Simon Yorke, Suomi ja Pohjois-Eurooppa...

idealehifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
11.2.2009
Viestejä
195
Hei,

Ideale eli Kari rakentelee vielä "lopullisia" systeemejä (pian "valmiit" muuten - tervetuloa), mutta levysoittimien suhteen olen ollut aika stabiili vuodesta 1998. Ja kaikki nämä vuodet ovat olleet hienoja. Vuodesta 1998 moni asia on muuttunut, moni tämän foorumin lukijoista vielä enemmän.

Simon Yorken levysoittimet ovat hieman ”mystifioituja”, ihan syyttä ja luultavasti vain koska ne ovat aina aika harvinaisia. Miksi? Ehkä hintalapulla on jotain tekemistä asian kanssa. Toisaalta, ne tehdään periaatteessa tilauksesta – vain sinulle…

Tosiasiassa soittimia tehdään normaalisti viidelle ”sinulle” kerralla, mutta toiveiden mukaan. Olisi niin hauskaa esitellä kaikille, miten SYD tehdään, mutta ajatus ei ole kauhean järkevää, koska yhden soittimen tekeminen kestää aika kauan. Muistuu mieleen toissa kesän vierailu ja ihailu, jolloin rakennetaan äänivarsilautoja. Viisi kappaletta noin viidessä päivässä…

Ehkä joskus saan taas Simonin Suomeen juttelemaan SYD:n asioista teidän kanssanne… kesällä varmaankin.

Miksi tämä viesti?

Ei muuten kuin siksi, että Simon päätti tehdä minusta Skandinavian ja Baltian edustajan.

Totta kai olen ”ylpeä”, mutta se on vain henkilökohtaista ylpeyttä. Syy siihen, että Ideale on toistaiseksi Pohjois-Euroopan edustaja Simon Yorke Designille johtuu siitä, että muualla meidän Hifi-holhousmaissa ei ole mitään käsitystä luottamuksesta , vain tyyppejä, jotka kuulemma ovat kiinnostuneita ”tehdashinnoista”. Mikä tehdas?

SYD is not a ‘manufacturer of products’ and nor do we wish to be treated as such. We pursue our work with dedication and responsibility and only seek to be represented by those who share our ideals, dedication, difference and professionalism.
If our work amounts to nothing more than an opportunity for you to make money, please do not even bother to contact us. On the other hand, if you understand the difference between quality and quantity, appreciate what we do and wish to help spread word about it, please get in touch.

Eli näillä mennään.. Ideale tulee näyttämään, miksi SYD on olemassa. Samalla ehkä myös miksi SYD soi niin hyvin ”täällä”.
Kiitokset siitä niille, joilla jo on SYD Suomessa. Heitäkin on enemmän, kuin ”muualla” yhteensä…

Yksi mukaan joukkoon… welcome!

K
 

Arto

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
4 373
Kaupunki
Kauhajoki
Jos itse olisin levysoitintani vaihtamassa johonkin, pitäisin tuota SYDiä varteenotettavimpana vaihtoehtona, demo on edelleen muistissa.
 
J

Jigsaw

öö, kivoja juttuja ja tarinoita, mutta onko kenties missään tietoja eri malleista, hinnoista yms..edes tyyliin tonnin tarkkuudella=)
 

idealehifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
11.2.2009
Viestejä
195
Jigsaw sanoi:
öö, kivoja juttuja ja tarinoita, mutta onko kenties missään tietoja eri malleista, hinnoista yms..edes tyyliin tonnin tarkkuudella=)

Pahoittelut, että hinnastot eivät ole esillä yms. ja Idealen webbisivut ovat mitä ovat. Toisaalta tässä vaiheessa valitsemani tie on edes jollain tavalla toimiva näin, joskaan ei kauhean "julkinen". Sähköpostilla tai soittamalla useimmat asiat selviävät. Katsotaan, mitä vuosi 2010 tuo mukanaan tässä asiassa.

SYD:n mallistossa on kotikäyttöön tällä hetkellä kaksi soitinta, S9fv ja S10 ja lisäksi "standi" - kaikki esillä minulla ja lisäksi on olemassa uusin tuote eli Aeroarm äänivarsi, joka tulee näytille - toivottavasti nopeammin, kuin hitaammin... Simon on samaa mieltä, sanoi vain, että ”shout”, kun haluan ensimmäisen.

