Roksanille kajarit

wellohiha

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
187
Näin pitäisi tapahtua, Caspian M1 vaffari ja CD, ehkä jo hieman iäkkäät 85/3 "poies"ja jotain hehkeempää tilalle! Tars ehkä jotain tiskanttipitoisempaa, (vanhuksen kuulo/luulo). Ossi oli 140 mallia kauppaamassa, en vielä uskaltanut kuunnella, vanhempi versio oli ok. näille luuloelimille, jotain muuta, EPOS??? Päretalo, 25 neliötä varsinainen kuuntelutila, Keittiöö ja muuta vasemmalla takaviistossa!
Vesa Virtanen
 

eemeli

Hifiharrastaja
Liittynyt
13.12.2006
Viestejä
784
Kaupunki
der bunker
Musiikkimaku wellos?

Laajakaistojahan minä tyrkkään mielelläni. Ehkei kuitenkaan pelkälle rokille tai popille. Hehkeyttäpä hyvinkin!
 

op

Hifiharrastaja
Aluevastaava
Liittynyt
4.11.2007
Viestejä
10 449
Kaupunki
Oulu
Minäpä olen sitä mieltä, että kannattaa katsastella Dalin Mentor 2 tuossa tilanteessa. Tai ehkäpä Reference 3A Dulcet tosin en ole varma kuinka kirkkaat ne ovat yläpäältään. Tuon Roksanin kanssa kannattaa jo varmaan satsata jo kaiuttimiinkin jonkin verran, vai onko noin 2000€:n luokka liikaa ja pitikö olla jalusta- vai lattiakaiuttimet? Nuo edelliset olivat siis jalustakaiuttimia ja kahden tonnin sarjassa.

Reilun tonnin sarjasta voisi varmaan katsastaa Amphion Argon 2 tai ehkä jotain Dynaudion mallistosta. Usherin kaiuttimet taitavat olla hieman liian tummahkoja tähän tarpeeseen.

Lattiakaiuttimista on vähän paha mennä sanomaan paljon mitään, kun itsellä kiinnostus on puhtaasti jalustamalleissa. Tosin Dalin Ikon-sarjan lattimalleja on kehuttu eivätkä ne Epositkaan taida kovin huonot tuossa sarjassa olla.
 
M

Matti Lehtinen

wellohiha sanoi:
jotain hehkeempää tilalle! Tars ehkä jotain tiskanttipitoisempaa, (vanhuksen kuulo/luulo).

Paas kuunnellen Triangelit. Nimi sopii kaiuttimen soundiin, kuin isi äitiin.
 

wellohiha

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
187
Jep, itse kiroillut vajaatietoisia kysymyksiä, mutta niin sitä vaan itsekin osaa. Muzakki on semmosta "laittihumppaa", paremmasta päästä Zappa, CCR, ...Abba sekä keväistä kotimaista! Max. 2500 ecua.Sekä ratkaiseva mitta korkeus 105cm, kankaan alareunan korkeus, ei tuu kuvan eteen, se ääni- ja kuvapuoli hoidettu erinomaisen käyttölogiikan >:D omaavilla enkkulaitteilla, AZUR 540R ja DVD 089.
VV
 
Ylös