Sandmarc Audio

Arto

Vuoden Hifiharrastaja
Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
4 724
Kaupunki
Kauhajoki
Kertokaapa, asiantuntijat hieman historiaa/kokemuksia tästä Sandmarc Audiosta, ei, en mitään putkilaitteita ole ostamassa, mutta ajattelin että tämä ketju saattaisi laajentaa "tajuntaa" että muitakin putkilaitteita on kuin se Prima Luna. IMO Glim kiinnostaa eniten, eli kun se lottovoitto saapuu, niin ostan Glimin ja laajakaistat, meinaan kakkossettiin.
 
Arto sanoi:
... kun se lottovoitto saapuu, niin ostan Glimin ja laajakaistat, meinaan kakkossettiin.


Ja jos mulla napsahtaa kohdalle, mä lopultakin pystytän kakkossettini: siihen tulee ne Leakit, ja hommaan viel sen Thorens TD124:n ja ne ESL:t...
 
Kovin hiljaista tuntuis olevan täällä suomen puolella, enempi markkinoita tuolla lahden takana, minne markkinointia vissiinkin paremmin suunnattu.

Kyseessä kuitenkin pitkänlinjan hifiliike jonka linja pysynyt aikalailla samana kautta aikain.


T.JH
 
En ole tutustunut Sandmarc Audion putkilaitteisiin sen ihmeemmin.Jokainen varmaan muistaa putkivahvistin arvostelun Hifi-lehdestä muutaman vuoden takaa.Silloin tuli voitto siinä n.1000-1500 euron sarjassa.En tosin ole päässyt sitä vahvistinta kuulemaan.Joten ei siitä sen enempää.

Muutama vuosi sitten pääsin kuuntelemaan Sandmarc Audion DC's jalustakaiutinta.Siitäkin on kyllä tosiaan muutamia vuosi.Joten mielikuvat ovat hieman hämärtyneet.Mutta mitään negatiivista ei jäänyt mieleen.Kaiutin oli muuten aivan järettömän tukeva ja todella painava.Ulkonäkö osui muutenkin mun makuun.Vaikkakin tuttavan kaiutin olikin saanut matkan varrella hieman tylyä kohtelua.Eli oli päällisin puolin aika huonossa kunnossa.Mutta uutena oli varmaan ollut hienon näköinen.Muistankohan oikein että tuostakin kaiuttimesta oli aikoinaan jotain juttua Hifi-lehdessä.
 
Back
Ylös