Songbird - Open Source Music Player

Janste

Käyttäjä
Liittynyt
31.10.2006
Viestejä
1 304
Kokeilin joskus aikojen alussa. Käyttö loppui alkuunsa bugirunsauden johdosta.
Asiat voivat toki olla menneet eteenpäin.
 

jjahifi

Käyttäjä
Liittynyt
24.2.2007
Viestejä
16 298
Kaupunki
Kaarina
Linux-puolella vaihtoehtoja on useita. Itse olen suurella mielenkiinnolla seurannut My Media System -projektia. Vaikuttaa yllättävän lupaavalta.

t. jjahifi
 

booyaa76

Käyttäjä
Liittynyt
31.8.2006
Viestejä
313
Kaupunki
Helsinki
Herätelläänpä tätä henkiin. Juuri Mac minin talouteen hommanneena kyselisin millä jengi toistaa digitaalisen musiikkinsa? Itselläni odottaa muutama sata CD:tä rippausta, ja mietinnässä onkin josko taipua ALACiin vaiko pitäytyä sittenkin FLACissa - iso osa netistä downloadusta materiaalistani kun on FLAC-muodossa.

Songbird ilmeisesti soittaa Macillä sekä ALACit että FLACit, joten kannattaako häviöttömästi pakattujen levyjen tiedostomuodosta kantaa huolta? Vai pitäisikö valita tie (joko ALAC tai FLAC) ja pitäytyä pelkästään siinä. FLACiksi levyjen pakkaaminen ei ilmeisesti Macilla onnistu, vaikka soitto-ohjelmia jo onkin?
 

aholata

Käyttäjä
Liittynyt
24.2.2011
Viestejä
145
Kaupunki
Lempäälä/Uusi-eurooppa
Jonkin aikaa takaperin painin ihan saman ongelman kanssa eli mac mini ja flac muodossa 192hz. Sulla jos ei oo 96hz korkeempia resoluutioita (esim cd rip on 44hz) niin melkein kaikki toistimet käy. Itse huomasin että songbird oli ilmaisista ainoo joka toisti natiivisti max 96hz taipuvalla macillä myös 192hz flacit. Onhan noita parempiakin macille mutta hinta oli aina satoja dollareita.

Tuolla http://www.computeraudiophile.com/ kannattaa käydä tutkimassa ja lukemassa asiasta, paikalla on pääasiassa maciä musiikki toistoon käyttäviä.

Terv. Tatu
 
Ylös