Rush: Snakes and Arrows

  • Keskustelun aloittaja Tawe
  • Aloituspäivämäärä
Kait tuo sitten menee hankintalistalle. Ei oikein ole varmuutta onko tuo hyvä vai ei. Samoin ei ole varmuutta ostanko lipun Pohjanmaan konserttibussiin, Rushin keikalle pääsis vielä... Ja mulle tärkein noista on Rush levyistä on Power Windows 8)
 
Mitä tuota uutta singleä on radiossa soiteltu, niin kuulosti lupaavalta. Kyllä mä tään varmasti hankin. Power Windows on minustakin hyvä levy.
 
Hmm... tuli vielä mieleen, että painos on 5000 copies world wide, sama kuin The Beatles love -vinyylistä. Taitaa olla aika tyypillinen määrä tätä nykyä. Heh, Brian Setzerin uusi 13 julkaistiin vinyylinä 1.5. Kolmessa eri värissä, punainen, sininen ja valkoinen vinyyli. Levyt on pakattu random siten, ettei niistä tiedä minkä värisen saa. Levystä julkaistiin myös kolmen LP:n versiossa jossa samassa nuo kaikki (3 samaa levyä) - tämä oli tosi limited edition, vain 20 kpl! SOLD OUT.
 
Varsin hyvä levy. Kauheita ei osannut odottaa tuon Vapor Trailsin jälkeen, joka on varmaankin bändin surkein albumi. Mutta oikein hyvä siis tämä uutukainen.
 
Patu sanoi:
Varsin hyvä levy. Kauheita ei osannut odottaa tuon Vapor Trailsin jälkeen, joka on varmaankin bändin surkein albumi. Mutta oikein hyvä siis tämä uutukainen.
Varovaisesti positiivisella kannalla täälläkin allekirjoittanut. Tänään kävin koukkaamassa mukaan Tunnelin levystä ja nyt on pari kertaa pyörähtänyt läpi. Soundipoliittisesti ei ainakaan tunnu ihan niin särölle kompressoidulta kuin Vapor Trails ja biiseissäkin löytyy idean tynkää... Palaamme asiaan, nyt täältä tähän.
 
Tämän hirmuisen ennakkohypetyksen ansiosta laitoin ennakkotilauksen klubille. Saas kuulla onko kalliin hintansa väärtti, Rhino HQ 2LP...
 
Back
Ylös