SAT Cdfix

rami

Käyttäjä
Liittynyt
27.8.2006
Viestejä
3 504
Kaupunki
Helsinki
Mitä mieltä olette kyseisestä soittimesta? Noita on aika paljon käytettynä myynnissä. Kertokaa hyvät ja huonot puolet. Ostaisitko?
 
Se, miten soitin käy omiin mieltymyksiin, selviää vain kuuntelemalla.
 
jiisimula sanoi:
Se, miten soitin käy omiin mieltymyksiin, selviää vain kuuntelemalla.

Tiedän, mutta tarkoitan lähinnä onko 6-7 vuotta vanha soitin vielä fiksu ostos. Tarjoaako uudet soittimet esim. parempaa tekniikkaa?
 
Itse tuossa about vuosi sitten katselin(kuuntelin) uutta soitinta, hyllyssä vieraili mm. Classe CDP-100, Moon Equinoxe, Moon Nova, Vincent CD-S3.. ja tuo Sonic Frontiers -90 luvun lopulta, joka myöskin jäi. En osaa ottaa kantaa, tuohon "onko parempaa tekniikkaa".. Mutta en ainakaan väheksyisi ns. vanhempaa soitinta. Vaikka itselläkin oli osin mielessä tuo ajatus juurikin tuosta tekniikan edistymisestä. Itselleni tuo laitteen tekn. puoli on suht yhdetekevää, lopputulos, eli miten se soi on tärkeintä.

Joten suosittelen testaamaan avoimin mielin. Ehkä voisit kertoa mieltymyksistäsi äänen suhteen? Onko tärketä tarkkuus, vai se, että homma toimii, ja jalka vispaa.. (Näin karkeasti.)
 
jiisimula sanoi:
Itse tuossa about vuosi sitten katselin(kuuntelin) uutta soitinta, hyllyssä vieraili mm. Classe CDP-100, Moon Equinoxe, Moon Nova,
Miltä nuo Sim Audion laitteet kuulostivat?Ainakin rapakon takana ne on noteerattu korkealle.
 
Nova oli erittäinkin mielenkiintoinen. Jos en tuohon Sonic Frontiersin "musikaalisuuteen", eli musiikin kuuntelun helppouteen olisi rakastunut ensikuulemalta, tuo Nova olisi voinut olla hyvinkin minun vaihtoehtoni. Kohtalaisen tarkka, ilmava, vaikea löytää moitittavaa millään osa-alueella. Eikä missään nimessä rasittavuutta, ja myös anti äänikuvan osalta kunnossa. Ehdottomasti tutusmisen arvoinen soitin.

Mainittaneen että tuo Nova oli setissäni muutaman kuukauden, joten hieman syvällisemmästä testauksesta oli kyse.
 
jiisimula sanoi:
Mainittaneen että tuo Nova oli setissäni muutaman kuukauden, joten hieman syvällisemmästä testauksesta oli kyse.
Tietääkseni tuossa mallissa ei ollut balansoituja ulostulojaVai sekoitinko sen merkin vielä halvempaan malliin?Ainakin jotain merkin laitetta kuuntelin Hifi Huoneella huomioiden tuon symmetrisen liitännän puuttumisen.Minulle se on tärkeä juttu.Kuulin myös Tukholmassa Hifi Art liikkessä ehkä kyseistä soitinta Totem kajareilla.En moiti ääntä.,Mutta jos ostaa kalliimman laitteen,haluaa se sisältävän itselle tarpeelliset liitännät.Muutoin Sim Audio olisi hyvä vaihtoehto etsittäessä laadukasta CD-toistinta.
Puhuvat nyt sellaisesta nimestä,kuin Lindeman,onko nimi oikein?Oletko kuullut?Hifi Huoneko sitä myy?
 
jiisimula sanoi:
Ehkä voisit kertoa mieltymyksistäsi äänen suhteen? Onko tärketä tarkkuus, vai se, että homma toimii, ja jalka vispaa.. (Näin karkeasti.)
Rasittamaton ääni, basso-osasto kontrolloitu, diskantti riipimätön ja heleä. Musikaalinen, nautiskelijan laite. Tulee pääasiassa kalssisen kuunteluun, mutta pitäisi toimia kaikella muullakin musiikilla. Luonnollinen, ulotteikas äänikuva. Lisäksi toivomuksena on että huonotkin äänitteet olisi kuunneltavia, kaikki musikillisesti loistavat tulkinnat kun eivät ole loistavia tallenteita teknisessä mielessä, ovat joko vanhoja tai äänitetty kehnosti jne.
 
Back
Ylös