Squeezebox - kokemuksia?

^Toimii juu.

Ensin LMS:ssä Lisäosat välilehdelle asetusten puolella ja Tidal -plugin aktiiviseksi jos ei ole jo. Jos on, niin sen pitäisi näkyä (muistaakseni) omien sovellusten alla.
Sitten mysqueezebox.com:ssa Sovellusvalikoima ja sieltä löytyy Tidal.
katso liitettä 72755

Sen kun klikkaa auki, avautuu tuo yllä oleva näkymä. Sen oikeassa reunassa on nappula "määritä". Sinne vaan tilitiedot (pitää olla maksettu tilaus premium tai hifi) ja homma rokkaa.

Tuo ei taida vielä näkyä jos maaksi on valittuna Suomi mysqueezeboxissa, tulee näkyviin jos maaksi vaihtaa esim. Ruotsin
 
Tuo ei taida vielä näkyä jos maaksi on valittuna Suomi mysqueezeboxissa, tulee näkyviin jos maaksi vaihtaa esim. Ruotsin
Kappas - olinkin unohtanut että olen Ruotsissa :) Vaihdoin sen aikoinaan kun tein WIMP tunnukset Ruotsiin. No eipä tuosta ole haittaakaan :)
 
Maan vaihdon jälkeen (Suomi -> Ruotsi) Tidal app tuli näkyviin mysqueezeboxissa, pitänee illalla koestaa jahka kotiutuu toimistolta.
 
Mulla tuo ainakin jostain silti tunnistaa etten ole Ruotsissa, tulee näkyviin listaan mutta ei anna tehdä asetuksia. Lähipäivinä tuon pitäisi kai tulla käyttöön muuallekin kuin vain vanhalle Wimp alueelle.
 
^Omituista. Mullakin siellä näkyy herja että "näytät olevan jossain muualla" mutta kaikki toimii. Tidal on ihan suomalaisena tilinä. Asetuksia ei pysty tekemään, jos ei ole maksettu Tidal tili
 
^Omituista. Mullakin siellä näkyy herja että "näytät olevan jossain muualla" mutta kaikki toimii. Tidal on ihan suomalaisena tilinä. Asetuksia ei pysty tekemään, jos ei ole maksettu Tidal tili

Saattaa sitten johtua siitäkin että Ickstreamisssa on jo tiedot, en kokeillut sen enempää
 
Ensi nuotit Tidalista soimassa, meni sitten kivuttomasti loppuun kun "ongelman" aiheuttaja selvisi.
 
chromecast-tikkuja voi nyt käyttää squeezebox playereinä tämän CastBridge pluginin avulla: http://forums.slimdevices.com/showt...te-Chromecast-players-with-LMS-(squeeze2cast)

Kokeilin vanhan mallisella hdmi Chromecastilla ja hyvin asentui ja löysi chromecastin ihan ominpäin. Telkkariin tuili näytille soivan albumin kuva ja tiedot. Pitäneekin pistää tilaten joku hdmi-spdif konvertteri tuohon telkun ja chromecastin väliin niin saa äänet dacin kautta. Uudella Chromecast audio mokkullalla onnistuisi tietysti helpommin, mutta eipä ole googlelta vielä tullut päivitystä joka korjaisi sen resamplays bugin. Ja saapahan sitten Yle areenankin äänet dacin kautta, telkussa kun ei ole spdif-lähtöä.
 
Mistähän voisi johtua että Squeeze Commander ei suostu näyttämään Spotifya valikossaan koska "soitin on jo rekisteröity Spotifyyn"? Spotify-toisto toimii muuten tolla Classicilla ihan ok, mutta kaukosäätö ei kännyn kautta pelaa. Onneksi mulla on toinen Classic varalla ja vaihdoin sen käyttöön, sen kanssa homma toimii ongelmitta.

Tuo viallinen yksilö on ollut mulla jo varmaan viisi vuotta, joten tuskin on kyse edellisen omistajan virityksistä. En nyt vaan keksi mikä tossa mättää. Aiemmin käytin sitä trioden Spotify-viritystä, sen lakattua toimimasta virallista Spotifyä sillä trioden lisäosalla.
 
^ Ymmärtääkseni se Trioden plugin ei enää toimi. Onneksi on toi Spotify Protocol Handler joka tehty Trioden pluginin pohjalta, ja sen asentamalla pelaa virallinen Spotify myös Classicissa. Toi kauko-ongelma nyt vaan hiukan pännii. Ei tietty vakavaa, mutta voi olla että jossain vaiheessa olis tolle toisellekin Classicille käyttöä kakkossetissä ja sitten tämä olisi jo pieni ongelma.

Kaikessa karuudessaan toi Trioden spotify oli kyllä parempi kuin tämä virallinen - ainakin selainkäyttöliittymän osalta.
 
^^Hyvin toimii tosiaan. Se oli hetken toimimatta, mutta vika oli Spotify:n päässä lopulta
 
No perkules. Palataas sitten siihen jos kerta pelaa niin poistuu tämäkin ongelma. Aina kannattaa valittaa. :D
 
Epätieteellinen kokeilu: SqBox Touch omasta kuulokeliitännästään vs. Chord Mojo DACin ja kuulokevahvistimen roolissa. Musaa Tidalista (44.1/16 FLAC) ja nettiradioista (256-320 AAC). Tosi hifistelyä, siis. Kuulokkeina Grado SR-325X. Kumpi kuulostaa paremmalta? Pakko se on sanoa: se, kumpi soi. Ellei jopa sitten SqBox!

EDIT: Gradojen 38 Ohmin kuorma on tietysti SqBoxille helppo. Samoin Porta Prot 60 Ohmisina. En viitsi 250-300 Ohmin Senkkuja tai Beyereitä edes yrittää. Mojolla nekin toki toimivat hienosti. Mutta pointti on, ettei välttämättä tarvitse. Hieno laite, ei tällaisia enää tehdä.

637D8F11-0FC4-4999-9135-EB1A12A888AC.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Back
Ylös