Showroomin pop-up laajennus

^ En ole vielä juttua lukenut, mutta toimittaja on kuullut GT:t myös Logomossa. Oli vaikea keskustella, kun tuo juttu ei ollut vielä ilmestynyt, mutta ymmärsin, että soinnissa oli eroa siihen, mihin tuo kyseinen juttu perustui.

-erkki
 
^ En ole vielä juttua lukenut, mutta toimittaja on kuullut GT:t myös Logomossa. Oli vaikea keskustella, kun tuo juttu ei ollut vielä ilmestynyt, mutta ymmärsin, että soinnissa oli eroa siihen, mihin tuo kyseinen juttu perustui.

-erkki
moi
4kultakorvaa kuunteli ne mikke oli lisäkorvana yleensä 3 henkilöä.treiska
 
Vain kaksi yötä jouluun on - eiku messuihin!

Tässä kahden päivän varoitus. Ilmoittautumisia ei juurikaan ole tullut, mutta vieraita on silti tulossa. Virallista ohjelmaa ei ole, mutta epävirallisia keskusteluja ja jopa epämuoidollista luennointia on tiedossa. Boijsit (avaiunhenkilöt kaiuttimien lisäksi) ovat paikalla, samoin Akustiikka.com.

Siis lauantai 2.9. klo 13 alkaen. Logomo Byrå, Turku. Sisään pääsee soittamalla 0400 153359.

Norskeista puuttuvat vielä johdot, mutta muuten ne on hikoiltu paikoilleen.

katso liitettä 261374

En ketään tietty kiellä menemästä parin viikon päästä Ison Kirkon messuille, mutta täällä on paljon sellaista, mitä siellä ei näe ja kuule.

-erkki

Anttilan Ristolle terveiset, muista kertoa.
 
Taas on valmisteltu lisää. Juomat ovat jääkaapissa ja Companietit pikasisäänajettu. Aika monta settiä saadaan soimaan. Säveltäjä perui, mutta lähetti bittimuotoisia terveisiä. Kulttimuusikko/levymoguli on tulossa. Myös maallikkovierailijoita on tulossa yllättävänkin paljon. Saa nähdän, ovatko nämä messut viimeiset. Isoimmat (en tarkoita pelkkää kävijämäärätoivetta) ne ainakin ovat.

-erkki
 
Huh, huh. Yllättävän rankka rupeama oli, mutta samaan aikaan äärimmäisen hauskaa. Vedettiin vähän yliajallekin, vaikka suuri osa vieraista (joita mukaan olisi mahtunut enemmänkin) oli lähtenyt jo aikaisemmin. Kiitokset LaJazz:n muka-ei-loppuunkuluneelle (ei oikeasti) Teslalle kyydistä kotiin.

Boijsit tekivät kauppansa ja Jussi Lehtisalosta tuli niiden brändilähettiläs vähän vahingossa, kun kuuli oman biisinsä 600 euron passiiviversioista vähän yli 70 kiloeuron etupään ajamina. Jussi masteroi tästä lähtien tuotoksensa aktiivisilla Boijs Half Three:illä. Taustanauhoitettua musiikkiesitystäkin joku luuseri yritti vähän viritellä, vaikka sex appeal ei ollut edes Lynn Stanleyn luokkaa.

IMG_8087.JPG

IMG_8089.JPG

IMG_8086.JPG

Omasta mielestäni oli onnistuneet kinkerit ja junakin muodostui taas ihan kuin itsestään.

Suurkiitos kaikille osallistujille!

-erkki
 
Viimeksi muokattu:
Suurkiitos itsellesi! Harva viitsii järjestää tämän tason kulttuurikinkereitä, saati että siihen olisi edes resursseja.

Settejä oli lukuisia, itse kuuntelin 5 erilaista kautinviritelmää ja 2 eri etupäätä. Erikoista näille Logomon minimessuille on se, että isot dynaamiset passiiviset lattiakaiuttimet loistavat poissaolollaan. Onko tämä nyt sitten osoitus uuden aikakauden alusta vaiko vain sattumaa?

