Supra Sword

Jyrki_P

Hifiharrastaja
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
9 042
Kaupunki
Lahti
Onko kellään kokemuksia noista Ruotsin ihmeistä, joita on kovasti kehuttu maailmalla? Hinnat eivät ole malliston huipuiksi kovin pahat.
 
Onkos porukka saanut kyseisistä kaapeleista kokemusta kuluneen reilun neljän vuoden aikana? Näytti yhdet tämmöiset olleen palstalla myynnissäkin ja näkyivät menevän "kuumille kiville"

Itselleni on tämmöiset tulossa taloon jossain vaiheessa, joten jotain mahdollisista kokemuksista lukisin mielelläni.
 
Itseäni kiinnostaa kovasti kyseiset kaapelit ja mitä olen testejä lueskellut, niin hinta/laatu on kohdillaan. Näyttäis 450€ irtoavan 2m pätkät ja se ei kuulosta paljolta.
Vaikuttaa vaan siltä, että Supra kokemuksia on vain edullisemmista malleista.
http://www.jenving.se/sword.htm
 
Otin silloin aikoinaan kun tämän ketjun aloitin itse selvää kyseisistä kaapeleista. Silloin oli vertailulaitteistona Accuphasea ja Dynaudion Evidence Temptationit. Valitettavasti täytyy sanoa että siinä setissä Swordit eivät toimineet lainkaan. Minulla oli silloin paljon kaapeleita kokeiltavana ja Suprat olivat jälkijoukoissa. En tarkalleen muista mikä Suprissa eniten mätti, mutta tasapaksu vaikutelma niistä jäi.

Sittemmin omakin makuni on muuttunut aika tavalla, joten en osaa sanoa toimisiko paremmin nykypreferensseillä.
 
Kiitos Jyrki vastauksesta. Niinhän se on, että oma makukin muuttuu ajan kuluessa ja toisessa setissä vois Supratkin toimia. Täytyy harkita ja kysellä jos sais kokeiltavaksi. Toki onhan noita kaapeli vaihtoehtoja muitakin vähä turhankin paljon.
 
Itse hommasin Sword XLR-XLR piuhat Geneille. Sanotaanko näin, että monia johtoja kokeilleena nämä käyvät parhaiten Genelecin kaiuttimille. Tyypillinen 8000-sarjaa vaivaava yläpään liika kirkkaus ja kireys hävisi kerralla, kun nämä laittoi signaalipiuhoiksi.
 
Back
Ylös