Sivusto toimii omituisesti

Fundeeraaja

Käyttäjä
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
4 923
Kaupunki
IČIĆI Kroatia
Onko kellään mulla ongelmia sivustolla. Mulla näyttää uusia viestejä, vaan kun klikkaan aihealueelle, niin eipä näy mitään. Ihan kuin sivuston päivityksessä on väliin jotain häikkää. Toimii ihan hullusti.
 

Markku

Käyttäjä
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
1 849
Mäkillä ja puuceellä molemmilla toimii täällä entiseen tapaan.. selain Firefox molemmissa.
 

Kls

Käyttäjä
Liittynyt
2.11.2008
Viestejä
718
Mikäli Chromea käytät, voin varmistaa että se toimii ainakin täällä normaalisti.
 

silmaauki

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
17 040
Kaupunki
Tois pual jokke
Fundeeraaja sanoi:
Onko kellään mulla ongelmia sivustolla. Mulla näyttää uusia viestejä, vaan kun klikkaan aihealueelle, niin eipä näy mitään. Ihan kuin sivuston päivityksessä on väliin jotain häikkää. Toimii ihan hullusti.
SNAFU?
 

silmaauki

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
17 040
Kaupunki
Tois pual jokke
Tänään on paljon hetkittäisiä ongelmia. Mä olen saanut todella useasti seuraavan virheilmoituksen.

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.


Useimmiten uudelleenyritys tuosivun näytille, eikä ongelma siis kestä kauan. Se vaan toistuu useasti.

Olen tällä hetkellä hitaan yhteyden takana, joten se saattaa olla syynä.
 

lahtis

Käyttäjä
Liittynyt
10.2.2009
Viestejä
330
Kaupunki
Kouvola
silmaauki sanoi:
Tänään on paljon hetkittäisiä ongelmia. Mä olen saanut todella useasti seuraavan virheilmoituksen.

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.


Useimmiten uudelleenyritys tuosivun näytille, eikä ongelma siis kestä kauan. Se vaan toistuu useasti.

Olen tällä hetkellä hitaan yhteyden takana, joten se saattaa olla syynä.

Minulla on samaa ongelmaa ja liittymänä on 2/512 DSL ja selain on Opera.
 

Karhu

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
942
Noita on tullut mullekin. Koskaan aiemmin ei ole tullut, joten ei liene yhteydestä kiinni. Firefox on käytössä.
 

SATA

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2007
Viestejä
1 434
Tökkii täälläkin :mad:

Ja kun tätäkin yritin lähettää ni taas, pitäiskös sitä vaihtaa hifimaailman foorumille.
Ainakin omien viestieni tasokin sitä jo edellyttäisi >:D
 

Jari

Kaupallinen toimija
Liittynyt
8.9.2006
Viestejä
15 082
Kaupunki
Espoo
tänään tökkii, aivan sama onko exploder, mozilla vaiko safari käytössä.
 

nalle

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
3 677
Kaupunki
Piikkiö
SATA sanoi:
Tökkii täälläkin :mad:

Ja kun tätäkin yritin lähettää ni taas, pitäiskös sitä vaihtaa hifimaailman foorumille.
Ainakin omien viestieni tasokin sitä jo edellyttäisi >:D
Et kai oo ottanu miestä väkevämpää?
Ostikkos muute sen pyörittimen ?
 

SATA

Käyttäjä
Liittynyt
29.7.2007
Viestejä
1 434
No perskules, kun en ol saanu aikaseks. On ollut "kiireitä" ja helkkarinmoinen tinnitus vaivannu.
Kyllä se sorvi on takaraivossa jatkuvasti, ja yksilö olis mulle tosi passeli.

Ja taidampa viskillä kurkkuani voidella :p
 

rajani

Hifiharrastaja
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Eniten käyttäjiä paikalla tänään: 120.

Kun on paljon käyttäjiä paikalla ja kaikki klikkaavat lähes samaan aikaan:
Näytä edellisen käynnin jälkeen kirjoitetut viestit.
Näytä uudet vastaukset viesteihisi.

-linkkejä, niin palvelin ei pysty vastaamaan niin nopeasti. Olisiko aika kilpailuttaa operaattorit?
 

Hinkkanen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
4 797
Kaupunki
Tampere
rajani sanoi:
Eniten käyttäjiä paikalla tänään: 120.

Kun on paljon käyttäjiä paikalla ja kaikki klikkaavat lähes samaan aikaan:
Näytä edellisen käynnin jälkeen kirjoitetut viestit.
Näytä uudet vastaukset viesteihisi.

-linkkejä, niin palvelin ei pysty vastaamaan niin nopeasti. Olisiko aika kilpailuttaa operaattorit?

Toimi huonosti jo muutama tunti sitten ja silloin käyttäjiä oli nelisenkymmentä.

Juhani
 

sepi_2.0

Hifiharrastaja
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
15 837
Onko toisilta puuttunut tänään yläpalkin valikot ja jäänyt avatar aukeamatta? F-5:llä se tosin korjaantuu ;) Lisäksi sivun alle tulee tämmöistä:


"Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website."
 

sepi_2.0

Hifiharrastaja
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
15 837
Arvasin että tauti siitä "naiskauneutta"-ketjusta tarttuu... :p >:D
 

ToKa

Hifiharrastaja
Liittynyt
10.9.2006
Viestejä
2 353
Tällästä antaa mulle aina välillä sivun alareunaan:

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
 
Ylös