Songbird - Open Source Music Player

Kokeilin joskus aikojen alussa. Käyttö loppui alkuunsa bugirunsauden johdosta.
Asiat voivat toki olla menneet eteenpäin.
 
Linux-puolella vaihtoehtoja on useita. Itse olen suurella mielenkiinnolla seurannut My Media System -projektia. Vaikuttaa yllättävän lupaavalta.

t. jjahifi
 
Herätelläänpä tätä henkiin. Juuri Mac minin talouteen hommanneena kyselisin millä jengi toistaa digitaalisen musiikkinsa? Itselläni odottaa muutama sata CD:tä rippausta, ja mietinnässä onkin josko taipua ALACiin vaiko pitäytyä sittenkin FLACissa - iso osa netistä downloadusta materiaalistani kun on FLAC-muodossa.

Songbird ilmeisesti soittaa Macillä sekä ALACit että FLACit, joten kannattaako häviöttömästi pakattujen levyjen tiedostomuodosta kantaa huolta? Vai pitäisikö valita tie (joko ALAC tai FLAC) ja pitäytyä pelkästään siinä. FLACiksi levyjen pakkaaminen ei ilmeisesti Macilla onnistu, vaikka soitto-ohjelmia jo onkin?
 
Jonkin aikaa takaperin painin ihan saman ongelman kanssa eli mac mini ja flac muodossa 192hz. Sulla jos ei oo 96hz korkeempia resoluutioita (esim cd rip on 44hz) niin melkein kaikki toistimet käy. Itse huomasin että songbird oli ilmaisista ainoo joka toisti natiivisti max 96hz taipuvalla macillä myös 192hz flacit. Onhan noita parempiakin macille mutta hinta oli aina satoja dollareita.

Tuolla http://www.computeraudiophile.com/ kannattaa käydä tutkimassa ja lukemassa asiasta, paikalla on pääasiassa maciä musiikki toistoon käyttäviä.

Terv. Tatu
 
Back
Ylös