Radio Asia

  • Keskustelun aloittaja axl
  • Aloituspäivämäärä

axl

Käyttäjä
Liittynyt
18.9.2009
Viestejä
85
Kaupunki
Tampere
Onkos täällä huomattu uusi radiokanava Asia http://www.radioasia.fi/. Näyttää soittavan 60-70-lukujen musiikkia, enimmäkseen kait rokkia. Pikaisen kuuntelun perusteella eivät soittaneet mitään hittilistaa ympäri tyyliin radio rock, vaan ainakin tämmöselle nuoremmalle kuuntelijalle melkein kaikki kappaleet oli tuntemattomia.

Kuuluu valitettavasti vain Helsingissä 105,8 MHz ja Tampereella 106,8 MHz, mutta radion nettisivuilla on stream, josta lähetystä voi kuunnella.
 
S

shellraiser

Tälläinen oli mennyt ihan ohi, kiitos vinkistä!

Tullut nyt hetken kuunneltua ja he ovat soittaneet mm. AC/DC:Rocker (live with Bon), Bowie: John I'm only Dancing, Sly & The Family Stone: Family Affair, Velvet Underground & Nico: Femme Fatale(?), nyt tulee Niiloa, en saa biisin nimeä päähän, mut vanhempaa matskua on.

Eli tämähän vaikuttaa ihan hyvältä kanavalta! :)
 

Verneri

Käyttäjä
Liittynyt
22.10.2008
Viestejä
1 189
Kaupunki
Helsinki
Hieno vinkki axl! Asiaa :D Itselleni on ollut ainoastaan yksi kuunneltava radiokanava suomessa, ja se on Helsinki. Sielläkin on kuitenkin muutama "ohjelma" joita ei voi sietää!

Ainakin Shellraiserin listaamat biisit lupaavat hyvää! Täytyypä maanantaina yrittää duunissa viritellä aallot kuuluviin, on vaan sellanen bunkkeri ettei Helsinkikään aina tahdo soida kohdilleen.
 

tuoppi

Käyttäjä
Liittynyt
3.2.2009
Viestejä
1 631
Kaupunki
Vihti
Ei taida Järvenpää kuulua pääkaupunkiseutuun, kun en taloantennilla saanut kuulumaan. :mad:

Kokeillaan vielä lapamadolla, kunhan sen jostain löydän...
 

bonedust

Hifiharrastaja
Liittynyt
23.6.2009
Viestejä
589
Kaupunki
Helsinki
Tuossa autolla ajellessa tuli kuunneltua ja voin kyllä sanoa, että parasta musiikkitarjontaa pitkään aikaan! Aivan mahtava fiilis tuli, kun päästeli töistä tulemaan kotiin päin. Ajelin rantatietä keskustaan päin Nokian suunnalta ja ennen kuin tajusinkaan olin jo Naistenlahden kohdalla ja huomasin, että hyvä musa helpotti muuten niin raskasta Rantatien ajamista :)
 
Ylös