Subia 8020 geneleceille

Rahtinorsu

Käyttäjä
Liittynyt
2.8.2009
Viestejä
6
Moro

Omistan parin genelecin 8020 monitoreja ja nyt olisi tarkoitus täydentää settiä subbarilla. Tietysti genelecin oma 7050 olisi varmaankin paras ratkaisu, mutta se hinta... Olen myös kuullut, että 7050 olisi hieman alimitoitettu vain 8" elementillään ja että hinta ei täten ihan kohtaa sen kanssa mitä saa. Mitä muita vaihtoehtoja olisi aktiivisubiksi geneleccien kanssa? Bubjettia en nyt tarkemmin vielä rajaa, mutta kannattanee suhteuttaa sen mukaan, että subi tulee noin 15m2 tilaan kerrostaloon. Eli sen mukaan ja tietty edullisempi kuin tuo genen oma. Kommentteja ja ehdotuksia. Kiitos.
 
Kiitoksia, pätevältä vaikuttaa. Tosiaan se vielä piti mainita, että pääasiassa musiikkikäyttöön olisi subbari tulossa...
 
Musiikkikäytössä Genelecin omakin voisi toimia, mutta BK vaikuttaa tosiaan erinomaiselta hintaisekseen.
 
Toinen hyvä vaihtoehto samalta valmistajalta voisi olla XLS400. Ei ole refleksisubbari vaan suljettu 12-tuumaisella elementillä, joten voisi olla mahdollisesti hiukan napakampi ääneltään. Ainakin XLS200-pikkuveljessä ääni oli erittäin napakka ja erotteleva, mutta 10-tuumaisen elementtinsä takia se voi jäädä liian vaisuksi.
 
Kiitoksia vastauksista. Päädyin lopulta tuohon xxls400. Sitä kysyisin vielä, että miten liitän genelecit ja subin yhteen?
 
Noniin, nyt tuli pönttö kotiin, mutta... edelleen tuo liittäminen. Eli minullahan on tuommoinen itseväkästelty passiivinen esivahvistin, jossa ei siis ole subille erikseen lähtöä. On vain vasen ja oikea kanava outtia. Enkä keksi mitään keinoa kierrättää signaalia tuon subin kautta. Siinä kun on vain inputit vasemmalle ja oikealle kanavalle. Toimisiko setti, jos hankin vain rca-haaroittimet esivahvistinlähtöihin ja kytken siis subin ja genet rinnakkain samaan outputtiin?
 
uskoisin että toimii. Mulla on samalla tavalla subi kiinni tuossa nadin vanhahkossa integroidussa.
 
Back
Ylös