyt
11.2.2007
Viestejä
7 301
Kaupunki
Joensuu
Etätukitarjous 11.2.2016

Maaliskuun loppuun mennessä tilattujen omien tuotteidemme mukana tulee kaupan päälle UMIK-1 mittausmikrofoni. Tarjous koskee WatSubien eri versioita, LiteSubia sekä Imperialien bassojalkoja. Nämä tuotteemme saavat mukaansa myös kolmen kuukauden etätuen eli henkilökohtaisen avustuksen DSP:n säätämiseen.
 
Pysyvä pakettitarjous

Kun tilaat MiniDSP:n 2x4 DSP-suotimen ja samaan toimitukseen myös UMIK-1 mittausmikrofonin, saat 15 euron alennuksen kokonaishinnasta (245€). Paketin kokonaishinta toimitettuna postiennakolla siis 230€. Tarjous edellyttää molempien tuotteiden toimitusta yhdessä.
 
Palvelua

Tarjoamme myös Room EQ Wizardilla tehtyjen mittaustuloksien tulkintaa sekä tarvittaessa MiniDSP:n laitteisiin huonekorjausasetuksien tekoa.
 
Metrik DIY - Hifiharrastajien rakennussarja

aanisella on jo tovin ollut varastossa kotelo-osat Metrikeihin valmiiksi pintakäsiteltyinä odottamassa kasausta. Ne joutaisi nyt poistoon ja vaihtoehtona on myydä ne sopivaan asevelihintaan yhdistyksen rakennussarjan kasaajalle. Pintana on valasvalkoinen puolikiiltävä katalyyttimaali ja koska kotelot ovat vielä osina, ne voi maalata uudestaan haluamansa väriseksi. Rakennussarjaversion teko edellyttää takaosaan vahvistinmoduulille tilan tekoa eli pientä askartelua. Tietoa rakennussarjasta löytyy tästä keskustelusta.

Tämän koteloparin saa hintaan 990 euroa ilman toimituskuluja. Olennainen syy poistoon on, että suunnittelemme Metrikin kaupallisesta versiosta facelift-mallia, mikä tuo uuden kotelon ja ulkonäön.
 
Tapahtuma AutoStudiolla Joensuussa

Tervetuloa kuun lopussa AutoStudiolle. 28.-29.1.2017 lauantaina ja sunnuntaina kuunteluhuoneen setissä mm. miniDSP 2x4 HD etuvahvistin huonekorjauksella. Ilmainen sisäänpääsy, kahvia myös! Tarkempaa tietoa voi seurata Facebookin puolelta.
 
joulutoivotus-24.12.2019.jpg

Kuvan toivotukset kertovat olennaisen. Rauhoittukaa mieleltänne ja viettäkää hyvä joulu :)
 
Huutokaupassa miniDSP nanoAVR HD. Kyseisellä monikanavaprosessorilla on näppärä kehittää esimerkiksi moniteisiä kaiuttimia DSP:llä tehdyin jakosuodoin, kun käyttää sen perässä vaikka AV-viritinvahvistinta, missä on HDMI-sisääntulo. Poistotuote ja ikävästi en saa arvonlisäveroa suoraan hintaan vaan se lisätään huudon jälkeen.

https://aaninen.fi/shop/fi/huutokauppa/37-minidsp.html
 
Oli aika tyhmää, että aaninen shopista sai mittauslaitteita, kuten UMIK-1 -mikrofonia, mutta ei sen oheen olennaisia tarvikkeita. Nyt laajensin valikoimaa mikorfonitelineellä ja tulossa on pian myös aktiivista USB-jatkojohtoa. Ympäristökin kiittää, kun kaiken tarvittavan saa kerralla. Olkaa hyvä.

 
Jätän tämän vain tähän... Kyseessä hieman halvempi yksilö asiakkaan sormenjäljillä ja normaalilla takuulla, oheistarpeilla ja pakkauskin on siisti.

 
Minulle voi lähettää mikin ja laskun.

pertti.ihaniemi ät gmail.com



Mukava, että on kiinnostusta. Samalla vaivalla kuin kirjuutat toimitusosoitteen spostiin niin teet jo tilauksen aaninen shopin kautta ja maksatkin yleisimmillä maksutavoilla. Lisäsyynä kauppoihin aaninen shopin kautta sellaiset, että minun laiskuudeltani säästyy laskun raapustamisen vaiva sekä ennakkomaksun seuranta. Verkkokaupan tilaus onnistuu ihan hyvin myös mobiililaitteella.



*lisäys*

UMIK-1 on nyt myyty.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Huomisesta alkaen aina jouluun saakka aaninen shopin tilaukset Suomessa toimitetaan Postin Express-palvelulla, että ehtisivät varmasti nopeasti perille. Kirjetoimitukset onkin olleet jo pitemmän aikaa seurattavia pikakirjeitä, mitkä toimitetaan postiluukusta tai postilaatikkoon asti.
 
Back
Ylös