Nautin erittäin paljon pikkuriikkisten Bojsien soundista. Äärimmäisen harvoin kuulee näin pienistä/halvoista toistimista noin neutraalia keskialuetta. Spotissa kuunnellen oli yläpää turhan pinnassa, mutta tämä on valmistajan mukaan tietoinen ratkaisu. Eli painotetaan off-axis -kuuntelua, mikä useimpien ostajien kohdalla onkin varmaan se yleisin käyttötilanne.

Avantgarden torvet löivät taas ällikällä. Ei rasittavuutta eikä liikaa honotusta (vaikka pikkasen sitä siellä aina on...). Erittäin kuunneltavia molemmat, Trioissa parempi bassokontrolli (tottakai 🤓), mutta Duoissa yllättävän kova urkujalkiotoisto.

Sitten se kotimainen nauha+dipolibasso -uutuus (en muista nimeä). Huh-huh, näin varttuneella iällä keskialueen merkitys koko ajan korostuu ja nämähän hoitivat homman kotiin! Akatemiasalissa äänitetty kuoro toistui äärimmäisen hyvin eikä kuunteluväsymystäkään tullut yli tunnin session aikana.

Magnepan .7: varmaan parasta hinta/laatusuhdetta mitä tällä hetkellä löytyy. Vielä 2 pikkusubbaria (kuten demossakin, vertailtiin pois/päälle) niin pikkurahalla ollaan aivan huipputoiston reunalla roikkumassa. Vahva ehdokas tulevaan mökkisettiin, koska alle minuutissa paneelit on heivattu sivuun pois merinäköalan edestä.

Näitä tilaisuuksia lisää!
 
^ Se kotimainen nauha-dipolibasso on Kannel Audion Magnetar. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Olen myös itse myyty noiden pikku-Boijsien kanssa. Kuten sanoin aiemmin, tavoitteena myydä asap sata paria - 98 to go…

-erkki
 
Upeita valokuvia on ilo katsella.Ikäänkuin olisi itse paikalla! Täytyypi harkita tulevaisuudessa kekkereille tulemista,jos niitä järjestetään.
Vaikka itse harrastan kuulokekuuntelua,niin kaiutinkuuntelu huippulaitteilla on elämys!
 
Ikean Lack-pöytä näyttää taas päätyneen kuuntelujakkaraksi. Siinä istuen tuli helatorstaina useampikin kappale kuunneltua.
 
Showroomin loppumessut?

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, tai ainakin muuttaa muotoaan. Niin myös Logomon showroom. Lokakuun jälkeistä tilannetta en vielä tiedä, mutta nykyinen showroom lienee silloin muussa käytössä. Jotain uutta kyllä on tulossa, mutta ajankohtaa en vielä tiedä.

Luin isojen messujen kokemuksista aika tarkkaan, ja uskallan väittää, että lähes kaikki ärsyttävät asiat on eliminoitu näillä tulevilla loppumessuilla. Pääsy on vapaa, tarjoilua on, mitään ei tyrkytetä ja saa kuunnella (melkein) haluamaansa musiikkia. Tuotevalikoima on toki rajallinen, mutta silti runsas. Esimerkiksi Kannel Audion Magnetarit soivat järeän Electrocompaniet-setin ajamana aivan taivaallisesti. Eivätkä kahdet isoimmat ja uusimmat Avantgardetkaan ihan huonoja ole.

Vahvistan ajankohdan myöhemmin, oletuksena lokakuun alku, todennäköisesti lauantai 7.10. Majoituskuvioita kannattaa kysellä allekirjoittaneelta. Nyt jos koskaan kannattaa tulla pidempääkin. Tällaista ei vaan yksinkertaisesti (sen verran yksinoikeuksia tarjolla) muualla kuule.

-erkki

55DECDBF-993D-4F7D-87B3-0062D3FED540_1_105_c.jpeg
C90D138C-5E30-45B7-8494-C3541BF39D1E_1_105_c.jpeg
0C30C3CB-BA55-4A06-9BC9-033CADC73E02_1_105_c.jpeg
BC97D24C-A4D7-4202-A79E-0E311A794FB1_1_102_a.jpeg
3EB1332C-B727-4468-BE9C-3D81754C72A7_1_105_c.jpeg
EA05AE92-0F7C-4527-9328-557E5CDC947D_1_105_c.jpeg
D2E2EFFA-4539-4A1D-A75E-CF66F035F57E_1_201_a.jpeg
 
Showroomin päätösmessut 7.10. klo 13 alkaen!