Koko mallisto löytyy osoitteesta: www.recordplayer.com

Ideale toimii nykyään useimmiten - käytännössä hyväksi havaitun mallin mukaan - "projekteina". Tämä tarkoittaa sitä, että tervetuloa keskustelemaan ja kuuntelemaan ja sen perusteella katsomme, onko minulla mitään annettavaa kuhunkin tilanteeseen. Tosiasia on, että Ideale ei tule hirveästi tarjoamaan ”vaihtoehtoja”. En esitä useita vaihtoehtoja eri tuoteryhmiin, vain sitä ”yhtä”. Toisaalta tarkoitus on samaan aikaan löytää kaikilla mittareilla ”paras” vaihtoehto kaikille tuotteille, hinnasta riippumatta – Idealen mielestä. Se olenko onnistunut, jääköön vierailijoiden ja asiakkaiden arvioitavaksi.

Vaikka olen vakavasti pohtinut, alkaa olla selvä, että Simon Yorke Designs on ainoa levysoitin, jota tarjoan. Voin ilomielin suositella niitä huokeampia soittimia, jotka tunnen, jos SYD on täysin poissa vaihtoehtona. Mutta toisaalta, SYD S9 + pienimmät Isemit toimivat aika hienosti. Esittelen tätäkin kokonaisuutta mielelläni.

Ja sitten asiaan, eli niihin hintoihin ja hinnoitteluun… ;)

Ja jotta tämäkin menisi hankalaksi, esitän nykyiset listahinnat, mutta vuoden 2010 hinnat vain arviona. Kenenkään edellisen, nykyisen tai tulevan SYD asiakkaan ei kuitenkaan tule olla huolissaan – SYD:n hinnoittelu täällä on järkevää ja asiakasta, mutta myös päämiestä kunnioittava.

Olen Idealen alkuaikoina useaan otteeseen todennut, että en ota vaihtolaitteita. Kukaan ei rakasta vaihtolaitteita, mutta miksen perääntyisi, jos siltä tuntuu. Esimerkiksi SYD:hen vaihtolaitteet kelpaavat kyllä, mikäli vaihtolaitteen hinta on järkevä ja kansainvälisellä tasolla. Useimmiten on kuitenkin edullisinta myydä omat laitteet suoraan, mikäli niillä on oikeasti kysyntää. Ei vaihtolaite liikkeen myymänä sen kalliimpaa hintaa tule saavuttamaan…

Simon Yorke Designsin tulevat perushinnat, sillä varauksella, että ne voivat vielä muuttua - korkeintaan alaspäin - lopullisen edustuskonseptin ja mm. tulevan verotuksen - ylöspäin - mukaan:

Simon Yorke Designs S9, hinta 2009: 9000 euroa – arvio uudesta hinnasta 8500, sis. alv 22%
Simon Yorke Designs S10, hinta 2009: 19000 euroa – arvio uudesta hinnasta 18000, sis. alv 22%

Jokainen SYD myydään kuitenkin kuunteluiden ja yhteisten keskusteluiden pohjalta ja jokaisesta SYD:n soittimesta teen henkilökohtaisen tarjouksen, niin kuin yleensä on tapana.

Terveisin,

Kari

Ideale High Fidelity

040-5590551
 

Karlsson

Hallituksen jäsen
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
10 935
Kaupunki
Helsinki
On tuo S-10 Aeroarmilla aika hekumallisen näköinen ilmestys:

aamain-middle.jpg


Jos joskus vielä pääsis kuulemaankin...
 

Tawe

Hifiharrastaja
Liittynyt
12.9.2006
Viestejä
13 279
Kaupunki
Kuopio
Jotenkin tulee ompelukone mieleen, mutta hieno on kyllä.
 

erppi

Hifiharrastaja
Liittynyt
24.9.2008
Viestejä
1 505
Kaupunki
Helsinki
Onneksi olkoon uudesta edustuksesta. Pitääpi muistaa lotota jos vaikka olisi joskus mahdollisuutta muissakin kuin päiväunissa sydiin kun hyvän ja pähkäilevän vaikutuksen se jätti pysyvästi.
 
Ylös