Suoravetosoittimen viat

Monti

Käyttäjä
Liittynyt
15.5.2007
Viestejä
96
Vanha hieno "Akai AP 206C" suoravetosoitin on ruvennut temppuilemaan, välillä tuntuis että pyörii ihan jees ja toisinaan taas hidastelee ja vouvaa. Mitähän vikapaikkoja noissa on ja voiko itse tehdä mitään? Osaako joku suositella huokeata huoltoliikettä pääkaupunkiseudulla.
 
Onko laitteessa nopeuden hienosäätönamikkaa (pitch)? Nuo voivat ryhtyä oikuttelemaan vanhemmiten. Asiallinen huoltoliike on Elektro Nipeka (Runeberginkatu 56).
 
Itsellä vintage Pioneer teki samoin. Kaikki pölyt pois ja kontaktien puhditus niin pitäisi pelittää
 
Levarit ovat kaiketi jo sen ikäisiä, että voitelun kuivumista, pikeentymistä sopii odottaa. Tuo aiheuttaa hämminkiä myös. Aivan kuten vastaava ilmiö, kuin sitikan tjms. joutokäyntimoottorissa. Putsaus ja voitelu auttaa. Tästä taas parempaa esittelyä ao. palstoilla.
 
Hauskaa! Onhan niitä joka merkissä. Yleensä Boschin, VDO:n, Magneti Marellin tekeleitä. Omalta osaltani tunnen sitikan. Merkki, josta puuttuu kaikki epäkohdat! Ei sen kummempaa. Yhtäkaikki, voiteluaineet toisinaan kuivuvat ja pikeentyvät. Yksinkertaista. Oli sitten kysymys levarista tai muusta. Jos ihmettelette autonne mahdollista huonoa joutokäyntiä, niin tässä samalla kerroin yhden syyn. ;)
 
Back
Ylös