Sonneteer ja Jorma Design

spenttila

Yhteistyökumppani
Liittynyt
15.8.2006
Viestejä
468
Penaudio Factory shopissa on esillä Sonneteerin Campion 1295€, Alabaster 1995€ ja Orton 2995€ ja molemmat Cd-soittimet Bronte 1295€ ja Byron 1995€. Jorma Designin kaapeleista on kaiutinkaapeleista No:1 ja välikaapeleista No:1 ja Prime. Penaudion malleista on esillä Rebel3 1495€/pari, Rogue 1995€/pari, Charisma 2995€/pari, Chronos II 7995€/pari (jossa on muuten maailmanlaajuinen muotopatentti jalustalle) ja Serenade 7995€/pari. Uusi kaiutinmalli, 2,5 tie lattiamalli, sijoittuu Classic-mallistoon ja tulee korvaamaan Alban. Hintaluokka tulee olemaan noin 4000€/pari.
Lisää tuotteita tulossa Sonneteerilta, Morpheus ja Server eli musiikkikeskus, joka on yhteydessä webbiin eli kaikki webissä olevat radiokanavat saa kuuluviin, siihen voi lähettää kännykästä musiikkia langattomasti, serveriin voi säilöä kaikki cd:t, jotka laite rippaa (olisikohan pojilla ollut yhdellä serverillä noin 300 levyä ja latasivat kaikki minun käyttämät demolevyt sinne Vegasissa mm. Nylon Beatin, Sleepy Sleepersin ym. (mahtaa olla ihmettelemistä kun randomilla laittavat joskus soimaan), lisäksi se toimii normaalina vahvistimena (Campion) johon voi liittää haluamiaan laitteita. Ja nykymuodin mukaisesti siihen saa liitettyä usb:n kautta vaikka mp3:sia jos niitä haluaa, Ipodin...olikohan tossa kaikki...Penaudiolta on em.mainittujen lisäksi vanhoista Rebel4:sta ja Rebel3S:stä koottu 7.1:nen. Jorman piuhoja on tulossa tässä kevään aikana lisää.
Sen verran noista merkeistä, että ne ovat minun suosikkejani, jotka tarttuivat aikoinaan messuilta mukaan testi/kuuntelulaitteistoon. Niitä ei koskaan yritetty myydä minulle vaan pidin niistä messuilla ja sitten myöhemmin kuunteluhuoneessani. En koskaan aikonut alkaa myydä niitä, mutta nyt tarjoutui tilaisuus markkinoida niitä yhdesäsä kaiuttimiemme kanssa, joiden kanssa synergia on ilmeinen. Analogista, läpinäkyvää, erottelevaa, kolmiulotteista, sävykästä...luonnollista soundia, niistä on minun laitteet tehty!
 
Onkohan noiden Jorma kaapeleiden hinnoista jo tietoa? Entä tuleeko kenties muidenkin Highendstudioiden hyllyille?
 
Kaapelit, joita shopissa on esillä:

Jorma Prime rca-johdot: 7300€
Jorma Design No:1 kaiutinjohdot 2m: 4400€
Jorma Design No:1 rca-johdot: 3000€
Jorma Power Power Cord 1,5m: 470€
Jorma Super Power Power Cord: 1190€

Lisää hintoja sitten Veskun sivuilla jossain välissä.

Sami
 
Back
Ylös