Sony Swoboda

tempo3je

Käyttäjä
Liittynyt
23.11.2006
Viestejä
11
Moi,
Asia tuli mieleeni pitkästä aikaa ja kiinnostaisi tietää suomalaisista modifointi firmoista.Onko niitä?
Missä olette modifoineet omat soittimenne?
Noin reilu vuosi sitten lähetin Swobodalle kyselyä Sonyn sacd-xa777es:n modifoinnista ja silloin ei viellä ollut valmista versiota.(eikä taida olla vieläkään sillä lupasivat ilmoittaa asiasta) .Noin kuukausi sitten tuli saksasta sähköpostia jossa swoboda mainosti Nadin modifointia muttei 777:skasta puhuneet mitään.
Asialla ei ole kiirettä (ei varsinkaan tällä hetkellä),mutta jos muuten tietoa asiasta niin eikun ehdotuksia muistakin firmoista kuin Swobodasta.
ps.tällä hetkellä toinen soitin käytössä mutta jatkossa, kun rikastun niin olisi mielenkiinto Sonyn modatulle soittimelle......ja vaihteluhan aina virkistää!!!!
T:Mikael
 
Järvisen Jukalta Tampereelta kävin kysymässä Sonyn modauksesta ja Jukka sanoi, että Sony on niin hyvin tehty ettei hän ainakaan pysty siihen mitään tekemään ilman valmista mod.sarjaa.
T:Mikael
 
Ref3A sanoi:
Suomalaisista modaajista ei ole hajua, mutta tänne olen harkinnut lähettäväni oman EMC-1 up:n syksymmällä. Niin se linkki oli: www.audiocominternational.com/index.asp.
Itse en lähettäisi, kun ei ole koekuuntelumahdollisuutta etukäteen. Hieman vanhemman soittimen saattaisin jo lähettääkin tai sitten jonkin massamerkin laitteen, mutta en EMC-1 tapaista laitetta.
 
Back
Ylös