Rikkinäisten kaiutinelementtien korjaus

Viljo

Käyttäjä
Liittynyt
16.12.2009
Viestejä
2
Osaisiko joku viisaampi neuvoa? Vanhoista Gradient 3.0 -ämyreistä alkaa kaiutinkartioiden kumiripustukset hapertua ja karista pois. Saako ne vaihdettua/vaihdatettua jossain, vai onko uudet elementit ainut lääke? Ja kyllä, laitoin juuri kyselyn samasta aiheesta valmistajalle.
 

retaeht

Käyttäjä
Liittynyt
29.8.2007
Viestejä
23
Moi

Jos sormista löytyy näppäryyttä niin ripustusten vaihto käy itsekin ihan näppärästi.Joitain olen itsekin vaihdellut,ihan universaalit ripustukset tuli laitettua mutta alkuperäistä vastaavan jäykät olisi ehkä parhaat.Ebaystä muistaakseni tilasin kohtuu hintaan ja asennus ohjeitakin löysin netistä.

p.s. en tunne kyseisiä elementtejä sen paremmin,mutta luulisin niiden olevan ihan "tavallisia".Joissain voi puhekelan välykset olla niin pieniä että itsevaihtamalla homma voi helposti mennä pieleen...
 

Boogeyman

Käyttäjä
Liittynyt
11.1.2008
Viestejä
188
Kaupunki
Vantaa
Mä olen korjauttanut yhdet Infinityn Kappa 5:sen basso/keskiäänielementit Järvenpääläisessä firmassa nimeltään: Äänimika.
 

lahtis

Käyttäjä
Liittynyt
10.2.2009
Viestejä
330
Kaupunki
Kouvola
Täällä on positiivisia kokemuksia Accusound firmasta. Isän AAD 50 kaiuttimien bassoelementtien ripustukset korjattiin siellä ja noin 1½ viikkoa meni lähetyksestä siihen että ne olivat takaisin kotona.
 

Mika K

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
13 150
Kaupunki
Olut, eikun Oulu..
Eiköhän se itse Gradient myös omat tuotteensa huolla, mikäli tarvetta on. Näin ainakin haluan uskoa, että sieltä semmoinen vastaus tulee, vaikken merkin tuotteita itse omistakaan..
 

Jari

Kaupallinen toimija
Liittynyt
8.9.2006
Viestejä
15 082
Kaupunki
Espoo
^ Gradient on käsittääkseni ainakin aiemmin käyttänyt nimenomaan Ilarin (= Accusound Spekers) palveluita muutoin ehjien elementtien reunoitukseen. Muutenkin voin suositella Ilaria, jälki on hyvää ja hinta tolkullinen.
 

Viljo

Käyttäjä
Liittynyt
16.12.2009
Viestejä
2
Tässä vaiheessa jo ISO kiitos hyvistä ja asiallisista vinkeistä kaikille!
 
Ylös