Red Wine Audio

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Red Wine Audio tekee akkukäyttöisiä laitteita, joilla päästään eroon verkkovirran aiheuttamista häiriöistä. Ei tarvita virranparantimia eikä kalliita virtajohtoja. Tuloksena on puhtaampi ääni ja parempi dynamiikka. Valikoimissa on putkiesivahvistin, johon saa myös USB NOS DA-muuntimen, DA-muunnin, stereointegroitu vahvistin ja pääte, monopäätteet, kuulokevahvistin DA-muuntimella, kaiutin- ja välijohdot. Vielä kun käyttää lähteenä esim. Macbookia niin koko ketju on irti verkkovirrasta, ja sen kuulee.
 

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Meiltä saa myös modifioituja RWA:n tuotteita. Niihin on asennettu lastut, jotka toimii bypass konkkana johtaen korkeiden taajuuksien häiriöt maahan. Lisäksi se regeneroi kaiuttimien takaisinsyötön miinuspuolelle. Tuloksena vahvistin toimii häiriöttömämmin ilman virran sisäistä korruptoitumista. Alataajuudet selkiytyvät ja keski- ja ylätaajuudet toistuvat ilman ”sivuääniä”, luonnollisina. Laulajien ässät eivät sihise koska transienttisärö on kurissa.
 

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Lastu vaatii myös huippukondensaattorin koska tarkkuus lisääntyy. Kokeilimme eri vaihtoehdot ja yksi oli yli muiden. Kustomtyönä tehdyt ohutpinnoitteiset kondensaattorit ilman epoksipäätyjä ja jotka asennetaan irti kotelosta. Tuloksena on parantunut voima ja mikro- ja makrodynamiikka, neutraali, puhdas ja kaunissävyinen sointi. Resoluutio ja tilansoitto ovat huippuluokkaa. Tausta on musta kuin elokuun yö.
 

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Tuntuu jenkki pitävän toisesta, modattu Red Wine Audio vahvistin ja Nolan Boxer soivat niin tukevasti, isolla ja luonnollisella äänellä. Jos ei pönttöjä näkisi luulisi ison lattiakaiuttimen olevan kyseessä. RWA saa noista irti yllättävän paljon ison Nola Viper II:n saundia. Nolan suunnittelija Carl Marchisotto on touhuillut aikanaan S. Marantzin ja Dahlquistin tiimissä ja osaa kaiuttimen suunnittelun.
 

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Moni CD soittimen lisäksi vinyyliä/radiota kuunteleva on kysellyt laitetta, jolla sisäänmenoja saisi lisää. RWA:n vahvistimissa on vakiona vain yhdet RCA sisääntulot ja tilauksestakin kahdet. Meille on tulossa hyvälaatuisia neljän lähteen mahdollistavia, valintakytkimellä varustettuja laitteita. Sama valmistaja tekee niitä myös balansoiduille liittimille.
 

roiene

Käyttäjä
Liittynyt
20.8.2006
Viestejä
1 600
Huomenta pojaat (ja herätys teillekin :)),

nyt täytyy sen verran korjata, että RWA Isabella -putkietuvahvistimessa sisäänmenoja löytyy kolme ja lisäksi vielä digipuolelle usb, bnc/coax und toslink. (digi-inputit siis vain, jos kyseessä Isabellina DA -muuntimen sisältämä malli)

Lisäksi linjaoutputteja löytyy kaksin kappalein.
 

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Kiitos tarkennuksesta. Unohdin mainita, että tarkoitin siis vain RWA:n vahvistimia.
 

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Messuilla soitimme uudenkarheaa RWA LFP-V 30.2 integroitua vahvistinta ja soi silloinkin jo hyvin. Nyt kun vahvistin on sisäänsoitettu niin voi sanoa, että on ensimmäinen laite, jossa yhdistyy transistori- ja putkivahvistimien parhaat puolet. Uskomattoman hyvä, joka haastaa monta kertaa kalliimmat, ja voittaa kirkkaasti. Tule kuuntelemaan ÄÄNTÄ.
 

mikkol79

Käyttäjä
Liittynyt
31.1.2007
Viestejä
382
Ihan mielenkiinnosta, onko Signature 15 jo kuultavana?
 

mikkol79

Käyttäjä
Liittynyt
31.1.2007
Viestejä
382
Mikas tuon ovh on? Tulisin mielellani katsastamaan laitteen mutta ajankohta on valitettavasti ensi vuoden puolella. Pitaa hoitaa itseni ensin takaisin Suomeen:)
 

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Red Wine Audio on uudistanut mallejaan. Mallit ovat saaneet uudet kotelot, joissa on käytetty puuta. Valittavana on kirsikka, vaahtera ja pähkinäpuu. Ja mikä tärkeintä niitä on uudistettu teknisesti. Uusi mallisto on nimeltään Renessaince Edition.

Eräs kiinnostava tuote on uusi Bellina dakki, varsinkin tuo Pro malli, joka soittaa myös korkearesoluutiotiedostot 192 kiloon asti. Vanhaan malliin verrattuna siinä on uudistettu putkipuoli ja Class-A FET I/V muuntoaste, jossa ei käytetä OP vahvistimia. USB on galvaanisesti erotettu tietokoneesta häiriöiden estämiseksi ja se muuttaa datan asynkronisesti I2S muotoon ja myös CD tason toiston voi halutessa ylinäytteistää. Virtapuolella regulointia ja kapasitanssia on parannettu. Toivottavasti saamme jo kuluvan vuoden tammikuun aikana maahan.

Kun edellinen mallikin oli analogisuudessaan huippu, niin mitä tämä uusi mahtaa ollakaan.

Suomen hinnat RWA:n tuotteille saa kertomalla jenkkihinnat 1,2:lla.

redwineaudio.com/
 

Bros

Yhteistyökumppani
Liittynyt
17.2.2010
Viestejä
678
Parttimeaudiophilessä on mielenkiintoinen vertailu, jossa vertaillaan seitsemää eri vahvistinta kahden eri kaiuttimen kanssa. Linkin otsikoista selviävät mitkä kaiuttimet ja vahvistimet ovat kyseessä. Red Wine Audion Liliana monoblokit sijoittuivat hienosti paljon kalliimpienkin seurassa.

“Speaking of tube gear, the Liliana monos from Red Wine Audio were easily the surprise of the bunch. It’s hard to argue with these amps — the sound stage is reference-level, the tone is fabulous, and the bass beats the living piss out of what your typical tube amp would ever be able to produce — and they can do that into loudspeakers that would routinely make a tube-amp blush and look for some kind of towel to wrap up in. Just remember to flip to full-battery to get the most that these have to offer!”

http://parttimeaudiophile.com/2013/...ll-red-wine-audio-first-watt-and-vitus-audio/
 
Viimeksi muokattu:
Ylös