Sukupolvien välinen syvä kuilu

meillä on kersat omaksuneet multa tämmöisiä ac-dc ramones sex pistols metallica.
hyvin suoritettu musiikkikasvatus ???
 
Sama juttu, vinyylit kulkevat sulassa sovussa cd:n kanssa - itse asiassa olen hankkinut tytölle enempi musiikkia vinyyliformaatissa kuin digitaalisena - tosin levysoittimeen ei tytöllä ole vielä lupa koskea. Cd:t kyllä soittelee itse.
 
Meidän tytöt sanovat että "miksi sinä soitat [ja ostat :D] niitä... mitä ne nyt olivatkaan ne isot mustat levyt, eikö cd-levyt riitä?"
 
Meillä poika laulaa joskus huomaamattaan mukana joitain blues, tai soul biisejä niiden soidessa. Hän on hommannut myös "kirkonpolttomusaa" vinyylinä.
 
Olen tähän nuoreen mieheen hyvinkin tyytyväinen. Äkkipikainen, mutta hyväluontoinen muutoin... No eipä omena kauaksi puusta putoa.
 
Ookkona sinä äkkipikainen Seppo?

Minusta olet enemmänkin semmoinen yläkuloinen. :)
 
Meillä taas 15-vuotias basistin alku jaksaa aina ihmetellä levysoittimen vieressä,että mitenkä hiivatissa se ääni lähtee tuosta neulasta,joka kyntää mustaa kiekkoa,sittenkun selitän asian juurta jaksaen ei vieläkään ymmärrystä.
Ja kumminkin 90-syntynyt sukupolvi on elänyt digi-ja tietokoneaikakautta enemmän kuin meikeläiset 50-luvun lopussa syntyneet,eikä vinyylitekniikka kummiskaan mene jakeluun....
No hyvä,että kummiskin näin,just poika kuunteli Chris Squiren bassottelua vinyyliltä ja käänteli päätään...eihän kukaan osaa soittaa noin....
 
Back
Ylös