Radiokanavat eivät kuulu - vikaako auton antennissa

raspyry

Hifiharrastaja
Liittynyt
8.7.2008
Viestejä
82
Kaupunki
Järvenpää
Raspyry kyselee taas tyhmiä.... mutta kun on aloittelija niin....
Anyway, tosiaan alla on ameriikan ihme Dodge Grand Caravan -03, jenkeistä tuotu. Ohjelmalähteenä Pioneerin DEH-P77MP ja Järvenpäässä ei kuulu kuin radio Aalto ja sekin... hmm. Maantielle kun lähtee ei kuulu kuin Sputnik.

Onkohan vikaa antennissa vaiko viritinosassa.... Mitä suosittelette antenniksi??
 
^Onko tuo Pioneerin soitinkin jenkeistä tuotu?
 
Onkos siellä sellainen lyhyt tumppu antennina kuten vaikka Volkkareissa ja Audeissa? Silloin tarvitaan radioon esivahvistin, joka kytketään usein radion taakse antennipiuhaan. Lisäksi yksi sähkönsyöttöjohto vedetään radion takaliittimelle.
 
Löytääkö se radio yleensä niitä asemia vai kuuluuko ne vaan kohisten? Tuossakin vehkeessä on varmaan jotain LOCAL/DX -asetuksia, voi olla useampiakin herkkyyksiä. Ne vaikuttaa tavallisesti tosin vain asemien hakuun.
 
juuri näin......... asetukset olivat päin *******. Tyypillinen suomalainen kyseessä - säätää ilman manualia. Kun otti lämyskän käteen ja laittoi asetukset kohdalleen, niin johan kanavatkin löytyivät :D. Kiitos kaikille aktiiveille ;)

P.S. mitä tästä opin - sisälukutaito kunniaan
 
^Höpö höpö. Juuri noin pitää toimia, ensin sähelletään ja säädetään. Sit nettiin hakeen apua ja viimeisenä keinona ehdottomasti vasta ohjekirja. :)
 
Back
Ylös