RIP Miika Tenkula

  • Keskustelun aloittaja op
  • Aloituspäivämäärä

op

Hifiharrastaja
Aluevastaava
Liittynyt
4.11.2007
Viestejä
11 767
Kaupunki
Oulu
Kaikki kotimaisen metallin ystävät varmaan tietävät edesmenneen Sentenced-yhtyeen säveltäjän ja soolokitaristin. Tenkula löydettiin menehtyneenä kotoaan.
 
Ohhoh. Tiedetäänkö kuolinsyytä vielä? Tais melko nuorena lähteä..
 
Alkoholilla lienee osuutta asiaan, mieshän turposi jo Sentencedin loppuvuosina kuin pullataikina ja ilmeisesti meno koveni sen jälkeen. Tai sitten oli joku sairaus, tai molemmat, mistäs sitä tietää. Joka tapauksessa kovin harmillinen tapaus, Amokin ajoista asti on orkesteria tullut kuunneltua, joskin hieman vähemmän viime vuosina. Ehkä pitää kaivaa levyjä hyllystä soimaan. Tai kaupasta jos ei hyllystä löydy. Ripsraps.
 
Hei!

Ikävää,kun ihminen lähtee nuorena - varmaan olisi ollut musiikillista sanottavaa
paljonkin.
En ole itse bändiä kuullut,mutta vanhanliiton heviä kuunnelleena annan arvoa
toki uusille sukupolville ja heidän näkemyksilleen!
Kyllä nykyiset soittajat vievät asioita eteenpäin ja niin kait sen pitää ollakin.

Päihteiden kanssa monille on tullut ennenaikainen lähtö - esimerkkejä on valitettavan
paljon.

Eli R.I.P


Jussi
 
No laitetaampas mieli puolitankoon ja orkesterin paras lätty North From Here tulille
 
Kevyet mullat, tänä viikonloppuna soitetaan Sentencediä.
 
Aamulla huomasin uutisen ja töissä piti kaivaa iPod esiin ja soittaa ensin Buried Alivelta Funeral Intro ja sitten End of the Road. Loistava bändi.
 
Kauan on jo aikaa siitä kun kuuntelin ensimmäisen kerran livenä vasta julkaistun Amokin kipaleita. Harmi kyllä että tie jäi noin lyhyeksi, erityisesti arvostan bändien biisienvääntäjiä joten siksikin tuntuu menetykseltä. Tiedä mitä olisi vielä voinut mies säveltääkään... Aika multaa muistot ja everything is nothing, vai mikä se nyt oli.
 
Erittäin ikävä homma, Sentencediä on tullut kuunneltua livenä ja levyltä, loistava bändi ja paljon hyviä biisejä. Nyt ei irtoo Tenkulalta enään yhtään sooloo... :-\
 
Ikävä juttu. Pentuna tuli Sentencediä kuunneltua.
Ei siinä ketään. Elämä jatkuu ainakin täällä meidän residenssissä tämänkin jälkeen...
 
Just tuli kuunneltua Funeral Album. On se vaan kova sekin, ehkä jopa top3:ssa Senareilta. Toivottavasti nyt ei tuli mitään reunionia tai Dimebagin kiertue-tyylistä fiilistelyä vaan kerrasta poikki.
 
alspe sanoi:
Toivottavasti nyt ei tuli mitään reunionia tai Dimebagin kiertue-tyylistä fiilistelyä vaan kerrasta poikki.
Harvinaisen samaa mieltä. Kerran oon käyny kattoon Dimebag muisteloita, ei hyvä.
 
Itselläni ei ensimmäisenä tullut sairaus mieleen, vaan eräs elämän päättävä ratkaisu, jossa monessa sentencedin biisissä lauletaankin. Mutta levätköön hän rauhassa.

Sentencedin miehethän olivat käsittääkseni bändin kasassa ollessa aikamoisten viinamiehien maineessa, ja jotkut keikatkin menivät tuon takia hieman pieleen välillä.

Juuri muutama viikko sitten fiilistelin Buried Alive-dvdn parissa olutta juoden. On kyllä aivan mainio dvd-taltiointi, jonka jälkeen tuo livealbumikin avautui heti paljon paremmin.
 
Back
Ylös