Surkein suomalainen "superbändi"

  • Keskustelun aloittaja v-a
  • Aloituspäivämäärä

v-a

Käyttäjä
Liittynyt
28.11.2007
Viestejä
9 704
Kaupunki
Helsinki
Samat speksit kuin maailman huonoimman "superbändin" ketjussa, mutta kootaanpa se suomalaisista.
Rumpuihin Remu? Muita?

:) v-a
 
Anteeksi sivistymättömyyteni...mutta kuka on Aku Torvinen?
 
v-a sanoi:
Samat speksit kuin maailman huonoimman "superbändin" ketjussa, mutta kootaanpa se suomalaisista.
Rumpuihin Remu? Muita?

:) v-a

Mietin samaa muutama aika sitten tuon toisen ketjun innoittamana. Rumpuihin tuli mullakin Remu. Oma ehdotukseni bändin kokoonpanoksi:

Bongo-rummut: Remu
Laulu1: Tero Vaara
Laulu2: Pate Mustajärvi
Piano: Seppo Hovi

Kyseinen pumppu tulkitsee Remun kappaleita. Lähes sieluni silmin nään miten Seppo hytkyy pianonsa takana soittaen Paholaisen masurkkaa ja Pate maneereineen tulkitsee laulun sanomaa. Remu ei pysy tahdissa ja Tero katsoo Patea monttu auki, että mitäs tää nyt on.
 
Joo mutta mun mielestä Remulta katos jotain ihan olennaista siinä onnettomuudessa. Toisin oli 1970-luvulla jolloin herra oli oikein pätevä, erittäin aggressiivisesti soittava rokkirumpali jolla ei ollut timingin kanssa mitään ongelmia.
 
Kenenkään onnettomuus ei ole mukava asia eikä ollut tarkoituksena irvailla toisen onnettumuuden kustannuksella. Remun näin joskus livenä soittamassa jotain bongo-rummun tyylistä ja se sai hänet sopimaan asiayhteyteen.
 
Joo siis itse asiassa olen samaa mieltä että nykykuntoinen Remu voisi kuuluakin moiseen bändiin - valitettavasti. Halusin vain muistuttaa siitä kuinka pätevä herra oli kannujen takana loistonsa päivinä. Kas näin veti livenä maamme kaikkien aikojen paras rokkibändi Tavastialla vuonna 1974:

http://www.youtube.com/watch?v=AbVuGromaYk&feature=PlayList&p=71240ADD4C4AA17B&playnext=1&playnext_from=PL&index=3

Albert vähän näyttää kaikille nöösipojille miten vedetään...ja Remun komppi on täysin horjumaton. Ja mitä tapahtuukaan noin kohdasta 4.40 eteenpäin?

Toinen näyte, oikein tanakkaa paukuttelua:
http://www.youtube.com/watch?v=kgpab4YvajQ&feature=PlayList&p=71240ADD4C4AA17B&index=2

Ile Kallionkin kanssa homma toimi mainiosti, tässäkin erittäin tanakka komppi kannujen takaa, tästäkään paukuttelusta en keksi moitittavaa. Huomatkaa rumpuintro:
http://www.youtube.com/watch?v=eTeoL7B9HpQ
 
Tyhjään pajatson: solistiksi Muska.
 
Laittaisin solistiksi M.A. Nummisen ja sen jälkeen ei olekaan enää niin väliä ketä siellä takana musisoi 8)
 
No kyllä Olli Lindholm kuulus tähän bändiin laulajaksi ehdottomasti. Sit taustakuoroksi vaikka Janos Valmunen. :D
 
OT, mutta kun Mauri Antero on taas mainittu, niin...

Harva tietää, että M.A.Numminen osaa kyllä laulaa oikein halutessaan. Tuo väärin laulaminen on vain tehokeino huomion kiinnittämiseksi, sekä tietenkin vanhana provokaattorina, ihmisten ärsyttämiseksi. Hän laulaa tahallaan väärin vain sen verran, että kaikki huomaavat hänen laulavan väärin, eli ei vedä esitystä aivan läskiksi.
Ihmisten kommenteista voimme päätellä hänen onnistuneen tehtävässään loistavasti.
 
En minä ole edes keikoilla kuullut hänen laulavan hyvin, mutta jos hän laulaa niilläkin tahallaan huonosti, eikös hän vain olekin ansainnut joutumisen tähän ketjuun? :D
 
Niin mutta entäs kun Mauri Anteron laulua (tai "laulua") kuuntelee mieluummin kuin vaikkapa jotain Ilkka Alangon aneemista, tasapaksua lallatusta silloinkin kun herra kansantaiteilija Numminen vetää niin väärin kuin vain osaa?

Niin ja Alspelle tiedoksi: eipä ainakaan Epuissa soita tuommoinen herra.
 
Mauri Antero jäisi minun pumppuni ulkopuolelle. Sen sijaan tuosta tuli mieleen, että saattaisin muuttaa aikaisemmin mainitsemani kvartetin kvintetiksi ja lisäisin Pedro Hietasen kissapuvussaan haitaria soittamaan. Ei se ainakaan siitä paranisi.

Kikka ja Valmunen ovat jo tuonpuoleisessa enkelikuorossa ja jättäisin heidät niinikään ulkopuolelle.
 
Back
Ylös