taistelu testi no.6 ja 7. leikkimielellä toki.

behrelec31

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2009
Viestejä
4 574
Kaupunki
Vihti.
tervehdys ja hyvää uudenvuoden alkua 2010 kaikille taisteluhifisti korville !

on aika pistää jälleen testejä peliin ja katsoa kuka on kuka ja kuka kuulee/luulee jotain.


eli testi numero 6.


genelecillä tämä albumi on jo niin tylsää testimateriaalia että kaikki. SiiiiiS KAIKKI! GENELECIN koekuuntelijat ovat kyllästyneitä koko biisiin. eli minäkin päätin sitten testaa mitä he siellä niistä huippumonitoreistaansa kuulevat iisalmessa.
eli savon sanomat 9.9-09 s.28 oli juttu genelecin superkorvasta nimeltä Jussi Väisänen. hän kertoo tässä lehdessä viha-rakkaus suhteesta Aaron Nevillen biisiin
- it feels like rain. ja jutussa kerrotaan miten korvilla geneleccejen ääntä lopulta hienosäädetään kuntoon kyseisessä firmassa. no tämä biisi herätti heti kiinnostukseni ajatukseeni tuossa joulun alla kun sain tämän lehtiartikkelin käsiini ekaa kertaa. rakkaan faijani käsistä.

eli.

onko biisi todellakin tylsä......?

jos on niin miksi se on tylsä ? siksikö että se on jo liian tuttu ja banaali. no joulun jälkeen kun kotia tulin niin etsin itsekkin levyhyllystä tuon albumin ja löytyihän se kopioituna minultakin.
albumin nimi on siis AARON NEVILLE - warm your heart. 3-biisi. (it feels like rain)

eli mitä minun omat multakorvat kertovat?

onko levyllä mitään sellaista joka herättäisi mielenkiintoisuutta? äänitys on toki kohtuullisen erinomainen. ja äänityksen tuoman tilankoko on raikas ja moni ilmeinen koko levyllä.
eli tarkoitan että äänitys on kokonaisuudessaan tasokas ja miellyttävä kuunnella.

no mitä sieltä sitten pitäisi kuulla/kuulua?

----------------------------------


testi no.6 alkaa helpolla kysymyksellä.

eli nämä laulun sanat kyllä kuuluu vuoren varmasti hyvin monelta hifistin laitteilta.

eli mitä kohdassa

2:00-2:02 hiljaa lähes kuiskaten sanotaan mikkiin? kirjaimia on 12 kpl.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


AARON NEVILLE - warm your heart albumi. 3-biisi. (it feels like rain)


super testi no.7


nyt tulee aika vaikea ja hyvin haastava testi. lukekaa tämä tarkkaan mitä siis nyt haetaan.

eli aaronin poppoossa eli ryhmässä on erikoisen kuulloinen mies taustalaulaja, siis tuomassa/tukemassa aaronin musiikkiin pientä rosoisuus ilmettä mukaan.
tämä mollitenorimaisen mureaääninen mies kuullostaa kuin olisi viskin ansiosta polttanut kurkkunsa(lievästi Vesa-Matti Loirin kaltaista). ikäänkuin navetan kireä ovi narisisi tai sanotaanko kuin sellon kielen rosoisen kuuloinen värisevä ääni olisi päästetty pingotuksesta vapaaksi. kuiva ja käheä kuin nokinen piippu.


kysymys siis kuuluukin kuinka monta kertaa kuulet! hänen äänensä taustalla/musiikissa mukana siten, että noin sekunti on tyhjä etäisyysmitta jos hänen äänensä uudestaa kuuluu. eli vähintään sekuntti pitäisi olla hiljaisuutta kyseiseltä henkilöltä, jotta hänestä rekisteröitäisiin uusi ääni kuuluviin. ymmärsitte siis yskän. hyvä.


