Rega Mira 3 & Dynaudio Audience 52SE

Cytoni

Kaupallinen toimija
Liittynyt
16.7.2007
Viestejä
1 223
Kaupunki
Turku
Terve.

Tämänhetkinen setti koostuu sigussa olevista laitteista ja uusi vahvistin houkuttelisi. Mielestäni tuossa HK:ssa on hyvää se, että siinä riittää puhtia, mutta mielestäni se on hiukan liian tummasävyinen ja alapää on liian löysä ja muhkea. Lisäksi diskantti voisi helähtää paremmin ja sointiin pitäisi saada lisää muutenkin parempaa läsnäoloa. Kuuntelutilana toimii n. 30 m2 betonihuone, jossa kaiuttimet ovat lähes metrin irti takaseinästä. Musiikkimakuna toimii metalli (Opeth, Mastodon jne.), poppi, rokki ja jazz. Vahvistimen ehdoton hintakatto on 500 euroa, joten käytetyt kiinnostavat erityisen paljon.

Rega Mira 3:a näyttäisi olevan käytettynä n. 500 eurolla. Kuulin Kiukaksella Rega Mira 3:a & Audience 42:ta ja toimivat mielestäni pirun hyvin yhteen. Olisiko tässä sopiva vahvistin Dynyille? Consonance A100 Linear pitäisi kanssa testata, mutta uskoisin, että tuo Rega Mira 3 toimisi jo erittäin hyvin, kun sitä pääsin Audience 42:n kanssa testaamaan. Vaasan hifitarjonta on hiukan huonoa ainakin tuon Regan suhteen, joten mielipiteitä kaivataan...

-Lauri
 
Tosi hifiharrastaja myy levynsä ostaakseen haluamansa laitteen, eiks jeh ;)

Mulla oli aikoinaan Dynaudion Audience 52 kaiuttimet. Testailin silloin paljon erilaisia vahvistimia (mm. Rega, Cambridge Audio, Creek, Rotel, Arcam, Fase, Atoll jne. jne.) ja totesin parhaaksi Densenin B300XS päätteen ja passiivietusen. Synergiat olivat kohdillaan. Rega on myös oikein hyvä. En tosin ole kuullut 52SE kovin paljon. Pathoksen integroidun kanssa se on kuulostanut upealta.
 
Jos kaukosäädin ei ole ihan must juttu, voisi Brio3 olla aika nasta vaihtoehto myös Dynyille. Uutenahan Brio maksaa 595 euroa, mutta hyvä tinkijä voisi uudenkin saada tuohon budjettiin.. ;)

-Kimmo-
 
Minultakin ääni Densenille. Kokemus on osoittanut, että Densen ja Dynaudio sopivat hyvin yhteen. Johtuneeko siitä, että ovat tanskalaisia molemmat? :)
 
Kiitoksia kommenteista.

Taidan kallistua tuohon Mira 3:een, kun saisin ostettua edullisesti ja sain jo tuon HK:n vahvarinkin myytyä hyvään hintaan. Lisäksi tiedän varmasti, että on toimiva laite Dynyjen kanssa. Käykö tuon Mira 3:n kanssa mikä tahansa järjestelmäkaukosäädin?

-Lauri
 
Back
Ylös