spl

JT Audio Oy

Yhteistyökumppani
Liittynyt
19.3.2019
Viestejä
24
Kaupunki
Hämeenlinna
Laadukkaat saksalaiset spl-tuotteet saatavana nyt Hämeenlinnasta !

Esillä nyt mallit :

PhonitorX etuvahvistin, kuulokevahvistin, sis. DAC768xs svh. 2879,00€
Performer s800 2x285W päätevahvistin svh. 3399,00 €


Tässä asiaa:

SPL – äänilaitteita studioon ja kodin äänentoistoon​

Ammattiäänentoiston laitevalmistajat tekevät teknisesti tinkimättömiä huippulaitteita, jotka joko ulkonäöllisistä syistä tai ominaisuuksiltaan ylimitoitettuna soveltuvat huonosti hifi- ja kotikäyttöön. Saksalainen SPL (Sound Performance Lab) on valinnut toisen tien.

Yli 30 vuoden kokemuksella se suunnittelee ja valmistaa teknisesti innovatiivisia ja ominaisuuksiltaan kiintoisia äänilaitteita, jotka hengeltään ja tekniikaltaan sopivat yhtä hyvin musiikin tuottamisen, elokuvan ja multimedian käyttötarpeisiin kuin vaativille kotiäänentoiston harrastajille.

SPL:n intensiivisen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena on syntynyt useita suuntaa-anatavia teknisiä keksintöjä, kuten patentoitu Vitalizer-äänenoptimointijärjestelmä, Transient Designer –suunnittelutyökalu, Auto-dynamic De-Esser-työkalu suhuäänten poistamiseen, maailman ensimmäinen diskreetti 5.1-surround-mikrofonijärjestelmä sekä kaiutintoistoa simuloiva Phonitor-matriisi kuulokekuunteluun.

SPL:n ohjelmistopohjainen äänenparannustekniikka on korvannut kalliit neodyymikaiuttimet edullisemmilla ferriitti-kaiutinelementeillä autoteollisuudessa.

SPL eroaa kilpailijoistaan kiinnittämällä erityistä huomiota laitteidensa analogiapuoleen. Tämä näkyy esierkiksi analogisten tulojen riittävänä määränä, voimakkuudensäädön puhtaasti analogisena toteutuksena resoluution säilyttämiseksi sekä subbarin analogisena jakosuodatuksena.

VOLTAiR-120V-Technology_V3_Orange-300x216.png
Tärkein innovaatio on kuitenkin SPL:n huippulaitteissa käyttämä 120V-VOLTAiR -tekniikka (analogisten piirien operaatiovahvistimet prosessoivat äänisignaalia 120V referenssikäyttöjännitteellä). Minkä tahansa äänisignaalin käsittelyyn sopiva tekniikka kasvattaa dynamiikan leveyttä ja yliohjausvaraa. Se tarkoittaa myös suurempaa häiriöetäisyyttä ja pienempää särötasoa. Tekniikan ansiosta musiikin hienoimmat äänelliset yksityiskohdat tulevat esiin toistovoimakkuudesta riippumatta ilman minkäänlaista kuunteluväsymystä.

SPL:n tuotteet on jaettu neljään malliryhmään: Mastering, Studio, Professional Fidelity ja Plugins.

Ensimmäiseen kuuluvat kuulokevahvistimet (4 mallia), esivahvistin/dacit (3 kpl) ja summaus/miksauslaitteet (3 kpl).


Studio-tuotesarjassa ovat monitoriohjaimet (10 kpl), käyttöliittymälaitteet (3 kpl) ja päätevahvistimet/jakosuotimet (3 kpl).


Pro-Fi (Professional Fidelity) -sarjaan kuuluu kuulokevahvistimia, esivahvistimia, riaa-asteita, päätevahvistimia ja jakosuotimia, yhteensä 8 mallia.


Kehittyneen tekniikan lisäksi laitteita yhdistää VU-mittarit, ominaisuuksien monipuolisuus, balansoidut (XLR) liitännät sekä alumiinikotelot kolmella eri värivaihtoehdolla.

SPL:n laitteisiin luottavat monet kuuluisat studiot ympäri maailmaa, mutta enenevässä määrin myös hifi-harrastajat.
 

Liitteet

 • Phonitor-x_front_red_Fullpx-1200x460-1024x393.png
  Phonitor-x_front_red_Fullpx-1200x460-1024x393.png
  546,6 KB · Katsottu: 26
 • Performer-s800_front_red_Fullpx-1200x460-1024x393.png
  Performer-s800_front_red_Fullpx-1200x460-1024x393.png
  477,8 KB · Katsottu: 18
 • Phonitorxe-EarIn-BestOf.jpg
  Phonitorxe-EarIn-BestOf.jpg
  101,7 KB · Katsottu: 25
Viimeksi muokattu:
Ylös