Snow Leopard rikkoo Squeezecenterin

tosikko

Käyttäjä
Liittynyt
14.8.2008
Viestejä
490
Ottamatta kantaa pc:n tai macin paremmuudesta, niin aika käsittämätöntä on että monet softat korjataan vasta uuden käyttiksen virallisen ilmestymisen jälkeen, kun delevelopment paketit käyttiksestä on varmasti ollut jaossa jo hyvän aikaa ennemmin? Olisihan se asiakkaan näkökulmasta aika mukavaa, että uusi käyttis ja sen vaatimat muutokset olisi humioitu jo etukäteen. ???
 

Musti sotakoira

Käyttäjä
Liittynyt
20.9.2007
Viestejä
239
Collectorz.com:n kaverikin vaan totesi tuossa, että nyt on hankittu päivitykset konttrin viiteen macciin. Kai niitä release candidateja saa sieltä appleltakin tosiaan saa..?
 

T.H

Käyttäjä
Liittynyt
25.9.2006
Viestejä
1 174
Kaupunki
Oulu
Onko kukaan vielä tilannut uutta käyttistä? Olisi mukava saada tännekkin käyttökokemuksia, kun niitä tulee.

Vanhat ohjelmat ja muut tiedot ilmeisesti säilyy, kun tuon Snow Leopardin asentaa?
 

Tiukkapipo

Käyttäjä
Liittynyt
11.8.2007
Viestejä
2 870
Väite, että Mac tai sen käyttöjärjestelmä rikkoo jotakin on yksinkertaisesti Virheellistä Ajattelua. Jos ohjelma ei toimi uuden Mac-käyttiksen kanssa, vika on ohjelmassa. Jos taas ohjelma ei toimi Windowsissa, vika on Windowsissa.

Täytyy muistaa, että Macit ovat ylivoimaisia siksi kun ne ovat niin hyviä ja ihmisystävällisiä. Niiden käyttöliittymäsuunnittelu on ihan huippua ja muutenkin yritys on pienen ihmisen asialla katalaa Microsoftia vastaan. Jos jotakin asiaa ei voi tehdä Macilla, se vain kertoo, ettei sellaista asiaa ole tarpeenkaan tehdä.
 

Karlsson

Hallituksen jäsen
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
10 847
Kaupunki
Helsinki
Käyttisprovoilut loppuvat tässä ketjussa tähän, mikäli tulee kuitenkin tarve päästä purkamaan asiaa, niin tuonne off-topic-puolelle voi kokeilla tehdä ketjun rakentavassa hengessä.
 

Karlsson

Hallituksen jäsen
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
10 847
Kaupunki
Helsinki
milesdavis sanoi:
Aaaarghhhh!!!!! :D Onneksi en ehtinyt päivittää.

Nonni, nyt tuli sähköpostilootaan viestiä, että uusi ja lumilopardin sulattava versio Music Collectorzista olisi tarjolla.
 

yahmmu

Käyttäjä
Liittynyt
21.10.2006
Viestejä
789
Kaupunki
Riihimäki
LaJazz sanoi:
iPhonen käyttö vaatii melkein aina kaksi kättä, toisin kuin ergonomialtaan peremmin tehdyt puhelimet. iPhonen tausta on liukas ja reunat niin huonosti muotoillut, että siitä ei saa kunnon otetta edes kahta kättä käyttämällä. Ulkonäkö on kylläkin hieno ja softa pelaa hyvin, mutta työpuhelimena sitä ei juurikaan näy. Enempi sellainen vapaa-ajan lelu minun mielestäni.

Taidatkin olla melkoinen mämmikoura. Kyllä se hyvin kourassa pysyy ja muotoilu on mielestäni kyllä erinomaisen ergonominen. Muutaman kuukauden harjoittelun jälkeen yhdellä kädelläkin operointi sujuu leikiten. Nokiaisella koin aina tekstailun kömpelöksi tavaksi viestiä, nyt iPhonella tekstatessa juttu suorastaan lentää:)
 

Karlsson

Hallituksen jäsen
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
10 847
Kaupunki
Helsinki
Käyttissodan lisäksi myös puhelinvalmistajien ja -mallien vertailu loppuu tähän. Ei liity aiheeseen mitenkään, koska snow leopardia ei ymmärtääkseni saa -minkään- valmistajan puhelimeen.
 
Ylös