Solid state reference 42, kokemuksia?

jiteko

Käyttäjä
Liittynyt
26.12.2006
Viestejä
1 464
Kaupunki
Jyväskylä
Millaisia kokemuksia tuosta vahvistimesta löytyy? Manuaalissa kerrotaan soveltuvan 1-16 Ohmin kaiuttimille. Onko kenelläkään ollut hankalien kaiuttimien kanssa ja miten on toiminut?
 
Kirjoitetaanpa muutamia tietoja tuosta manuskasta tähän niin onpahan tallessa jos jotakuta kiinnostaa.

-Kaksoismonorakenne
-Häiriöetäisyys >100dB
-40W/8Ohm, 80W/4Ohm 20Hz-20kHz, 150W/8Ohm siltakytkettynä
-Särö: <0,1% 8Ohm,<0,2% 4Ohm, <0,01%/1W tyypillisesti
-Taajuuskaista:2Hz-20kHz, -3dB
-Maks. ulostulovirta 40A
-<70dBm, lin ulostulokohina
->300, 20Hz-20kHz vaimennuskerroin
-Kaksoismuuntajakytkennällä 320W tehontarve
 
jiteko sanoi:
Millaisia kokemuksia tuosta vahvistimesta löytyy? Manuaalissa kerrotaan soveltuvan 1-16 Ohmin kaiuttimille. Onko kenelläkään ollut hankalien kaiuttimien kanssa ja miten on toiminut?

Joskus vuonna miekka ja kirves omassa setissäni oli SSR42-päätepari ajamassa Genelecin 1049-passiiveja, pystysuuntaisena bi-amppina.
Kuormanahan Genet eivät olleet erityisen hankalat, mutta kahdella päätteellä sai yhteen verrattuna mukavasti lisää resoluutiota ja kolmiulotteisuutta myös pönttöjen takamaastoon.
Kuumana päätteet kyllä kävivät, toisessa taisi olla harmina ajoittainen, kova verkkomuuntajan hurina.
Tarkemmat mielikuvat laitteista ovat jo vuosien mittaan hiipuneet, mutta paremmin onnistuneina tuotteena kuitenkin pidin noita päätteitä kuin sitä saman sarjan etusta. Se oli aika tumpelo soundeiltaan.
Nättejä pelejä ulkoisesti, kuten nuo Ohvon tuotokset yleensäkin.

- Jukkis -
 
Jeah, oi niitä Musiikin Ääni -aikoja..itsellenikin jäi juurikin samantapaiset kokemukset SSR -tuotteista kuin Jukkikselle, etunen hiukkasen ponneton ja melkeinpä nuhainen, päätteet sitä vastoin asiallisemmat.

jouni
 
Aukaisin molemmat omistamani päätteet ja ihmetys oli suuri. Vaikka sarjanumerossa ei ole kuin viiden ero niin johdotus ja kokoonpano on erilaista... Ei ole taidettu ihan sarjatyönä näitäkään päätteitä tehdä vaan enemmän tilauspohjalta.
 
Oisko sisäkuvaa sattumalta? Tai vielä parempi jos jollain on skema :)
Olisi kiva tietää vähä mihin perustuu. Tehoa A-luokassa ei ole erikseen ilmoitettu, mutta voihan se pari wattia 8ohm olla :)
 
Jos joku sattuisi luopumaan omasta SSR42:sta, niin voi laitella yv:tä.

Erillinen ostoilmo löytyy myös ostetaan-palstalta.
 
Back
Ylös