ja missä kohtaa cd- albumiltanne kuulitte hänen kuivaa käheää ääntäänsä. mainitkaa kohdat.
senverran helpotan, että niitä on koko kyseisellä biisillä yli kymmenen kertaa. itsellä nämä ovat ylhäällä jo paperilla.


ja lisäksi kohtaa 4:08-4:09 ei lasketa tähän testiin no.7 ollenkaan mukaan, vaikka kyseinen henkilö laulaa toki mukana. hyvä onkin kysyä mitkä sanat hän sittenmin sanoo 6kpl kirjaimia on tässä kohdassa. se on aika helppo.löytyykö ketään joka lähtisi leikkiin mukaan ;). onko keskuudessamme taistelutoveri henkeä :)

onko täällä yhtään kultakorvia :D vai meneekö sittenkin pupu pöksyyn :-\

eka no.6 testi on jokamiehen testi. kun taas no.7 vaatii jo hifistä kiinnotunutta persoonaa ymmärtää kuulemaansa hyvillä stereovehkeillä.


terveisin taistelutoverinne. behrelec31
 

webster

Käyttäjä
Liittynyt
25.11.2007
Viestejä
101
On kyllä hyvä-ääninen levy ja sangen matalalta laulava taustalaulaja. "Testi" taasen oli niiiin helppo, ettei viitsi edes osllistua.
 

behrelec31

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2009
Viestejä
4 574
Kaupunki
Vihti.
"Testi" taasen oli niiiin helppo, ettei viitsi edes osallistua.


pelkkää sananhelinää........ sanon minä. hölön lörön löpöä.
näyttö ratkaisee myös webmasterillakin. vain näyttö kertoo kuka sinä olet aidosti netin takana, ja millainen systeemi on. jos puhuu suuria suustansa on myös näytettävä näyttöä.

hyvä ääninen tämä levy kyllä on totta. minä en usko tuolla verukkeella että weppimestarimme kuulee kohdat eli ne kohdat mitä haetaan kokonaisuudessaan. voi olla että jotain pientä kuulee. mutta MISSÄ ON NÄYTTÖ????


moni kyllä puhuu paljon mutta ei näyttöä ole sitten puhumisen vaakuudeksi.
toivottavasti masterimme ei suutunut nyt ja ole liipasin herkässä bannaamaan ulos minua, sillä en ole häneen millääntavalla solvaamassa/aliarvioimassa ihmisenä persoonana. ei. vaan näyttöä pöytää jos kuulee jotain. kaikki ihmiset ovat samalla viivalla. ei auta oli sitten kekkonen. obama tai putin vastassa ei, vaan todellinen näyttö. mustaa valkosella.

kiitos ja kuulemiin.

odotan edelleen kattilan kiertämisen sijaan näyttöjä.

lykkyä tykö.terv. behrelec31
 

jlaakso

Hifiharrastaja
Liittynyt
22.8.2008
Viestejä
8 765
Kaupunki
Espoo
kkoskela sanoi:
Tulee mieleen se tarina niistä hifisteistä ettei ne edes kuuntele musiikkia vaan ääniä ;)

senpä takia tämä varmaan on täällä "Näin minä harrastan" -osiossa :) kukin tavallaan, itse tosin mieluummin jään kuuntelemaan musiikkia, kuin bongailen ääniä testilevyiltä.
 

behrelec31

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2009
Viestejä
4 574
Kaupunki
Vihti.
itse tosin mieluummin jään kuuntelemaan musiikkia

hyvä. kannattaa tosin välillä vaikka kuunnella aaron nevilleäkin. ties vaikka salaisuuksien arkku aukenisi kuin itsestään ;)
jokatapauksessa annan nyt hifitaistelutovereilleni ensimmäisen vastuksen testiin no.7 jossa tämä henkilö kuuluu.


eli eka kohta jossa tuo kuuluu on kohdassa 1:50-1:51.

missä kohtaan kuuluu uudestaan ?


