Stax Classic system ja hurina

  • Keskustelun aloittaja sean
  • Aloituspäivämäärä

sean

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.10.2008
Viestejä
847
Kaupunki
Espoo
Hei kaikki Stax-käyttäjät!
Itselläni on Stax Classic system NADin cd-soittimen perässä ja mukavaa on. Homma toimii hienosti. Mutta kuuluuko asiaan, että Driver unitista kuuluu vaimea, matalahko hurina? Siis vain laitteesta, ei luureista. Laite on melko väljässä hyllyssä, joka on takaseinällinen, mikä asia saattaa hieman korostaa ko. ilmiötä. Kerrostalossa asun, jotta ainakin nuo sähköasiat pitäisi olla kunnossa. Voisinpa toki ottaa yhteyttä maahantuojaankin, mutta kysäisenpä nyt tässä forumilla. Siis: Onko kukaan törmännyt vastaavanlaiseen ongelmaan, onko normaalia tai mitenkä asia ratkesi/olisi ratkaistavissa? ???
 
Enpä osaa mitään arvailla, mutta kaipa pari pakollista kysymystä voi tehdä: miltä kuulostaa "avoimessa" ympäristössä, ilman takaseinällistä hyllyä? Ja sitten: voimistuuko hurina volymin myötä. Ja kuuluuko ääntä, jos kuulokkeet eivät ole kytketty.
 
Oman classicin kohdalla en ainakaan kiinnittänyt huomiota mihinkään hurinaan. Jos on yhtään voimakkaampi hurina niin selvittäisin asian maahantuojalla.
 
Eipä oma hurise.

Tai sitten se peittyy noiden suorastaan pärisevien putkipelien alle...
 
Mallas sanoi:
Verkkomuuntajan murinaa?

Joo, sellaiselta se kuulostaa. Ihankuin tuo neonvalaisin tuossa vieressä, joka alkaa hurista hetken päällä oltuaan. Pitäis laittaa sekin kuntoon joku päivä. Mutta hei kiitos vastauksista tähän mennessä, otanpa yhteyttä tuohon maahantuojaan.
 
Matalaa jyminää kuuluu muuntajasta. Vaimenee selvästi kun tassujen alle laittaa jotain pehmikettä, vaikka huonekaluhuopaa.
 
sorbus sanoi:
Matalaa jyminää kuuluu muuntajasta. Vaimenee selvästi kun tassujen alle laittaa jotain pehmikettä, vaikka huonekaluhuopaa.

Hmm... pitääpä illalla kokeilla. Otin muuten sähköpostitse yhteyttä Audeleciin, josta Kari Reivardt nopiasti vastasi, että laitteen voi lähettää heille tutkittavaksi-aiallista palvelua!
 
Back
Ylös