Sun Audio SV-2A3SE KIT -Erä nopeimmille.

Mitro’s Sound Factor

Yhteistyökumppani
Liittynyt
24.9.2007
Viestejä
2 899
Kaupunki
Helsinki
Maanantaina 4.2 saapuu muutama Sun Audio rakennussarja, joista osa on jo myyty ulkomaille.

Tamura nosti syksyllä hintoja jonka vaikutuksena SV-2A3 rakennussarjan hinta nousi meillä 1880€:eek:on.
Hollannissa se kustantaa 1900€, joten ollaan reiluja. SV-2A3 KIT on kuitenkin osiensa summa. Jos hankkii pelkästään kyseiset muuntajat ja kuristimen, tulee niille hintaa n. saman verran kuin koko rakennussarjalle. Pakko olla melkoisen laadukkaat muuntajat siis. : )

Sun Audio SV-2A3SE on mm. Sam Telligin (Stereophile) yksi referenssi.
 
Kiirettä pitää, jos haluat oman budjettiluokan musiikin välittäjäsi !

-Enää kaksi (2kpl) jäljellä !!

T. Mitro
 
Aivan.

Se on Mika kauneus katsojan silmissä ja kuulijan korvissa.

Eikös siitä ihan siedettävän äänen saanut sen aikaa mitä jaksoit sillä kuunnella ? :)
 
Jos olisin hyypät pitänyt niin ei olisi ollut kyllä mitään tarvetta uusi vahvainpuolta. Olivat kuin tehty toisilleen. Vieläkin hieman harmittaa kun tuosta setistä luovuin, mutta kun ei tilat ja elämäntilanne anna myötä niin minkäs teet..
 
Homma taisi kaatua siihen kun erehdyin päästämään sut kuuntelemaan väärällä elektroniikalla keskeneräiseen
tilaan tänne silloin elokuun puolivälissä ennen kun avasin tämän putiikin... surkea demo. En kehdannut kieltääkään kun Oulusta asti olit liikkeellä. : )

Jos nyt kuulisit upgrade:atun mallin ja säädettynä oikein, olen melko varma että pitäisit todella paljon kuulemastasi.

Lähiaikoina muuten saapuu Grandis Calliope .30 Signaturet. Luulisi että sitten alkaa olemaan suhteellisen realistista toistoa tarjolla.
 
Ei se siihen kaatunut, kyllä minä omista Hyypistä jo tiesin mihin ne pystyy ja olihan mulla muitakin kokemuksia aiheesta. Tuo meidän tuholainen on vain sen verran aktiivinen, etten halunnut ottaa riskiä sen kanssa, notta työntäisi sormensa tjsp niihin mukavan kevyisiin kartioihin.

Polte jäi kumminkin sen verran, että sitten kun olen vanhempi ja rahakas herrasmies niin tuhlaan rahani johonkin KM30 sisältävään ratkaisuun sopivalla putkivahvistuksella vinyylin kaveriksi. Sen aikaa mennään hieman rokimmalla ratkaisulla ja perheen ehdoilla ;)
 
Noh, itse en voi muuta kuin olla tyytyväinen Mikan elämäntilanteesta :) ;) Löysivät hyvän kodin. Itse tykkään kovasti tuosta vahvistimesta ja erityisesti hyypistä.
 
Back
Ylös