Separo putkarit - kokemuksia?

ilkka313

Käyttäjä
Liittynyt
24.9.2009
Viestejä
294
Onko Separo-merkkisistä peleistä kokemuksia? Itseäni kiinnostaa kovasti malli se88i:

http://www.hifiandaudio.com/se88i.htm

Vaikuttaa paperilla hyvältä, asialliset putket ja vähän osia, muotoilukin sopivan karu makuuni. Hinta on epäilyttävän halpa. Riittääkö 10 W maltilliseen kerrostalokuunteluun, kaiuttimina on Sonab OA 14 tai OD 11 -mallit, kummankin herkkyys (96 db/1m) 8 W.
 
^10W riittää häätöön kerrostalosta, jos ei ole sitä :D malttia

Ei kait tuossa voi siis ihan kauheen paljoa vikaan mennä? Ja putkiahan voi vaihtaa... mutta siis vaikuttaa aika hyvältä peliltä... njoku sähköstä jotain ymmärtävä voi tietty noista osista ja johdoista jotain lausua enemmän
 
Pistin kyssäriä firmaan, että toimittavatko Suomeen, kun asia ei oikein auennut heidän sivuillaan.
 
Hauskan näköinen peli. Nätimpi kuin Vaguhn Audio Carina, Suomeen tuotuna yhtä halpa kuin tehdasupgreidattu Dayens Ampino. Kannen alunen, jos mikä, näyttää varsin kelvolliselta modauskohteelta.

Aika pieni mainoskuva innehållista. Olenko aivan hakoteillä vai onko tuo muuntaja jotenkin pieneksi mitoitetun oloinen? Jos joku uusisi johdotuksen teflon olisi must. Muuta miinustettavaa en itse keksi näin heittämällä.
 
Svoo sanoi:
Olenko aivan hakoteillä vai onko tuo muuntaja jotenkin pieneksi mitoitetun oloinen?

Jos takoitat laitteen sisällä olevaa komponenttia niin se on todennäköisesti virtalähteen suodatuskela eikä muuntaja.
 
Jos ei tuossa ole bluffattu niin kyllä tuo 13 kg painoa kertoo että siinä on ihan jees kokoiset käämit ;) tämä siis puhtaasti korvillaan arvioivan amatöörin ajatelmana
 
Pohjasta katsottuna vahvarin Layout näyttää asialliselta ,ja työn jäli ammattimaiselta . Päätemuuntajien taso jää kyllä auki ? Jos tykkää 10w Ultralinear soundista (näin tehot antaa ymmärtää?) niin varmaan hyvä peli hintasekseen . Tefloneilla ja muilla detailijutuilla ei tossa ole nyt niin merkitystä kokonaisuus ratkasee ? Onkohan Kiinassa tehty ? näyttää ihan Yarland tuotokselta ?


Pappa
 
Minäkin veikkailin Kiinaa valmistusmaaksi. Jos se sattui osumaan kohdalleen, muut veikkaukset menivät osaltani tällä kertaa pieleen. :)
 
Ei taida kokemuksia löytyä mutta sinähän voit aloittaa...

Ei ole Yarland vaan ihan oma tehtaansa ja ainakin väittää sivuillaa tekevänsä armotonta tutkimustyötä alalla:

http://www.separo.com.cn/en/home/index.asp

Täällä hiukan parempia kuvia laitteesta:

http://www.separo.com.cn/en/products/proshow.asp?ID=204&MaxID=22

esim:

2008116154752821.jpg


Tuo käännös lienee googlen tms loistokkuutta, siinä kuultaa läpi kiinalainen kielioppi ja ilmaisutapa, ei kannata siis siihen takertua.

Täytynee laittaa ns korvan taakse tuo tehdas ja piipahtaa siellä ensi vuoden alussa kun taas liikun niillä main.

Tämäkin 2a3 voisi olla myös kiintoisa:

20081121191352942.jpg
 
^Kiletämättä juurikin tuo 2A3:n olisi kiinnostavin (siinä kun on myös 16 ohmin output). Sääli, ettei tuolla Hifiandaudio.com:ssa ole sitä. Mikähän tuon hintaluokka mahtaisi olla? Tuskin kuitenkaan enää yhtä halpa kuin tuo SE88i.
 
Voisi kuvitella että tuo maksaa kiinassa 400-500€ ja sitten rahti, verot + mahdolliset katteet jos sen joku maahan tuo ja hyllyyn laittaa. eli kenties 900+€?
 
Back
Ylös