Sony TA-FA30ES laatu?

Hannes H

Hifiharrastaja
Liittynyt
23.7.2009
Viestejä
9 199
Minkä tasoinen vahvistin kyseessä?
Paljonko hyväkuntoisesta käytetystä kannattaisi maksaa?
Tiedossa oleva vahvistin on ilman kaukosäädintä. Miten sen puuttuminen mielestänne vaikuttaa hintaan?
 

kaksonen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
22 216
Kaupunki
Korvessa
Kyllä sillä soittelee. Tuo maksaa 120€ ja pitäisin sitä hyvin kohtuullisena pyyntinä. 100- 250€ välistä voisit maksaa riippuen laitteen siisteydestä. Todennäköisesti peli toimii seuraavatkin 15 vuotta. Laite tarjoilee 80W 8Ohm ja 120W 4Ohm. Tuolla päästelee surutta aika laajaa skaalaa nykykaiuttimista, aivan hankalimmat kuormat kannattaa jättää väliin vaikka laite ei noista rikki menekään, suojapiirit lähtevät päälle.

Tehoa laitteessa on siis mukavasti. Kaiuttimet saisivat olla max 160W sisäänottavat, max 90dB herkkyydellä ja vaikkapa 4Ohm:set. Alle 3Ohm ei välttämättä kannata tarjota, ei myöskään alle 84dB/yli 90dB. Virranantoa ylittäviä kaiuttimia ei kannata myöskään tarjota, tuohan on toki selvää etteivät diskantit leviä kovassa kyydissä - Mikäli tuollaiseen tarvetta on.
Ääni on hyvällä sovituksella varsin kuunneltava vaikkakin hienoimmat nyanssit jäävät vielä matkalle. Jollakin oheiskalustolla ääni voi olla aavistuksen verhoutunut vaikkakin bassossa on mukavasti ruutia. Tilatoisto ja läsnäolevuus näissä Sonyssa on aika mukavasti hallussa ja nousunopeuttakin piisaa. Damping factor arvo 100, mutta tuokaan ei kerro kaikkea. Minulla on tuollainen ollut, kyllä sillä soitteli - Oikeastaan siihen olisi pitänyt lopettaa koko hifihörhöily. Tällä hetkellä käytössä TA-FA 50ES, joka ei merkittävästi ko. laitteesta poikkea vaikka onkin ylempi sarjassa.

Joku on osannut ottaa varsin tyylikkäät kuvat.
 

Hannes H

Hifiharrastaja
Liittynyt
23.7.2009
Viestejä
9 199
Tuota linkittämääsi juurikin katselin.
110 euroon kuluineen olisin saanut, mutta se on kerennyt jo menemään.

Ajattelin korvaajaksi nykyiselle 6L6 putkoselle, mutta tuskin pärjää :)

Case Closed!
 
Ylös