Loppuaikaa en laittanut, koska ideana on, että kaikki saavat kuunnella haluamiaan settejä ja musiikkia. Myytävänä olevat levyt rajoittuvat audiofiilipainoksiin (LP:t SACD:t ja CD:t), mutta niitäkin on vino pino.

Kaikki paikalla olleet henkilöt todennäköisesti vahvistavat, että nämä tapahtumat ovat olleet monessa mielessä poikkeuksellisia, enkä puhu pelkästään kuuntelujunasta. Myös sosiaalinen puoli korostuu ja kahvittelu-/jutustelutilaa Logomo Byrån asema tarjoaa todella reilusti. Pysyy kuunteluhuonekin hiljaisempana.

IMG_7767.JPG
IMG_7976.JPG
IMG_7663.JPG

Musiikillisia teemoja en ole vielä kehittänyt, mutta eiköhän siihenkin jotain keksitä.

-erkki
 
Kai se on raahauduttava loppunäytökseenkin jotta minimessujen sarjaliput tulee jokainen käytettyä. Nimim. Routa vinkkasi että siinä heti Köydenpunojankadun laidan Logomon "pihatien" viereinen hiekkapohjainen parkkikin on nykyään ilmainen. Vink vink autoileville rahamiehille.

Ps. Kiitos viimeisestä kun en aikanaan heti päässyt kiittämään. Mutta sähän toisaalta silloin sanoit että se on kuin laittais rahaa pankkiin kun sepi on jäähyllä. Pääsispä noihin rahoihin osingolle :cool: Ja tämä näin yleisluontoisesti ilman "keskustelua tarkemmin mistään tuomiosta"...
 
Viimeksi muokattu:
En luottaisi noiden epävirallisten parkkipaikkojen ilmaisuuteen. Kyllä kaupunki omansa ottaa. Mutta tämän huoneen jo0utsenlaulu lauletaan tuolloin. Showroomien loppu tuo ei ole. Parhaimmillaan uusi alkaa, ennen kuin vanha loppuu. Vielä ei silti ole asiasta yhtikäs mitään tietoa.

Sen tiedän, ettei muuttomyyntiä tule, koska loppuun- ja muuttomyynti on aina päällä. Jos asiakas ei tingi, niin tarvittaessa tinkaan itse hänen puolestaan. Laitan ennen loppumessuja vielä muutaman erikoistarjouksen. Muistuttaisin myös, että päivää ennen loppumessuja nousee Furutechin hinnat kautta linjan n. 15 prosenttia. Ei koske allekirjoittaneen tai maahantuojan varastossa olevaa tavaraa, vaan uusia tilauksia, jotka pitää viedä sylttytehtaalle asti.

Toivoisin, että saataisiin yleisöennätys uusiksi, nykyinen taitaa olla siellä 25:n tietämissä...

-erkki
 
Kyllä siinä on iso P mutta mitään mainitaa maksusta ei enää ollut kuten ennen. No pitää kattoo nyt ensin onko kylttiä taas modattu huonompaan suuntaan.
 
Kyllä siinä on iso P mutta mitään mainitaa maksusta ei enää ollut kuten ennen. No pitää kattoo nyt ensin onko kylttiä taas modattu huonompaan suuntaan.
osta Erkiltä muutaman tonnin hintainen virtakaapeli, niin mä tarjoan virallisen parkkipaikan siitä Logomolta 😁
 
osta Erkiltä muutaman tonnin hintainen virtakaapeli, niin mä tarjoan virallisen parkkipaikan siitä Logomolta 😁
Sama tarjous myös sinne, saat parkkirahaa vaikka käteisenä 10€ jokaista alkavaa 1K€ hinaporrasta kohden (alkaen yli 1K€) kun mulla ei oo mitään parkkiappeja kun suosin aina ilmaisparkkeja :ROFLMAO:
 
Jos ostaa jotain arvokasta, maksan ne asiakkaan parkkimaksut ihan itse :D Paitsi Sepi saa tietty parkkimaiksun verran lisäalea, koska säästö alkaa S.llä...

-erkki
 
Back
Ylös