Rotel omistaja, entä vaihtoehtoiset merkit Denon?

J.M.V

Käyttäjä
Liittynyt
10.9.2009
Viestejä
177
Kaupunki
Kouvola
Olet Rotelin tai muun koti-av laitteiston omistaja ja olet tehnyt vertailua kotiteattereista? Mikä teki valinnastasi mielestäsi hyvän? Ajatellaan esim että ostit yamahan rotelin sijaan?
---
Minua myös kiinnostaa kymmenisen vuotta vanhat rotelit ovatko "pitäneet pintansa" ? Toiminnaltaan ja ääneltää.

Niin kerrottakoon omista laitteistani pikaisesti, tällä hetkellä rotel-rsx1550 ja siihen kytkettynä ps2 joka toimii myös videon pyörittäjänä, kaiuttimina aesprit 300c, virtasuodin isotek. Entisenä tyytyväisenä rotel rc06-rb06 2ch käyttäjänä mieltysin roteliin todella pätevänä laitteena, iso plus hinnoittelulle. Erinomaisen laadukkaita kun ovat. Poislaskien ne joilla on ollut huonoa tuuria toiminnan kanssa.
 

Juupeli

Käyttäjä
Liittynyt
12.8.2009
Viestejä
206
allekirjoituksessa näkyvä onkyo jäi kuunneltua muutamia saman hintaluokan muita vaihtoehtoja kriteerinä oli 2ch kuuntelu valintaa tehdessä ja tuo oli omaan korvaan mieluisin, suuria eroja ei tosin ollut nadin/denonin vastaaviin.
rotelia en päässyt testaamaan.
 

J.M.V

Käyttäjä
Liittynyt
10.9.2009
Viestejä
177
Kaupunki
Kouvola
Mua kiinnosti myöskin tuo mahdollisuus kuunnella 2ch vaikka kyseessä on tietenkin laatuvahvistin 7ch optioon asti. Olen huomannutkin että tässä 15-sarjalaisessa on, erikoista kyllä, hieman "pehmeämpi" ylärekisteri ihan noin pelkästään musiikin kuuntelukäytössä. Rotelit on tunnettuja kirkkaista ylä-äänistä.
 
Ylös