terv. behrelec31
 

webster

Käyttäjä
Liittynyt
25.11.2007
Viestejä
101
1:53. Siellä se laulaa köörin mukana lähes koko ajan. Niin paljon, etten viitsi lähteä sieltä sekunnin taukoja väijymään. Seuraavan kerran se laulaa taaskin köörin mukana 2:31 eteenpäin. Tosi matalalta tosin vasta kohdassa 2:45.

nimim. can you feel it
 

behrelec31

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2009
Viestejä
4 574
Kaupunki
Vihti.
hienoa webbimasteri. olet elossa! :D

olet sataprosenttisesti vastanut nro.6 testin kysymykseen aivan oikein. (can you feel it) kuuluu siis kohdassa 2:00-2.02

hienoa !!! tulipa sitä näyttöä ;) ;) ;)

se on totta että tuo sälli tuolla taustalla kuuluu kuoron mukana lähes kokoajan. ainakin itse kuulen sen lyhyinä purskeina.


itse kuulen no.7 testin toisen kerran hänet vasta 2:40-2:41 kohdassa. eli vannon että en kuule mitään hänestä kuin ekassa kohdassa 1:50-1:51 lyhyen hetken siis.
kolmas kerta mukana olisi oman näkemykseni mukaan kohdassa 2:45-2:46.


entäs eteenpäin. vieläkö jossain kuuluu?


tarkistan nuo sinun kohtasi kyllä varmaan huomenna, nyt en voi. voi olla että sekunttikellot näissä soittimissamme on hiukan erilaiset tahdistettu. mutta myönnän että en kuule mitään esim. mainisemassasi 2:31 kohdassa. voin siis olla sen suhteen väärässä sinulla soi sillon matalammalle bassot. ja sinä kuulet. tärkeintä on jakaa tietoa kuulemasta ja löytää se juju, jota niin moni etsii.

vieläkö löytyy kohtia?

väittäisin että näitä kohtia on yli kymmenen mutta alle 15 kpl.

mukaan kaikki!!!!

terveisin: behrelec31
 

webster

Käyttäjä
Liittynyt
25.11.2007
Viestejä
101
Ja sitten taas kohdassa 2:48 samalla lailla kuin ekassakin kertsissä. Kööri laulaa "rain" ..."the rain". Tossa jälkimmäisessä pätkassä bassomme vain laulaa pikkasen korkeammalta, joten se ei erotu ihan yhtä hyvin kuin sekkaa aikaisemmin. Seuraava matala ääni on taas kohdassa 2:59, jonka jälkeen se laulaa koko ajan köörin alinta ääntä. Ja seuraava kertsi taas 3:40. Ja sitten taas tosi matalalta 4:00, 4:08, 4:20 ja 4:34. Mutta kuten sanottu, en viitsi niistä kuoro-osuuksista niitä sekunnin taukoja väijymään. Ja nämä siis kuuntelin juuri äsken aika hiljaisella volyymillä, kerrostalossa kun satun asumaan, enkä luureja omista.
 

behrelec31

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2009
Viestejä
4 574
Kaupunki
Vihti.
minä kuulen sällin laulavan.

4:jäs kerta 2:59-3:00

5:kerta 3:01-3:02

6:kerta 3:12-3:13

7:kerta 3:19-3:23

8::kerta 3:26-3:26

9:kerta 3:31-3:32 (hyvin himmeänä tosin!)

10:kerta 3:40-3:41

11:kerta 4:00-4:01

12:kerta 4:20-4:22

13:kerta 4:34-4:35


kohdassa 4:08-4:09 herra köörimme laulaa sanat (feel it)

kiitos osallistumisesta.

taistelumielellä etsimme uusia haasteita. löytyykö niitä sitten? saas nähdä. hyvää päivän jatkoa kaikille ja suurkiitos kun pistit näyttöä osaamisestasi webbimestari. monet kun puhuvat vaan yleensä pehmosia ilman näyttöjä, mutta näyttöä tuli. olet webmaster melkoinen sälli. hyvä. tunne haastajasi. kuulemiin.........


terv: behrelec31
 
Ylös