Sennheiser HD-800 Tampereen Highend Studiolla.

Audiomania.fi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
24.9.2007
Viestejä
2 889
Kaupunki
Helsinki
Tampereen Highend Studio sai vihdoin esille myös Sennheiser HD-800 kuulokkeet.

hd800


Lyömäsoitintaiteilija Chilibaka taitaa ottaa nuo sisäänajoon tällä viikolla. -?- :)

Tervetuloa !

-Mitro
 

jacqueline.lacan

Käyttäjä
Liittynyt
19.6.2007
Viestejä
3 745
Kaupunki
Tampere
Kävin eilen chilillä kuuntelemassa kasariklassikoita. Armotonta sisäänajoa nuo vaativat. Diskantti oli todella terävä, pisti korvaan. Soitimme parikymmentä minuuttia pink noisea; terävyyden alta alkoi kuoriutumaan kaunis & hengittävä yläpää. Jännä kuulla sitten kun nuo ovat soitettu sisään. Lähtökuopissaankin puhtaampi kuin 6xx-sarja.

Jännä ilmiö oli kuinka tukkoon ääni menee jos laittaa kädet kupeiksi "grillin" päälle. Vaikka luurien ja käden väliin jäisi 5-10cm ääni menee ihan lysyyn. Kertokaa viisammat mitkä seisovat aallot tämän oikein tekevät?

On kyllä Mitronkeli taas iskenyt kultasuoneen! Timangia!
 

chilibaka

Käyttäjä
Liittynyt
31.8.2008
Viestejä
156
Nyt on luureja ajeltu sisään vaaleanpunaisella kohinalla vuorokauden verran, kuuntelusta voi alkaa pikkuhiljaa nauttia. Ensikokeilulla diskantti raastoi korvia niin, että piti keskeyttää kuuntelusessiot. Yllättävän vaivaton näillä on musiikkia kuunnella, saisivat tosin mielestäni olla asteen verran napakammat päässä. Ääntä kuvailisin siistiksi ja hienoksi, yhden sanan mielikuvani on "pölytön".

Vielä on pientä rapeutta äänessä havaittavissa, mutta epäilen ainakin osasyylliseksi välikaapeleitani. Olisi pitänyt samalla ottaa ne Magnanit uusintakierrokselle, ties vaikka olisivat jääneet pysyvästi talouteen. ;)

Suuret kiitokset Mitrolle, kun antoi luurit kotikuunteluun. :D
 
Ylös