Santtu

rami

Käyttäjä
Liittynyt
27.8.2006
Viestejä
3 449
Kaupunki
Helsinki
Mikä tämä highend-piirien salaperäinen kauppias/maahantuoja on? Santtu Engineering Oy Ltd edustaa muutamia huippumerkkejä, mutta muuten yritys pitää kovin matalaa profiilia. Ei ole webbisivuja eikä lehti-ilmoituksiakaan ole osunut silmään. Yritys sijainnee vantaalla, mutta kiinnostaisi tietää enemmänkin, vaikken ole ostamassa mitään. Antakaa tulla...
 
Pitkänlinjan kauppias, jonka kauppiastapa on profiloitunut hieman erilaiseksi erottuen massasta, omaa paljon tietämystä myös vinyylipuolelle :)


T.JH
 
Santtua Rae. Varmaankin Suomen yksi merkittävimpiä ja kauimmin aikaa toimineista alan maahantuojista. Liekkö koskaan varsinaisesti "liiketilaa" pitänyt, mutta myy, asentaa, huoltaa, palvelee jne myös itse. Erittäin mukava ihminen ja tietää asioista. Btw, Santtu Engineering on maailman vanhin edelleen toimiva Oracle-dealer.

Kertoilkaa muut lisää.
 
Juu eräänlaisena meriittinä, Santtu on tosiaan maailman vanhin edelleen toimiva "Oraakkeli" kauppias, jolla vaikuttaa olevan erittäin hyvät suhteet kyseiseen yritykseen. Vahvistan Tawen kertoman.

T.JH
 
Kyllä Santulla voi mennä käymään varsinkin etukäteen sovittaessa. Tietysti varsinaista liiketilaa ei ole, mutta muuten juttua riittää vaikka koko päiväksi. :)
 
Tässä olisi hyvä jutunaihekin tehdä kattava haastattelu Santusta, PK seutu huomio!
Ja allekirjoitan myös kaiken ylläkirjoitetun, Santtu on kävelevä vinyylimaailman tietokirja. Santun kanssa yhteistyötä on tehnyt Jarmo Ikonen, yhdessä ovat sitten modailleet mm. Tandbergin laitteita.

-Arto
 
Kuka järjestää LP:stä kiinnostuneilla kimppa vierailun? Artikkelin visitistä ois kanssa poikaa.
 
Markot sanoi:
Kuka järjestää LP:stä kiinnostuneilla kimppa vierailun? Artikkelin visitistä ois kanssa poikaa.

Tuota tuota... Luulen että Santtu ei hirveästi innostu kimppavierailuista isolla porukalla. :) Eräpuun Jaskalta voisi kiltisti pyytää artikkelia Santusta.
 
Tawe sanoi:
Santtua Rae. Varmaankin Suomen yksi merkittävimpiä ja kauimmin aikaa toimineista alan maahantuojista. Liekkö koskaan varsinaisesti "liiketilaa" pitänyt, mutta myy, asentaa, huoltaa, palvelee jne myös itse.

Ja modasi ainakin Tandbergin vahvaimia vuosia vuosia sitten, ettei peräti tuonut maahankin. Munkin edesmennyt TB:n pääte oli käynyt Santun käsittelyssä jossain elämänsä vaiheessa.
 
Back
Ylös